178

Митака

преди 2 години

Толкова спокоен и сигурен се чувства Путл*eр, че дори в стадион само със статисти и платена публика пак носи бренежилетка под якето за 12.000 евро.

177

Жалко

преди 2 години

До ТатулМного съжалявам за теб пич! Жалко че не си се уредил с билет за стадиона, да видиш наживо кумира си! Но не се кахъри, те българи без това не допускат ...

176

Като две капки

преди 2 години

Приликата съвсем не е случайна! Разликата е само към 80 години, иначе героите са почти същите! Хитлер или Путин, само имената и държавите са различни. Ааа, забравих, и символите, сега използват не пречупен кръст а Z! Който може да мисли, сам си прави изводите...

175

Татул

преди 2 години

До Т незная

174

Т

преди 2 години

До Татул - нещо правиписа куца... лека вечер :)

173

Татул

преди 2 години

***, ***, сигурно видя как 200000 скандираха Россия и развяваха знамена. Гледах близките кадри, Това бяха хора готови да умират за родината си и Путин, а не дупедавци като теб. Ааа, забравих, че Путин се криеше в бункер от собствените си хора, как така се престраши да излезе пред 200000 хиляди незная. Сигурно ти знаеш по добре.

172

Анонимен

преди 2 години

Щом почнаха тия активни мероприятия, края на Путин е близо.

171

Fallschirmspringer

преди 2 години

Бисмарк:"Дори най-благоприятният изход от войната никога няма да доведе до разпадането на Русия, което се подкрепя от милиони руски вярващи на гръцката конфесия. Тези последни, дори ако са разделени в резултат на международни договори, ще се съберат помежду си точно толкова бързо, колкото отделени капчици живак намерят пътя си един към друг."

170

Анонимен

преди 2 години

Всяко изречение в тази "новина", не се шегувам - всяко изречение - съдържа по нещо спорно, нелепо, съмнително, нелогично или направо невярно. В най-добрите традиции на политическата пропаганда. Като добавим и абсолютно нескопосания превод на *** - получило ви се е, та дрънка.

169

Анонимен

преди 2 години

Толкова първосигнално избрана и некадърно преведена статия... дори и т.нар. редакторка *** рядко постига чак такива висоти в излагациите

168

Анонимен

преди 2 години

Руснаците напълно изперкаха. Такива неща са правили нацистите и правят севернокорейците. Пълно промиване на мозъците И НА ДЕЦАТА с жестока насилствена държавна пропаганда, принуда за "подкрепа" на режима, фалшифициране на Историята и милитаризиране на съзнанието на на хората. Вече не им е достатъчно, че на центровете на градовете, вместо скулптури имаше танкове. Лъгаха ги близо 80 години, че ВСВ е била "отечествена и освободителна от нацизма". Страх ги беше да казват,че са били съюзници с Хитлер

167

Киро

преди 2 години

До 169Ще видиш какво е, като рресекат юдунава...

166

Анонимен

преди 2 години

Утре в 10:30 на протест против войната! Нека не разрешаваме на байдън да заличи милиони!

165

Случаен минувач

преди 2 години

Само че това много ми напомня на речите на Адолф Хитлер преди 90 години, и тогава десетки хиляди, събрали се на митингите, са ревяли и размахвали знамена. Сега само изпънати напред ръце и свастики дето нямаше.

164

Случаен минувач

преди 2 години

Путин говори пред около 200 000 души, събрали се на стадион "Лужники" този следобед. Гледах го по 123 канал на А1. След речта на Путин имаше изпълнения на военен хор. Тълпата показа небивал ентусиазъм, през цялото време махаха с флагчетата на Русия. И ревяха в екстаз. Явно хората там са убедени, че водят справедлива война.

163

ПоетЪ

преди 2 години

Названието Ким Чен *** най-коректно описва руския главнокомандващ.

162

Анонимен

преди 2 години

Страхотен концерт, браво!

161

Анонимен

преди 2 години

Путин в годишнината от анексирането на Крим: Ще напълним всички гaщи.

160

Анонимен

преди 2 години

Ко стана с речта на джуджето, хакери ли?

159

Анонимен

преди 2 години

Алооооо, западната пропагандна май зацикли, нали Путин беше в неизвестен бункер и не смее да излезе, само че всеки който е гледал и усетил настроението на Лужники, остава с впечатлението, че на Запада и Украйна са обречени, и запомнете ще молите на колене Русия за прошка.