138

Мерзанов

преди 2 години

Днес.бг - това някаква американска медия ли е, какво е? И не ми трийте коментарите! Вие сте журналисти, това ви е професията - кой ви дава правото да лъжете най-безцеременно ??? На каква американска медия сте филиал, кой ви финансира ?

137

Само питам

преди 2 години

Някой вече съмнява ли се, че Путин е психопат а Русия е държава агресор и терорист, чийто армия извършва военни престъпления? Ако някой се съмнява то той или е ментално болен или русофил!

136

Zомби с бомби

преди 2 години

Жалки и смешни ! Тия нямат развитие !Северна Корея 2 !

135

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

134

Все едно виждах...

преди 2 години

Адолф Хитлер и хитлерюнген !Копи Пейс ! Боже !

133

Morski

преди 2 години

ЗА, ВСИЧКИ, КОИТО СА РОБОФИЛИ! Я ОБЪРНЕТЕ НА 90 БУКВАТА Z.... И КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА... N=NAZI! ДО ТУК С ВАШАТА ТЕОРИЯ! НЕОНАЦИСТИ=РАШИСТИ!

132

Ььь

преди 2 години

До 141,надали знаеш,че емблемата на украинския батальон Азов е копи пейст на емблемата на втора танкова дивизия на SS

131

Анонимен

преди 2 години

Просто гледайте оригинала

130

Мерзанов

преди 2 години

Ееееее, срамота !!! Вие сте някаква жалка продажна медия - честно ! Не ви ли е срам да пишете такива лъжи?Първо - това беше КОНЦЕРТ, не митинг. Да, Путин говори, примерно 5 минути, а цялото събитие продължи около час. Пяха известни руски изпълнители, в това число и Любе. Стадиона беше препълнен - предимно с млади хора. Пяха, викаха "Русия", аплодираха Путин. Що за простотия е да напишеш статия, че са закарали хората насила там? И да сложиш снимки не от препълнения стадион, а 7 еднакви, на Путин

129

Анонимен

преди 2 години

Путин изнесъл реч пред ТЪЛПАТА. Внимавайте с определенията, господа. Те не говорят добре най вече за вас. Освен това омразата е лош съветник, а тя прозира от всеки ред. Колкото до принудата, имам познати, които са били на митинга. Някои са пътували доста, за да отидат. Никой не ги е карал насила. Не знам кого искате да заблудите. Вероятно себе си.

128

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха 200 000 алкохолика се кефят на един запек ха-ха-ха ... Руска му работа

127

Селяндур с джип

преди 2 години

До Анонимен 143 Ало, турците в Кърджали искат Кърджали в Турция. От къде ви копаят такива диаманти не знам.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анализатор 127През ПСВ и ВСВ по стечение на обстоятелствата САЩ ги е подкрепял, сега са самички рашките, величаят се в собствената мизерия :))) Мейби Еритрея, Сирия, Северна Корея....другата държава е забравх, сори ***, ще ги подкрепят :)) Много слаба руска армия, вече не се учудвам, че през ПСВ сме ги били като кученца :)))

125

Анонимен

преди 2 години

Не се наядохте ей, империалисти нагли! Имате най-голямата територия в света. Място колкото щеш ама дай сега да отхапем парчета от Украйна, защото сме световни агресори.Който в Украйна е искал да живее в Русия, го е направил вече. Щом са останали да живеят там, значи не искат да са част от Русия, това не го ли проумяхте вече? Все едно нашите турци да искат Кърджали да е част от Турция. Те не искат да живеят в Турция, а в България.

124

Анонимен

преди 2 години

А защо празненствата не са в Крим? Или на бункерния кърт му става лошо от полет над Украйна?

123

Z = naZi

преди 2 години

Кримска пролет може, но Украинска - не може?Само рашистите са такива манипулатори.Z = naZi

122

червен цикъл

преди 2 години

Пречупен кръст, Z ...нещата са циклични.

121

Анонимен

преди 2 години

Ще изпълним плановете, като променим плановете. Значи имахме план Донецк да стане Новорусия - оказва се че хората си искат да живеят като част от Украйна. Айййде, плана се променя. Имахме план да вземем Киев. Оказва се че хорат си искат да живях в Киев. Плана се променя. Имахме план за икономика - той се променя. Имахме план за Одеса - и този план се променя. Имахме план за Херсон - и този план се променя. Путин може да промени плановете когато реши

120

Цървул

преди 2 години

На излизане от стадиона раздаваха захар, брашно и снимки на Путин като млад таксиджия.

119

до 128

преди 2 години

До Анонимен Колега, вече го разконспирираха - стоп-кадър как крачи, но в един момент, краката му не докосват рампата и на средата на изречение, хорът бодро запява :))))))))))))търси украинските новини в интернет