510

Пройчо

преди 2 години

Коя си па ти ***. Да не би ти да продаваш газ на Русия или забрави ,че е обратното. То кат ти гледам годините може и да сте набори с Алцхаймер с от Вашингтон.

509

ZZ

преди 2 години

Естествено! Щом искат рубли, ще направим с анекс договорите в Рубли! Хахахаааа

508

Иво

преди 2 години

Баба ти вика няма да позволим, а Путин казва добре, само че никой не ви пита. Искате, плащате в нац. ми валута. С евротата ви мога да си паля печката. Рублата има златно покритие, за разлика от евро и долар. Баба ти унищожи Бундесвера като беше военен министър, сега унищожава останалото от ЕС. А тая няма никво покритие, всичко се основата на прителството с Меркел. Няма дори кариера, освен кратка като акушерка. Пълен провал.

507

Ф

преди 2 години

Точно днес Катар им отговори че не може да помогне на Европа с газ и те трябва да карат поне 5-6 години на руска.Бинго!)Сега ще видим кой и какво ще си позволява.Ще плащат , на опашка ще чакат)) или да си го карат на техния си *** газ.

506

Анонимен

преди 2 години

На сила хубост не става.Лайен, Путин не те заставя да купуваш газ Като нямаш рубли ще мръзнеш и не след дълго германския народ ще ти бие шута и на твоята клика.От там където чакаш,има дълго да чакаш.

505

преди 2 години

Като искат - да не купуват. Руската газ не е задължителна. Могат да си докарат от Катар като не ги устройва.

504

В.

преди 2 години

Сякаш някой ви пита. Уж вие ще договаряте за целия ЕС, ама на практика предоставяте това право на сина на Байдън. Че той сега е безработен. Ега си корупцията. Сигурно само той ще има право да търгува в рубли.

503

Джуч

преди 2 години

Вместо еврото ще приемем рублата и после като настане една жизнь. Леле леле. А искахме просто лайф. И демокрация. Ама ни наложиха демонокрация. А честито.

502

Анонимен

преди 2 години

Нямало да позволят, но те имат пари и ще купуват скъп газ и петрол. Българите от къде ще изкопаят пари за газ и петрол на двойни цени?

501

Кирчо Джон Три Волта

преди 2 години

Урсула ми вика: Кириле, идвам. Аз и викам: Айде, чакаме те. Тя ми вика: Още малко. До две седмици ще разгледам плана за възстановяване. Аз и викам: Чакаме те.

500

О

преди 2 години

Няма да позволи.Тая,като я видя и все ваксини на файзера ми се появяват.Малиии ,като ги гледам оня рижия чорлан,нашия сме-шник с костилката в устата,деменцията чешеща кратуната си и тая ми идва да си фрасна тилифоня.

499

Анонимен

преди 2 години

И ся как Германия ще прави моцарела и ще я продава в метро?

498

Анонимен

преди 2 години

Европа сама си го направи така като стана слуга на НАТО, ръководено от Америка! О откъде накъде бяха тези мерки за сметка на обикновения европеец. Време е за оставки и неутралитет спрямо Русия. Това не е наша война. А Байдън щял да обикаля Европа - за какво? За да вкара Европа във война с Русия, докато САЩ си котират петрола в Европа.

497

Дърпай

преди 2 години

Крана!

496

Евро Тузар

преди 2 години

Ми ЕС не го чака нищо добро в бъдеще, тая провали цялата икономика от женски инат и самочувствие на озлобена лесб-ка

495

Ангел

преди 2 години

Плащаш в рубли имаш газ,не плащаш в рубли нямаш газ . Условията са пределно ясни. Повече по темата неможе да се спекулира ! Най вероятно иска да каже че ЕС няма да купува Руски газ. Несмятам ,че това е проблем за Русия . Пазара празно пространство не понася!

494

Анонимен

преди 2 години

Тая и наш Просто ще оправят ЕС. Вкарват си автоголове.И голям праз че се отказваш от газа, ще видим как ще те линчуват европейците кат се усетят че си ги предала и продала на краварите.

493

До 476

преди 2 години

Да ти го обясня както се обяснява на хлапе:Ако ЕС купува газ в рубли, първо трябва да си купи рубли срещу долари и евро, и тия долари и евро влизат в Русия и с тях тя може да си купува стоки в долари и евро. Осмисли ли го или да обяснявам още по просто?:)

492

Анонимен

преди 2 години

Бабо стига дрънка глупости, Путин каза, имате 4дни,след това само в рубли, а да ви видим сега, щот на приказки сте много силни.

491

Анонимен

преди 2 години

А да видим, ще плащате и пушек ще се вдига, нямали да позволят, коя си ти бе че да позволяваш на Русия,това да не ви е Сомалия.