34

Jfs

преди 2 години

Тоя назначи хора нищо не разбиращи от КАТ в Главна дирекция Полиция, докато беше началника на КАТ там. Ако го разследват ще излезнат немалко идиотии.

33

Справедлив

преди 2 години

д-р Христо Хринчев твърди, че печата е фалшиф и нямат кабинет на медицински център Санос на Христо Ботев 48. Коментаторите защо не проверите в Google истинали е това, лично аз имам медицинско от там. Елементарни грешки си допуснала Тина

32

Така се забогатява

преди 2 години

най-бързо и лесно - на околовръстното,като *** или като КАТ-аджия в някоя патрулка!?!И сега какво ще го пенсионират предсрочно с два-три медала + 20 брутни заплатки за награда?!?

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Постановка беше НАП лийкс, гербав. Вместо да обвините вашата калинка - шефката на НАП, че не е защитила личните данни, както я задължава законът, обвинихте Иван Тодоров и го държахте 7 месеца в ареста, а обвинение не сте му повдигнали и до днес. Защото доказателства няма. Но това не ви притесняваше :) Сега сте толкова чувствителни на тази тема, че и доклад на държавна агенция не ви е доказателство :)

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 Гербав трроле, когато главният каскет си чати с пи ар севи бойко, за всеки е очеизвадно, че прокуратурата е зависима от пи ар севи бойко. Освен на тези, които лъжат, че не симпатизират на герб :) Щом са поръчали доклада, защо не предприеха разследване по него? Защо не стигнаха до длъжностното лице, позволило злоупотребата? А се явяват в ролята на негов адвокат. ПП не са идеални, но да твърдите, че са най-зле, веднага Ви разкрива, като гербав тррол.

29

Анонимен

преди 2 години

Всички ченгета са престъпници!

28

Анонимен

преди 2 години

До 26 Добре, защо гербавите *** непрекъснато лъжете, че нямате общо с тях :) Кажете си, срам ли ви е :)

27

мастиков

преди 2 години

Познавам най големия полицейски шеф с 20-тина имота. . Не завиждайте на политически трупове.

26

Анонимен

преди 2 години

Така като чета годинките, през които е повишаван, при чие властване е, че не се сещам.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 - Ами тогава, товят бащица, трябва да лежи за Маргините, за Маджо, за Шиши, за Доган, за Станишве - наричал е всиките тези хора пресътпници и прочие. Ааа, то различно викаш ... айде тръгвай си, преди да съм те изгонил!

24

Анонимен

преди 2 години

доклад на АДФИ... възложен с постановление на прокуратурата по време на герб. И въобще не симпатизирам на герб. Но да се опитва действащия министър председател да указва на прокуратурата кого да арестува и като му откажат да се оплаче, че прокуратурата не била независима???? Нито герб, нито бб са ми любимци. Но ПП са най-зле.

23

а ти

преди 2 години

До Анонимен17 А ти знаеш ли пък, че не носи наказателна отговорност, има едно нещо, което се нарича "субективен елемент".

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Само гербавите говорят за постановка при доклад на АДФИ, който прокуратурата не е разследвала :) От страх :)

21

Анонимен

преди 2 години

Лов на вещици. Сега като гонят хора на ГЕРБ, винаги с едно наум, чеможе да е постановка. Сам се поставиха от ПП в ситуация на лъжливо овчарче. Иначе на Рашков имотите не заслужават внимание?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Не знае, ама ако тръгнете да го съдите, ще представи пред съдията показанията на божков и ще стане мазало, гербав :)

19

Анонимен

преди 2 години

Как са пропуснали гербавите да го забележат, Рашков непрекъснато го проверяват :)

18

12345

преди 2 години

Като е с нарушено зрение ,какво прави в МВР ?Утре ако трябва да стреля ще изпозастреля всички.Поне пишете кривоглед ли е ,далтонист ли е

17

Анонимен

преди 2 години

Гербав ушев е апотеоз на корупцията!

16

Анонимен

преди 2 години

Колко такива Елементи има в цяла България от 1990 г. до се сега , 5 Поколения няма да могат да изчистят теа Корумпирани Вампири от Държавата , Като влезе Борисов в Затвора (преди това пред Европейския Съд да види Европа че се работи наистина) тогава ще е НАЧАЛОТО

15

Анонимен

преди 2 години

До до 11Знаеш ли, че носиш наказателна отговорност като твърдиш че Борисов е корумпиран без доказателства