200

Истината

преди 2 години

Клиентите от Близкия изток ще могат да видят на живо комплексите С-350Е "Витязь" и 98Р6Е "Абакан"? към 11.2021г.. ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ ПУТИН, ЧЕ ВИ ОПРАВИ.

199

Лойд Остин

преди 2 години

Кирчо, няма нищо за обсъждане - нете питам, а ти казвам! Хев ъ найс дей!

198

Медийна Затъмнение

преди 2 години

От Руските медии аз разбирам че има про Руски митинг в София !!!! https://rusvesna.su/news/1647692187 няма как да подкрепям Украйна след като виждам каква анти Руска пропаганда се лее. Народа не е глупав !! Неможете да го баламосвате!!!

197

R

преди 2 години

Вие вярвате ли му? Аз абсолютно НЕ.

196

Щирлиц

преди 2 години

Не ви вярвам,другари!Долууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!

195

Анонимен

преди 2 години

Блокираха достъпа на България до руски сайтове? Що? Страх ви е, че може някой да каже истината ли?!

194

Анонимен

преди 2 години

ЗА мисията на българите : НЕВИДИМИЯ СВЯТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5400 години ПОДГОТВЯ БЪЛГАРИТЕ ЗА ТЯХНАТА МИСИЯ И БОЖИЯТ ПЛАН ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.УЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДЪНОВ

193

ааа

преди 2 години

Къде е Гърция??????????Какво е становището й за войната??????????????

192

българин

преди 2 години

Да Украина са зле, но кой е виновен за това?Те не са в НАТО, Защо ще приемаме чужди войски за да защитаваме източен фронт т.е. ние сме във война и то на територията на България. ,Спрете войната! Ние не искаме война!

191

Анонимен

преди 2 години

Срам за България !!!Украйна никога няма да забрави товапредателство на България когато не даде ракети и остави руските самолети да убиват деца и жени.СРАМ !!

190

до Аз

преди 2 години

''Руската "агресия" сплоти света.....срещу САЩ.'' Точно тоеа щях да пиша и аз, и не само в България...

189

Анонимен

преди 2 години

Вие сте си НАТО Ние Не сме, защото никой Не ни е питал за това, а го натрапиха и полеха със сълзи и сополи

188

Анонимен

преди 2 години

Недялко писал на Киро смс: Г-н Петков, подайте оставка по неотложност. :D

187

Анонимен

преди 2 години

Имам много стари шапки, от "глобалното затопляне".Живял съм и работил за моята прекрасна Родина, попаднала в ръцете на безцеремонни търгаши.Лъжите на това недоразумение, доведено от радев, натрапено от ФАЩ, за да изкриви съзнанието на българите, за да намразим нашата освободителка и братска страна Русия, да ги разказва на старите ми шапки.Унизително е да търпим подобно нещо да ни управлява!Вън! НАТО, вън от България!Искам референдум!

186

Аз

преди 2 години

Руската "агресия" сплоти света.....срещу САЩ.

185

ОК,бът

преди 2 години

Петков добре браво радвам се ,че сте лоялен на запада , демокрацията и културата на хуманизма въпреки коалицията ви с бившите БКП ,но молим малко виж доходите, че ги замразихте.Бойко ги вдигаше с 10% на година вие с оглед на инфлацията ги смъквате с по 10% годишно* (годишно защото бяхте и в служебното правителство на Радев ,който беше избран с гласовете на БСП и ДПС на изборите през 2016г.)*...

184

Анонимен

преди 2 години

Нищо нямада е по старому.Светът няма да е в подчинение на втръсналия крадлив хегемон.Ще е поне двуполюсен.Не глобален!Това е отново измислената колониална политика от САЩ, за да заграби всичко останало "легално"!Четете Фукояма за упадъка на политиката и икономиката!Европейските чиновници няма да се съпротивляват и потокът ги отнася.Народите няма да търпят повече.Диалектиката. Всичко тече и всичко се развива- "Пантарей".Но няма да казва САЩ как!Нека всеки има избор и това е демокрация.

183

Благоев

преди 2 години

Нашият президент залага за победа на руснаците и след това всичко да се върне по старому! Явно не е в час като министър председателя си.

182

Max

преди 2 години

Сигурно е дошъл само за да си направи селфи с премиера и да се похвали пред приятели : )

181

Анонимен

преди 2 години

тия жо преди 70 години в сащ даже нямаха право да гласуват, сега генерали ))