14

Анонимен

преди 2 години

"И в момента е корумпиран, защото е взел над 10 милиона от Божков-черепа за да арестува Борисов." Аз знам за над 20 млн.! А леля Спаска от партера дори има сигурна информация за над 30 млн.!

13

до 11

преди 2 години

Доказателства имаш ли за това, което казваш???? Ако не нали знаеш, че можеш да носиш наказателна отговорност!!!!!!

12

ВЪПРОС

преди 2 години

ГЕРБ Кадър ?

11

от село

преди 2 години

до -9 Ама ти знаеш ли , че прокурор който няма поне два хотела се води социално слаб , и за това му дават по два бона над заплатата всеки месец !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Над 90 % от полицаите са корумпирани малко или много, а министъра им Рашков е 100 % корумпе. И в момента е корумпиран, защото е взел над 10 милиона от Божков-черепа за да арестува Борисов. Това е в България и никога няма да се оправим.

9

ТЕ ТАКИВА

преди 2 години

СА ВСИЧКИТЕ ХОРА НА ТУЛУПА. ГЛУХИ СЛЕПИ ***. ТО И ЗАВА ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ БИЕ НА СЛЯПО И НА ГЛУХИ МЕСТА ЗАД КОЛОНИТЕ.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо все ченгетата ги хващат в корупция, нали прокуратурата беше най-голямото световно зло?

7

Анонимен

преди 2 години

А защо не разследват имотите на Чашков

6

Плешив каскет

преди 2 години

Направо съм ужасно изненадан! Не бях и чувал за подобен случай...

5

Анонимен

преди 2 години

Вътрешна сигурност да проверят и кой мушморок покровителства незаконната автоморга между Горубляне и младост 4 стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера. Разфасоват се коли яко, предимно нощем,че денем са на работа,за къшей хляб се блъскат хорицата.

4

Анонимен

преди 2 години

Е сега с тая статия какво намеквате? Че е ушево корумпе? Не може да бъде! Не и в България! Сигурен съм, че подкупоратурата няма да намери "достатъчно данни", за да "направи обосновано предположение"! Вие не сте ли сигурни?

3

Анонимен

преди 2 години

И това с ниските заплати,представяте ли да им ги увеличат, както искат. Сигурно повечето неща се водят на стринки,були,баби, дядовци,така правят ченгесаците. А този кьорав мушморок бил ортак с Данчо КАТерицата и е поредното доказателство,че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им.

2

6 имота

преди 2 години

придобити през 2017, не е корумпиран нали!!! Хайде чакам феновете на Чекмеджан да се включат!!

1

Каква

преди 2 години

фалшива книжка бре, а двата Мерцедеса, които притежава единия нива S. класа???????? Няма такава гнусна тоелетна като България!!!! Колко слупая на корупцията имаше с милиционери последните години, а колко наказани има???