33

Solar Power

преди 2 години

До Хора мислете .: Мислим ! Не сме във втори клас. Русия ако напусне Украйна войната ще спре. Простичко е !

32

Хора мислете .

преди 2 години

Запада дава на Украйна оръжие и смърт а Русия кара тонове храни в освободените градове и села.

31

Ужас

преди 2 години

Руското разузнаване е придобило карта на която запада е разделил вече Украйна, на картата се виждат сектори разделени между,Полша,Румъния,Унгария и Русия по сектори?!

30

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще бъде заличен до 2 3 години, ще има криза но след това възраждане, докато САЩ съществува ще има кризи без край, гответе се и да се надяваме наглосаксите масони да бъдат опърлени като вещиците и пиратските си прароднини.

29

Анонимен

преди 2 години

Бил Гейтс за последните 5 години е дарил 5млрд.$ за бедните региони в Африка.познавам и човек който даде 120хил.лева за сондаж в пустинята и изгради кладенц. Африка ще се оправи и без вас.

28

Пак

преди 2 години

В сащ са пред бунтове напрежението заради цените е голямо,сащ отвориха резерва си за гориво но у нас се мълчи за ставащото там.

27

естествено

преди 2 години

Санкциите удрят основно вас в русия. В Африка отдавна има глад. Затъжили се за Африка, а не мислят за собствения си народ. Нахалници!

26

Двойни стандарти

преди 2 години

Това безумие няма ли да спре,докога хората ще страдат заради мръсните кървави игри на запада и САЩ?!

25

аз

преди 2 години

Санкциите срещу Русия тепърва започват да удрят Европа. Цената на метала е скочила с 60%+ само за две седмици и това е само началото

24

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно за африканците - ще емигрират в Западна Европа. Меркел ги покани любезно.

23

Алекс

преди 2 години

Съгласен съм да плащам по-високите цени,но фашистка Русия да фалира и гадното кремълско джудже да се изправи пред трибунала в Хага.След това светът ще е по-добър.Струва си усилието.

22

Бомбите на Русия

преди 2 години

По-точно е да се каже, че бомбите на Путин удрят не само украйнците, а целия свят. Защото първо бяха бомбите, след това дойдоха санкциите и всичко останало. Така че, да, тази война на Путин засяга целия свят и светът трябва да знае кой стои зад всичко.

21

Дааа

преди 2 години

Ако има бунтове в Африка вагнеровци ще ядат голата опашка.А в Русия дюрмото на джуджето ще е единствения деликатес.

20

Нормално

преди 2 години

Какво друго очаквате да пише в руския печат. Все пак това е печат на вражеска държава на ЕС. А цитирането му е просто престъпление.

19

Анонимен

преди 2 години

Тоест , земята в България си е направо евтина , макар , че в Добруджа удря 3500лева и пак е евтино .

18

Taню

преди 2 години

Айде, давайте всичката пропаганда и лозунги да копипействаме, а, калкулаторке?За сведение - русските колонийки тук и там ще се преориентират - ще купуват я от Китай, я от юар, а от Аржентина. Не са толко зле, че да чакат на рууското цaрче...

17

ПАРУШ

преди 2 години

Тука си говорим вече за крупни арендатори като паруш от костенец,човека има 40 декара поля,ниви с пшеница едноличен собственик наследил ги от пра пра дядо му и ги стопанисва,пшеницата я пребира в задния двор другата я продава на пазара и има слад за пшеница,и чака зимата да поскъпне да забогатява,имаше и крава в двора и двутактов трактор с рамарке 65 коня.

16

Анонимен

преди 2 години

Някой се опитва да обърка света. То не беше пандемия, но продоволствени кризи, ама ще му се стъжни на тоя някой един ден.

15

Анонимен

преди 2 години

Само разпад и ликвидация на Империята на злото ще спаси света от катастрофа , дано е по скоро , друго решение не виждам. Време е грузинци , чеченци , чуваши , татари и др , да заявят своята независимост от ушаанката!

14

Анонимен

преди 2 години

Каква свободна Украина?Незаконно правителство взимала властта с кървав преврат.