248

Анонимен

преди 2 години

Биков революция иска да прави, да прави правителството с Доганчо и Копейкин

247

алоо

преди 2 години

БикООF,БикOOF....ти щеше да свалиш и бойко борисов от власт преди 10-на г. Я малко да си припомним"Борисов няма изход или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция Та да слушаме такъв *** какво е трябвало да стане според него е най-малко шизофренично....

246

Анонимен

преди 2 години

Бреей Томо биклето много смел беее!Направо един нов революционер!

245

Какво толкова!

преди 2 години

МВР прибрало за 24 часа най големия мафиот в България! И? Ще го пуснат към 20 ч, какво толкова е станало? Когато МВР разбие мафиотската структура "ГЕРБ" - това наистина ще заслужава адмирации! До тогава ще гледаме само масрафи от селски вечеринки.

244

Анонимен

преди 2 години

Борисов няма как да стане герой. Той е остаряла, лоясала и злобна сикаджийска мутра. Престъпленията му са безброй и скоро ще плати за стореното.

243

1234

преди 2 години

"От утре сме по площадите, заяви Атанасова"...Помните ли едни младежи завлечени и бити зад колоните защото протестираха?И на вас да ви се случи сега.

242

ууу

преди 2 години

Гадини крадливи!Дано си платите с лихвите!Всяко стадо има нужда от кучета ,а ти си питбула сред тях.Всички,които направиха палати и са на държавна работа да докажат произхода на парите.Такова неистиво крадене няма никъде.Дано правителството ви оголи истинския лик.Ужасяващо е това,което сте правили за сметка на българина.Следващите да са Добрев и Ангелов.

241

Не герой, а предател

преди 2 години

С това арестуване, милиционерите най-много да направят герой Бойко Борисов, макар че строителят на Кремълския поток за Сърбия със средства на данъкоплатците не може да бъде герой, а е национален предател...

240

КАСАПИН !

преди 2 години

КЕКЕКЕЕКЕКЕКЕКЕККЕКЕЕККЕКЕКЕ :D Паляцииииииии ! Всичките в кауша ! Бахахахах

239

окли

преди 2 години

леле, леле какъв страх ги тресе тия...боко арестуван, а те не знаят за какво, хихихихи мачкай, рашков!

238

кой

преди 2 години

Биковчето снощи яко се обърка и каза, че това било държавен преврат! хахахахтоя още си мисли, че боката управлява

237

Анонимен

преди 2 години

А Радев прпстият военен ли да е на власт бе червени клошари?

236

Анонимен

преди 2 години

До Спомнете сиСпомних си, че Радев каза, че когато той дойде на власт ще имаме европейски заплати, но това не стана, те вече са три пъти по-ниски от тези при Борисов.

235

GOGO

преди 2 години

Биков,ИБРИЧЕ НА БОКО,ТЪРСИ СИ НОВА ПАРТИЯ ЗА ДА НЕ ОСТАНЕШ ПОД БИКО.

234

Спомнете си

преди 2 години

Тома Биков: Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор! Този човек толкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва..

233

Анонимен

преди 2 години

Голям лай, голямо скимтене, голямо ръмжене. Ако Б.Б. не е на власт, няма въздух, няма слънц според вас. Е, човек може да живее и без да е на власт!

232

:П)

преди 2 години

Кьовеши още не е почнала. Спокойно. До половин година половината ГЕРБ ще е в затвора. Европа не вярва на сълзи.. и сополи.

231

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от този Б.Б., омръзна ми да се разправяте за него. Той да не е жертвичка или национална икона? Каква сте се вкопчили. По-големи трагедии има по света.

230

Професора

преди 2 години

Хей Бик, търсиш ли си нова партия, хамелеон гнусен.

229

Анонимен

преди 2 години

Недостойно поведение снощи. Вепните хора на Б.Б. плачат, анатемосват, сипят клетви и закани, късат ризи.