139

анонимен

преди 2 години

ГОНЕТЕ Я ТАЯ РУСКА АГЕНТКА МИТРОФАНОВА,НЯМАТ РАБОТА ТУК РУСНАЦИТЕ!

138

П.К.

преди 2 години

Тази заема такива пози винаги, гаче някой токущо е хвърлил тухла на главата и...

137

Мдаа

преди 2 години

Много чувствени коментари тук бе , Ким Ир Чен ряпа да яде пред тиквата! Недейте забравя че Баце е единствения политик който беше готов да дадем оръжие на Украйна , а Путин прати ислямисти да избиват християни.

136

Анонимен

преди 2 години

Киро като се чуе с неговия приятел Божков да му каже че все още дъжи такси за над 500 милиона лева, а не да се занимава да го оневинява.

135

Ангелина

преди 2 години

От долни твари ,като престъпната група на ГЕРБ и техните финансови кръгове без оглед на "цвят" ,освен престъпления и манипулации нищо друго не може да се очаква.Все още обаче те разполагат с почти всички механизми ,за да саботират дейността на правителството ,защото те управляват ,чрез зависимите от тях хора ,които са навсякъде.Докато някой от извършвалите престъпления от всякакъв характер през време на тяхното управление не бъдат в затвора ,тази зверска клика от пълни *** няма да се спре!

134

ПАРТИЗАНИН

преди 2 години

А бе чавдарче, къде и ТИ тръгна с мечките дрянки да ядеш.

133

Анонимен

преди 2 години

много изгодно изнася определена информация и какво???

132

Един Българин

преди 2 години

Прилича на НЕумна ученичка пред черната дъска.

131

Eдин Българин

преди 2 години

Прилича на *** ученичка пред черната дъска.

130

Случаен минувач

преди 2 години

Лена да си почеше космите между краката, там я сърби най-много. Или да даде на Киро да ги почеше, тя от това ще изпадне в екстаз.

129

Бай Тошо

преди 2 години

До ? ? ?"Тая защо винаги гледа си се държи като наакана ?" ))) Оти като е отила по голема нужда е забравила да си свали гащичките!

128

Анонимен

преди 2 години

значи ние на гърците да пращаме евтин ток от аец а тука за на зелен марици скъп

127

Анонимен

преди 2 години

тази говорителка няма ли спре , просто киро я взима на разговор с ердоган , образуват си преписки без свидетели по сигнал на шорошите боец от гугъл

126

перко

преди 2 години

Когато нямаш законови опорки си ги намираш в Гугъл. Писна ми от този "А" отбор!

125

? ? ?

преди 2 години

Тая защо винаги гледа си се държи като наакана ?

124

Ужас

преди 2 години

Егати простото и народ!

123

Пп

преди 2 години

В Гърция: България ще ни праща ток от АЕЦгърция-българия-ток-аецПремиерът на България Кирил Петков е заявил пред вестника, че правителството вече разглежда възможни доставчици и пристъпва към изготвяне на проучване по целесъобразност, според гръцкия вестник

122

Пп

преди 2 години

Магазин в Ямбол предлага олио за 8.40 лвмагазин-ямбол-олиоСпоред собственика търговската печалба е само 15%, олиото идвало на висока цена факти статия от днес

121

Анонимен

преди 2 години

Ленче, освен голословното твърдение на Божков, че е изнудван и е плащал, остават свидетелските показания на Киро, че той пък бил прочел голослсовното твърдение на Божков, че е изнудван и е плащал. От там насетне нито документ, нито някой е видял как някой е изнудван или плащал. Не, че не е вероятно да се е случило. Но става дума срещу дума тази на бившия премиер срещу тази на укриващия се в Дубай. И въобще не стои добре, че сте на страната на Божков.

120

ЛЕЛЕ

преди 2 години

Абсолютно надрусана.