53

OOoха мамашааа

преди 2 години

До Точка У Каквото искаш разбирай - ПУТИН ТИ ГО НАПРАВИ!!!!!!!!!!!!!

52

ууу

преди 2 години

Пътят към Златния милиард:Първа степен - Ковид - слабо ефективен. Втора степен - локална война - икон. криза, глад - ефективно. Трета степен - световна война - супер ефективно - само маййммуни ....

51

Айде бе

преди 2 години

Да си гледат смотаната държава и агресивно правителство, съсипаха хората в Украйна, правили прогнози - прогнозите са : в Москва свърши нурофена, липсата на основни съставки от западни фирми (щот тия нищо не произвждат) ще фалира дребните фирми от ХВПто, да му мислят. Не били виновни за агресията - дали ? Половината подкрепят измишльотините на чичката.

50

Точка У

преди 2 години

От статията разбирам, че няма да ни се размине само с хиперинфлация а да очакваме хуманитарна криза

49

Анонимен

преди 2 години

И какво трябва да се случи?Оставете ме да унищожа една суверенна държава...иначе ще гладувате?Нито ще ви позволим да унищожите украйна, ниъо чак ще гладуваме.Най вероятно е руския народ да гладува.

48

void

преди 2 години

Глад и мизерия му е майката - докато се събудят овцете в Русия и обесят джуджето заедно с всичките му олигарси. Харесвам руснаците ама са заспала Гана и си заслужават мизерията щом са съгласни да са крепостни селяни доживот а една шепа хора даприбират 60-80% от богатствата на страната исега да се чудят къде да си скрият 140 метровите яхти за по 600 милиона долара. Да си страна лидер не значи да размахваш ядрените си ракети ами да водиш и работиш с останалите за по-добър живот.

47

Анонимен

преди 2 години

53 по-еко казваш? Това включва ли ГМО?

46

Анонимен

преди 2 години

А дали пък целта не е точно тази? Да поизмре населението на Африка от глад без пшеница? Дали целта не е да се поберат спестяванията на хората, които на драго ще ги дадат за храна? Не съм конспиратор, но започвам да вярвам в конспирациите!

45

Анонимен

преди 2 години

Естествено говорено е говори се и ще продължава да се говори за ефекта на доминото. Аз падам и след мен всичко страда.

44

Анонимен

преди 2 години

До QSVCТе могат да имат 1/5 от световната територия, ябаче тази територия е негодна за живеене русофилче :))) Ако искаш да живееш в Раша, нема никой да те спира, вервай ми :))

43

QSVC

преди 2 години

Не знам как си представят нещата великите мислители, че могат просто да зачеркнат 2/3 тсветовна територия и 1/3 световни ресурси. На оня писач по- долу, че е заменима искам да малко да помислиш как точно ще стане това с потреблението на което е свикнала Европа и останалите. Но явно мисловната дейност не ти се отдава много, така, че насочи вниманието си към нещо друго.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Ние сме задната врата на Раша в ЕС, нормално е да има последствия за нас, тъй като през 30-годишния преход, никой не си мръдна пръста да е премахне тази зависимост :))

41

Анонимен

преди 2 години

По добре криза каквато и да е отколкото европейските градове да бъдат сполетени от участта на украинските сега.Специално за нас,ние не знаем какво е да няма криза.Русофилите се погрижиха все да сме в кризи по заповед на империята на злото.

40

Анонимен

преди 2 години

само на мене ли ми се струва,че тези санкций дето ги наложиха на Русия имат по-голям отрцателен ефект върху нас отколкото върху Русия и тепърва ще има по-големи повишения на цените на всякакви продукти...

39

Анонимен

преди 2 години

Прави са рашките, санкциите удрят тях, не Запада :))) Направо да се чудиш как са оцеляли САЩ и Западна Европа без руски газ и петрол през Студената война :)))

38

Пачи

преди 2 години

4 милиона бежанци от Украйна към Европа- засега. Ще има и още и от Африка и от Близкия Изток. Това което беше преди години с бежанците от Сирия го умножете по 20.Това е Стратегическата цел на Путин, да залее Европа с бежанци, и да я съсипе.

37

Да бе да

преди 2 години

Украйна изнася 60 млн тона зърно, с 50% повече от Русия.

36

Анонимен

преди 2 години

Колхозниците да си гледат скапан ата икономика, да се не грижат за света.

35

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Всичко е заради войната плюс политиката на Русия да ограничи доставките на газ през 2021 за ЕС и намаляването на добива на петрол от СА. Всичко така започна миналата година и продължава. Войната на свой ред оскъпи още повече живота. Доколкото до санкциите, Русия е заменима, няма нужда да си придават важности, с които не разполагат.

34

Анонимен

преди 2 години

Джуджето,джуджето реване.А кой ще дойде след джуджето,джуджето.Сигурно някоя пияница като Елцин ли?Мечти!!Както ги знам руснаците какви са патриоти и сега са обединени повече от всякога.Путин е даже доста мил ми се струва.