43

Анонимен

преди 2 години

и ние да го напуснем и да им сложим мита на стокиете от ес фондовете се облажват определени фирми и даже не български ВЪН ОТ НАТО И ЕС

42

Анонимен

преди 2 години

о тая кой я курдиса там , то напъни то партии само и само да отиде пак навън , айде пенсия сега я чуваме за нещо от 2018 е назначена

41

Анонимен

преди 2 години

Санкциите на Запада и САЩ към Русия отключват лавина ,която затриба европейците.

40

Solar Power

преди 2 години

До Марина: Така е маринче, но убитите не са политически врагове :) Сега ще те върна в историята за да провериш колко изби Сталин ! Повече от загиналите през ВСВ. Освен това изби и разсели над 1 милион "прабългари" които живяха точно където е Крим ! Хубаво е да ти вкарват пропагандни идеи, но на мен това не може да се случи. Случва се на хора с втори клас или ниска техническа грамотност. Без оценка на фактите.

39

Анонимен

преди 2 години

ОООООО УЖАС! Великите 33 милиона евро годишно ще са много трудни за покриване от останалите 46 страни!

38

:)

преди 2 години

Горките, отрязаха им едни 40 милиона евро на година... Живи да ги ожалиш. Русия никога повече няма да се върне в такива безсмислени организации.

37

ЬЬЬ

преди 2 години

Та как иначе,стотиците,ако не и хилядите,ес чиновници трябва да си взимат лъвските заплати,а не българските псевдозаплати и пенсии.

36

Анонимен

преди 2 години

До 51 :)Как искаш да има нормални новини като са се навели толкщова ниско до земята та челото има се е ожулило. В беге медии влизам само за да дразня софиискитеСороскиГендари иначе изобщо невярвам на нищо написано. Истинска реална информация има в Яндекс

35

Анонимен

преди 2 години

Съвета на колониите!

34

:)

преди 2 години

БГ медията, нищо не казвате за договора между Саудитска Арабия и Китай за изграждане на завод за преработване на 300 000 руски петрол на ден? Нищо не пишете, че се обмисля и заплащането в китайска валута за нефт...? Нищо не казвате, за Венецуела и че в момента САЩ им сваля звезди..нещо някоя нормална новина няма ли да пуснете ?:?

33

пишете истината

преди 2 години

Тоя съвет Русия го напусна а не обратно!!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Съвета на Европа е поредната безмислена организация, ясла за безполезни висши номенклатурчици като другарката Кунена-Пръмова, чиято единствена цел в живота е да се нареди на добре платена синекурна длъжност. За тази дълбоко бездарна и некадърна особа е известен факт, че е безкрайно алчна за власт и пари и е готова да си завърже някъде и червата само и само да не изпусне службичката. Никога не може да се вярва на безгръбначни като нея

31

Анонимен

преди 2 години

Тия западняци сами си копаят гро ба.

30

Марина

преди 2 години

В САЩ има смъртно наказание, което никога не е отменено..! Велика "демокрация " няма що!А запада оцеляваше по време на студената война благодарение на безмилостната експлоатация на хората от колониалните държави и техните ресурси.

29

Анонимен

преди 2 години

До тъжно Като манталитет Империята на Злото не е излизала от средните векове.

28

Анонимен

преди 2 години

Голяма разлика няма да има. Сега си решават въпроса с нещастни случаи, хранителни отравяния, инфаркти и от време на време за назидание с НОВИЧОК и неизвестен извършител. Е, сега вече ще си ги трепят ЗАКОННО

27

тъжно

преди 2 години

Ще въведат отново смъртното наказание....предложение и бой с пръчки....след това и око за око и зъб за зъб.....само да обърна вниание , че такава наказателна репресия е от зората на човешката цивилизации--Хамурапи... Ако там се е устремила Русия---Ну, давай!

26

Анонимен

преди 2 години

До Край "Присъединявам се към него." Ти отдавна си "се привъединил към него" или, по-точно, той "те е присъединил". :)

25

Анонимен

преди 2 години

До 41 "Това ли са ценностите на европееца.Да лъже,лиже и маже за да получава повече пари за нищо." Кървавото джудже със сигурност показва, че за него парите нямат значение. Затова, якенца по 13 хил евро и часовници за по половин милион евро ..... западни, разбира се. Като всички скккапани жааалки червено-кафяви диктаторчета.

24

Анонимен

преди 2 години

Това ли са ценностите на европееца.Да лъже,лиже и маже за да получава повече пари за нищо.Ако за това да унижаваш и да унищожаваш собствения си народ,за тая кривоуста и грозна като смъртта е ценност,то не си заслужава даже и да се доближиш до тия а не да членуваш.Забележете,че за тия не правото е ценност а парите.И както винаги на запад,пак става дума за пари.Скотове а не хора.