180

Анонимен

преди 2 години

Обсъждали са тиквата да го пращат вече при бай Ставри,чака го с нетърпение.

179

Анонимен

преди 2 години

Мижитурско снишаване в угода на господаря-агресор Путин за срам и позор пред целия цивилизован свят. Само че на агресорите угодия няма. Точно обратно - колкото по-ниско им се навеждаш, толкова по-безмилостно те мачкат и унижават.

178

До Анонимен 211

преди 2 години

Да поправя грешката: "Очевидно българите СA казали НЕ на идеята да се помогне със системи..." Пътят е обратно към Турция....с други думи

177

Анонимен

преди 2 години

Дошъл е да тества - къде стои България в цялата геополитическа картина. Понеже ще настъпят трудни времена и на никого не му трябват предатели. Очевидно българите не са казали НЕ на идеята да се помогне със системи, с което си определят мястото в бъдещия свят.

176

Shark

преди 2 години

Тоя празноглавец, ако ни вкара във война, да си знае едно: Никой няма да иде да се бие за чужди интереси и заради неговата глупост. Да ходи той да се бие. Заедно с Пасито, Плевнелиев и Иво Инджев!

175

Анонимен

преди 2 години

Барабар Кирчо с мъжете.

174

до САЩ

преди 2 години

канадския НАРКОМАН си изпълни задълженията към вас,сега ни оставете ние да се оправяме с тоя бо.лук

173

Анонимен

преди 2 години

E, ако не са ни искали нищо, значи са ни дали .... задачка. Как да заместим успешно Украйна в подмолните действия срещу Русия, да мислим къде да настаним базите от Украйна например.

172

Анонимен

преди 2 години

Нокой не вярва на киро лъжеца! Предал ни е на американците за жълти стотинки.

171

Анонимен

преди 2 години

Междувременно западната преса продължава да твърди, че посещението на Остин в Словакия и България е за да си дадем ПВО-то на Украйна.

170

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да чуя какво сте обсъждали, защото тази страна е моя и наша и ние сме тези, които ще правим планове за нея!!!Милиони БЪЛГАРИ с честен труд облагородиха нашата земя, а някакви пришълци се опитват да ни правят на Крим, защото не им се получи!!!Този небългарин, който беше назначен за министър-председател, предаде каузата на всички, които искаха промяна за българите в по-добра посока!

169

...

преди 2 години

Пичове, разграничавайте България в героизма с този на Украйна. Русия воюва с много смел народ. Войници, които са готови да се жертват за родината си. Войници, деца и внуци на войници. Войници, които от 2014г се сражават. Народ, който спечели ВСВ. Русия среща възможно най-лошият си противник, защото воюва срещу себе си. Война, която ще обърне и Русия срещу себе си.

168

Анонимен

преди 2 години

Слава на руската армия путин обеща да засили атаките с по масово уръжие

167

Анонимен

преди 2 години

Този нашия нов началник голям паткан кире путин щте ти завра маркуч в дупето и щте ти напълни дупето с бензин и щте ти драсне клечка та

166

гр

преди 2 години

Да няма само американците да умират бе, трябва и ние да се включим във войната срещу Русия. Руснаците ще пуснат атомните бомби в америка а на нас само обикновени бомби

165

До Chestito

преди 2 години

Какъв фронт бе аланколу? Ти в казарма ходил ли си? Само да удари руски ботуш на Дунава и сме минали към тях. Не за първи път. Готов бил фронта. Много героични истории за Украйна четеш ми се струва.

164

Щирлиц

преди 2 години

Не ви вярвам.Долууууууууууууууууууууу!

163

Анонимен

преди 2 години

"Няма нито една държава, която може да живее с илюзията за пълна сигурност." - който се чувства застрашен да ходи на Дурангулак. Мен ме не бъркат ни Руснаци, ни Американци, ни Турци, Гърци, Сърби. Да се пази, който има кво да му вземат. Подарявам телевизор НЕО 42инча и лаптоп Асус от 2010та на първия стигнал до вратата ми. Давам бонус карта на къщите на мутрите в Драгалевци и Бояна, и на вилната зона на Плевнелиев над Камбаните.

162

До 200

преди 2 години

Пич, той идва да получи инфо от разузнаването си на място дали в България е подходящо при нужда да се води пълномащабна война с Русия при необходимост. Петков не го интересува какъв е що е. Мислете

161

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да ни пращате за зелен хайвер. Сякаш ще повярваме, че министъра на отбраната на САЩ е дошъл да се здрависа с Петков и да му рецитира стихчета за НАТО.