23

Кръстьо

преди 2 години

Може да намалите разходите и да проявите солидарност с народите си.

22

Край

преди 2 години

Медведев изразил презрението си към Меглена Кунева. Присъединявам се към него.

21

Анонимен

преди 2 години

Отново се набляга в статията. че без Раша не може :))) Да се чудиш как са оцелели Запада през Студената война......хахахахаха :))

20

Анонимен

преди 2 години

и в трите хралупи да жива ли е още? некой нема ли да и потърси отговорност за реакторите? на какво основание е заемала постове в борда на директорите на бнп париба?

19

Анонимен

преди 2 години

До Шаранодар С това ли си успокояваш нервите, че не смееш да отговориш на елементарен въпрос? Дажене смееш да отговориш, защото руските ти господари ти държат и душата. Смятай!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "....защото Съвета е създаден още с края на ВСВ и половин Европа още е далеч от лапите на задокеанските вандали." Това не отговаря на въпроса ми. Питам те защо Русия доброволно е влязла в него и доброволно е стояла там 20 години под ръководството на Джуджето убиец?

17

Анонимен

преди 2 години

Я онова нещо на снимката с кривата уста откъде се пръкна? Аз мислех че никога повече няма да има смелостта да се покаже.Явно няглостта граници няма

16

Анонимен

преди 2 години

До No comment А защо Империята на Злото е пожелала да влезе там и е останала там 20 години под "мъдрото" ръководство на Кървавото джудже, щом е бил "създаден от участничи колонии? Кървавия сатрап сега ли го разбра това, след като нападна Украйна и излязоха наяве нацистките му възгледи?

15

Анонимен

преди 2 години

Спокойно мили офси, САЩ ще поемат увеличението, няма да се плашите!

14

Истинското лице на

преди 2 години

"Първата реакция на Медведев, когато е бил уведомен за процедурата по изключване на Русия от Съвета на Европа, беше изумителна. Наред с презрението, което е изразил към ценностите на организацията, той е заявил, че вече ще могат да въведат смъртното наказание в Руската федерация." .... руслямската терористична джамахирия.

13

Що не си

преди 2 години

Що не се намалят нали голяма страна като Русия напуска?

12

Изключване

преди 2 години

Преди изключиха Гърция заради черните полковници.Сега изключват Русия заради кървавото Джудже

11

СВОЙ

преди 2 години

Дошло е Време Разделно!Паразитната администрация на Европа,бездетни политици решаващи съдби на милиони.Морал в ръцете на същества с "нетрадиционна ориентация".Европа,която преди ВСВ не е имала и 50г без война,сега е големият съдник, моралист.Що не беше съдник,като умираха деца в Донбас или Сирия?То, двуличието на Запада е безгранично,но ше му дойде края!

10

Ангел

преди 2 години

Русия се махна от съвета на Европа. Не е била изключвана от него. Дори в тоя сайт я има новината когато го обявиха !!!

9

Щирлиц

преди 2 години

Още една антибългарка.

8

Анонимен

преди 2 години

Дано скоро и правят опело на тая!

7

Реалист

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?

6

Анонимен

преди 2 години

В този съвет трябва да има хора, които се самоиздържат и помагат на други не такива, които да са на хранилка.

5

Анонимен

преди 2 години

Я тая къде се е намърдала след като затвори блоковете в Козлодуй и енергийно независима страна станахме много зависима. Сега да ви видя на зелена енергия как ще осигурите нуждите на населението. Продажни душички за лично облагодетелстване.

4

Анонимен

преди 2 години

Да ви пикъм на ценностите. А в даден случай смъртното наказание е добре дошло, като за национални предатели като тази. Благодарение на нея затворихме първите 4-ри реактора на АЕЦ - а.