228

Правилно!

преди 2 години

Съгласен абсолютно! Трябва да бъде свалено и повече никакви канадци,испанци ,китайци и прочие да не припарват до страната ни!

227

До 286

преди 2 години

Разбира се, че не Бойко Борисов е този, който "категорично се противопостави на Путин и руската инвазия в Украйна"!! - Става въпрос за Кирил Петков!Борисов е направил много услуги на Путин и прокарваше руските интереси в България .

226

тТт

преди 2 години

Мишчиците много стреснато и изплашено гледат от снощи! Защо ли?!

225

Star

преди 2 години

Вярвам на Кьовешито и Мустафата за сега.Вярно че и двете не са българки,но ако се налага и цялото правителство да го заемат чужденци.Само работа да се върши.В краят на краищата,никой не е по-голям от Закон и Конституция...Нал тъй?

224

Хахахаха

преди 2 години

Много ми е тъжно за този човечец.

223

Анонимен

преди 2 години

още утре може да има протест. На стадион "Септември".

222

Анонимен

преди 2 години

Това правителство и президент е на олигарсите и черепите създадени от Кремъл избрани с машините на Мадуро..обрали народа- гледай интервю на Нора стоичкова с Михаил Хазин- 2.12.2019г-...ние на тия олигарси дадохме милиони и второ и трето, а те какво направиха нищо...и ето дойде време олигархията да плаща- БЪЛГАРИЯ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- ТОВА ЛИ ИСКАМЕ.

221

Анко

преди 2 години

СИЛНИ В КРАЖБИТЕ,НОЩНИТЕ БДЕНИЯ И ОТ 2021 СИЛНИ В ГОВОРЕНЕТО НА ГЛУПОСТИ!ТОВА СЕ ГРОБАРИТЕ.КОЛКОТО ДО Т.Т.Б.-ТЪПИЯ ТОМА БИКОВ,ГОЛЯМ ЗАЛЪК ***,НО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ КАЗВАЙ!КРАДЦИ В ПОЛИТИЧЕСКИ ОДЕЖДИ,СТРАШНО ДОБРЕ ЩЕ ВИ СТОИ И РАИРАНИЯ КОСТЮМ ПРИ БАЙ СТАВРИ!

220

боко

преди 2 години

томи,нали самия ти каза че тиквата е за затвора или помниш колкото един гербер

219

НАП

преди 2 години

Руснаците ще накажат кирчно и ще върнат боце начело на държавата!

218

Анонимен

преди 2 години

Ами не, няма да дойдат за нас, защото не сме извършвали престъпления. Вие му мислете, правителството си е ОК!

217

Анонимен

преди 2 години

Биков, това правителство ще падне, ако Мустафата разреши! Боко го арестуваха, защото Мустафата разреши! Изобщо ако ще правите нещо питайте Мустафата! Капиш?!

216

НОМЕР2

преди 2 години

Прибирайте го и тоя бок**лук, Биков! И бой докато си признае!

215

Анонимен

преди 2 години

Нека всички крадци, лъжци и обикновени антикомунисти като един се изправим в челичен юмрук насоен към правителството на Просто Харвард.

214

Сата НАТО

преди 2 години

категорично се противопостави на Путин и руската инвазия в Украйна -----/////------- Не, не се е противопоставял, още по-малко пък категорично. Борисов е един дърт комсомолски друс льо, който построи газопровод на Путин к допринесе пряко за войната. И досега не е казал ЕДНА ДУМА срещу Путин. Затова да гние там и мре цялата му рода до девето коляно.

213

И предните

преди 2 години

не бяха стока, но тези са бетер зле...

212

Сата НАТО

преди 2 години

Какъв е този ПР-ът на партията? Освен тикви и прътове ли отглеждат там?

211

Анонимен

преди 2 години

ПАРТИЯ ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТА СЪЗДАДЕНА ПРОТИВОЗАКОННО ОТ ГЕРМАНСКА ФОНДАЦИЯ

210

Георги

преди 2 години

чета коментарите и се убеждавам какво нещо е човека.. помислете и вие. Оставям Бойко и партийте на страна. Започнете още с колизеума и гладиаторите.. едни се избиват, други ги гледат и се забавляват. Единственият начин да си запазиш психиката е четенето на книги и физически натоварвания, всичко друго е скапва.. особенно в днешно време! От всякъде ни заливат с информационна пумия

209

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да бъде свалено", защото е първото правителство дръзнало да арестува Мафиот номер 1 на държавата? Защото категорично се противопостави на Путин и руската инвазия в Украйна, защото Кирил Петков е 1вият премиер в тази проруска територия, който дръзна да извика руската посланичка за обяснение и настоя за извинение, заради обвиненията й към България. И сега Русия ще се стреми да свали това пр-во, което подкрепя Нато и санкциите срещу Путин. Не трябва да го допускаме!