99

Анонимен

преди 2 години

Толкова некомпетентно правителството, управляващо само с общи приказки, досега не сме имали! Срам!

98

Анонимен

преди 2 години

Гугленче, толкова самовлюбени *** като вас начело на държавата на сме имали.

97

Не само 72 часа

преди 2 години

А в последната година се случиха неща които мислихме че няма да се случат. Пробутаната Партия дойде на власт благодарение на своите машини с които ни накара да гласуваме. После Пелтека и Изцъкления ни казаха Продължавайте Пеша. Върнаха комунизма на власт с чистата като сълза Корнелия. Спряха строежите на магистрали и ремонти на пътища. Намалиха пенсиите, въпреки че обещаваха увеличение.

96

Майора

преди 2 години

Ленче кога ще ти уври главата на теб и на Кирчо и Кокорчо че без доказателства всеки е невинен до произнасяне на съда! Язък че стр завършили уж Харвард а да не знаете такива елементарни неща! А колкото до това да се вярва на Черепа е абсолютна глупост, жалко че си проличава че защитавате олигарсите които ви избраха!Вместо да се занимавате с растящата инфлация и цени , вие търсите под вола теле!

95

Анонимен

преди 2 години

Една от харема!

94

Логист

преди 2 години

Невероятна логика и българска граматика се леят на талази от тази нашенка.

93

пияница мистик

преди 2 години

С тази искам да гледам порнo. Явно за друго не става, ама за това е прекрасна. Прилича ми на японско аниме :)))

92

Анонимен

преди 2 години

Добре де, ама вие не предоставихте на прокуратурата обвинение. Не казахте на прокуратурата: задържахме го, защото. Това което й казахте беше: Задържахме го и го пуснахме. Аз ако съм на мястото на прокуратурата щях да кажа: Ами добре! - което дефакто тя каза. С една дума - кьорфишеци.

91

Анонимен

преди 2 години

Ленче, скоро кака Сийка в Сливенския затвор ще ти подпали червото, предстои да ти щракнат прангите около краката!

90

Стига глупости

преди 2 години

Разбира се че се случи нещо коеъо никой не вятваше, даже две неща. Никой не вярваше че отново ще живеем в комунизъм и никой не вярваше че сте толкова *** и неспособни да управлявате. Време госпжицата да разбере че борба с корупцията не се води с Гугъл и ПР акции

89

3737

преди 2 години

Ленче и ти си тъй умна като шефа си Киро ***. Не знаете къде се намирате още повече да управлявате. Не е детска градина това. Махайте се че с войната и кризата след месец с камъни ще ви гонят.

88

Мацето е много зле

преди 2 години

Милата! Ние всички продто не можем да повярваме колко сте *** - това е всичко! То и ище много немислими неща се случиха, но някак си тях също услужливо ги пропускаме - нарушителят на Конституцията Просто Киро, имотният крал Рашков, осъденият шмекер Асен Василев, великият спец от Дубай Спецов и тн и тн. *** що не го докарате този Божков тук да си го разпитат кскто трябва? И що тогава не ьадържахте и Борисов онлайн? Един вид да е в ареста ама ХОУМ?!? Айде детската градина чупката!

87

?!?

преди 2 години

Някой не вярваше, че могат да те арестуват без тъжителя да бъде разпитан по законният ред. Никой не вярваше, че могат да те арестуват по преразказ на обвинен направен на видеокасета. До сега не вярвах, че има разследващи полицай точкова неграмотни в работата си. В последните 72 часа се случи всичко това.

86

Есе

преди 2 години

Хубава е

85

Никой

преди 2 години

До 106 , Ами тя е назначена с връзки, не са я избирали с конкурс за красота.

84

Анонимен

преди 2 години

Тая прибира 15хил.евро на месец!аз за по малко пари повече глупости мога да говоря.ха ха ха.Абе няма ли гримьори или бръснари в телевизията.тъпотата не може да се скрие ,ама мустаците могат

83

малка вещица

преди 2 години

Гледам го това момиче....ами има нещо психически нестабилно в погледа,,изказа и поведението и !!! Може би така трябва да изглежда съвременното политическо лице...почти половонеутрално...наблъскано с информационен наркотик,,,пържейки си яйца по рецепта от Ютуб...и снасяйки законови запъртъци. Напълно подхожда такъв началник-кабинет...на Просто Киро. Гърне и похлупак!!

82

Русия с тапия

преди 2 години

Прокуратурата е издала заповед за арест на Божков, и той ако мисли че е толкова "невинен" и "рекетиран", да дойде и да даде показания! Как си в представя тази, да ходи Прокуратурата и да му се моли да даде даказателства , и то срещу този, който го изгони и прехвърли бизнеса към държавата ? Тази наред ли е? Защо всички се натискат да се харесат на спонсора на преврата? И ако имаше истински доказателства, не им ли минаваше през ум, че Черепа отдавна да ги е изсипал!

81

Въпрос

преди 2 години

А тая кифла кога?

80

Анонимен

преди 2 години

Тя си прибира едни 15 к за малко сърфинг в нета. А вие се чешете езиците тук. Дреме й на нея. Пълни джобовете, докато кирчо се прави на башклоун.