12

Анонимен

преди 2 години

Какво е това Боец? Американска организация? За пръв път чувам, но определено не са българска организация от това, което чувам

11

Тези с руските

преди 2 години

Знамена МАРШ в кауша при бай Ставри!Той с тях да се погаври!Вън от България! В Сибир!

10

Копейкин Лубльов

преди 2 години

Купейкин Рубльов Продажников...

9

Възраждане

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!!! Вън окупационите войски на САЩ!! Българите сме православни братя с Русия и врагове на англо-саксонците!! Балдоин Фландърски е ярък пример, как в България посрещаме западните войски!

8

"Възраждане&quo

преди 2 години

"Възраждане" предадоха всичко българско и в следващото НС ще са вън. Копейкин трябва да си заслужи копейките и прави митинг. "Българи" ама друг път. Сами се разкриха.

7

Анонимен

преди 2 години

Банда смешшници. Ми размасят чуждо знаме посред София... и питат кой искал помощ от Сащ. АМан от сидеровци представящи се за националисти.. много сте далече от националисти докато новите чужди окупационни знамена.

6

Анонимен

преди 2 години

Протестирането срещу войната и исканията за ненамеса са ок.Но вярно ли, че някои са носили руски знамена? А одобряват ли въоръженото нахлуване в чужди държави?

5

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Боец, но за Нинова бих ги подкрепил. За Възраждане - без коментар. Аз пък искам имунитета на шпионката Елена Йончева. Как може един-единствен човек, който постоянно работи против България и петни името на страната в ЕС със скалъпени компромати, да си стои безнаказано в лукс с европари.

4

msm

преди 2 години

Какви са тези руски знамена в центъра на София!? Срам! Това към днешна дата е еквивалент на свастика, предвид разрушенията и убийствата, които руската армия извършва в Украйна! Мисля че е време за мощен митинг в подкрепа на Украйна и срещу войната на Путин!

3

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО са супер смеш.ни и бедни. Дори Чеченците помагат повече на Украинците от колкото "най-богатия съюз". За последните 3 седмици АХМАТ СИЛА са вкарали 4000 тона храна и стоки от първа нужда в Украйна!!!! Мюсюлмани се грижат за Православни Християни, а Католиците си бомбардираха съгражданите близо десетилетие, а сега вече изкачат видеа с жени от Киев изнасилени и отвлечени в Полша и Германия!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Боец ли ще го дават българските нацита?

1

Анонимен

преди 2 години

Това БОЕЦ и то ли е управляваща партия / сдружение? Колко човека са гласували за тях че ще искат да ни включват във военен конфликт?