172

Анонимен

преди 2 години

Копейкин който сее ветрове жъне бури *** такъв

171

Анонимен

преди 2 години

Навремето сме имали Редовен Турски Аскер във Конаците, а сега си имаме Редовна Американска Армия във Базите ! ЩО Е ТО ...... ???

170

nice poster contest

преди 2 години

proud of you!

169

Я, па Я

преди 2 години

НАТО ще ни помогне при евентуална агресия точно толкова колкото ние помагаме на НАТО по въпроса с Украйна. Ще декларира подкрепа по медиите чрез клишета и празни приказки. Ще изпрати два три тира с чаршафи за болниците. После ще ни напомнят, че България е заявила самостоятелна система за защита и евентуално ще ни пратят каски и бронежилетки за "натовския" ни Батальон, което ще е доста повече от това което ние правим за НАТО в момента.

168

Я, па Я

преди 2 години

Българите сме малък но за сметка на това много *** народ. Явно 500 години османска отрицателна селекция и 70 години руско-комунистическа отрицателна селекция ни е полирала мозъците тотално и няма спасение. НАТО помага на една страна която не е член но се държи като член и защитава с оръжие не само себе си а и цивилизацията. България макар и член на НАТО се е навела и е забила езика си в междубузието на Путин. Не съм сигурен дали някой от НАТО ще ни помогне след позициите ни за Украйна.

167

Другарят Путин

преди 2 години

Който вдигне ръка срещу Русия се превръща в неин враг!

166

Майдан

преди 2 години

Да, но разликата е, че на протеста на Възраждане бяха над 5 000 човека, докато на онези американски под.л.ог.и бяха има - няма 50 човека

165

Анонимен

преди 2 години

новите шороши на заплата боец и манол глишев , българските пикети марини , ама се броят на пръстите на една ръка

164

Анонимен

преди 2 години

това е снимка от друг митинг , вие в кой сайт се намирате не виждате ли , в русия нямало свобода на словото всичко от кремъл а тук под повечето сайтове имаше доскоро америка за българия , вижте само собствениците и ще разберете

163

Анонимен

преди 2 години

Лидерът на Възраждане: "Не искаме България да бъде въвличана във война. Ние сме готови да се бием, да умрем за България, но не и за чужда държава" ---------Колко по-*** може да е човек, който си мисли че 6 милионна България сама може да се отбранява, ако например Русия я нападне, не дай Боже?? Нали ще искаш помощ точно от Нато. Украйна не е член на Нато, но Нато я подкрепя. България Е в алианса и Путин няма да посмее да задейства чл. 5, з/то знае какво го чака!

162

Анонимен

преди 2 години

А къде е знамето на Украйна тук? Това да не е празник на българо- руската дружба?

161

Off

преди 2 години

Не мога да разбера какво правят руските знамена на протеста. Да не би това да е проруска партия? За това ли изгониха лидера им от Украйна с черен печат?

160

21-ви март

преди 2 години

сваляне на продажниците. После - избори. И, ако успеем да парираме намесата от Козяк - всекиму, своето.

159

Тъпо!

преди 2 години

Как може да сте срещу войната на Путин и да носите руски знамена?! Той под това знаме точно нахълта в Украйна и всичко в името на Россия прави. И между другото, вижте обръщението на Арнолд Шварценегер към руснаците, на профила му в Туитър. Много силни и истински думи каза.

158

Анонимен

преди 2 години

сменяй това продажно правителство

157

Анонимен

преди 2 години

Не мисля че това е правилния ход за спиране на войната, Президента е абсолютно прав, това ще въвлече нашата държава в чуждия конфликт и ще създаде риск за Българските граждани, които ще понесат последствията. Война не се спира с подклаждане на огъня, война се спира с преговори.

156

Запада май не

преди 2 години

РАЗБИРА, че Путин със сила се спира !Дорде е мъничка змията, да и строшим главата !

155

СТИГА вече !

преди 2 години

НАТО да влиза веднага в Украйна !

154

Тези с руските

преди 2 години

Знамена трябва да бъдат прогонени с камъни!

153

Гост

преди 2 години

България, Румъния, Чехия, Полша, Украйна, Беларус, Финландия, Русия са едно племе, един род, една кръв. Всички говорят един език с малки диалекти