13

Иван прасето

преди 2 години

Иван богатия от ихтиманска област тои има земеделска земя тои е арендатор,тои да каже колко трябва да струва декар земя,е имаше и гори до скоро искаше да става роман абрамович ама от държавното ведомство му ги отнеха и искаше да се съмоубива и да си реже вените,понеже е учил до осми клас в техникума по земеделие животновъдство и може да работи на струг.

12

Анонимен

преди 2 години

Холандия торове?За тез торове е нужна газ да се произвеждат.

11

Живея на Запад

преди 2 години

и нищо подобно НЕ съм усетил. Питайте овенния и Киро що тъй кризите шамаросват само България. За Русия да не ви пука. Ония матрьошки са все тъй от по-бедната 1917. Муахахаха ....

10

Анонимен

преди 2 години

Хаха няма проблем Холандия произвежда торове.Защо не се говори обаче за семената които Русия купува от западна европа за да отглежданкултури в РФ ?Май няма да има какво да посеят тази пролет !!

9

Анонимен

преди 2 години

Нещо Блицкрига не мина на Запада с тези сакции.Ще се молят на Русия.вече много внимателно ще си подбират клиентите. Дошли да въртят бизнес в Русия.

8

Войната не е на РФ

преди 2 години

До Факт: има доста лица които упорито отказват да мислят

7

До 1

преди 2 години

Не "войната на Путин" а " санкциите срещу Путин".На Западния Свят тегнат оловни грехове,изплащането започваа...сега! Африканците ще умират от глад,а западняците от хроничен стрес,неприятно,но факт..

6

Анонимен

преди 2 години

Превод "Спрете да помагате на Украйна. Оставете ни да избием до крак и последното бебе и ще имате евтини чушки."

5

Той Паси си го каза:

преди 2 години

Време е да скопим лъва на България, за да отразим адекватно позицията ни по Украйна !!!

4

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Нищо, *ейропата ще прибере още 50-60 милиона печки...колко са те. После ще обяснява на гладните и страхуващи се да излязат навън да играят деца, че поне са независими и свободни, и трябва да са доволни че са направили сечено на Русия.Айде да пада в трапа тоя саюз вече.

3

Анонимен

преди 2 години

Айде, пак другите им виновни... До един момент си мислех, че просто пропагандата им така работи, но вече е ясно - те самите мислят така. Дотолкова им е крехко егото, че каквото и да правят, винаги негативите са заради някой друг.

2

Анонимен

преди 2 години

След като прочетох статията , въпросът ми е ...Колко трябва да струва в България , точно в този момент един декар плодородна земя ?

1

Факт

преди 2 години

Войната на Путин ще предизвика гладни бунтове в Африка, войната на Путин.