27

Смърт на САШ

преди 2 години

На връщане ще наредят на Зеленски да нареди да ги взривят с някоя ракета , и ще обвинят Русия, за да може по този начин да настрои още повече ЕС срещу Русия !

26

Ненормалници

преди 2 години

На тия двамата под мене където пишат, че Путин бил прострелян. *** какви са тия глупости бе? Никъде по света не пише нещо такова

25

Анонимен

преди 2 години

Значи да разбираме че е толкова лесно да влезеш и излезеш от Киев, че цивилното население вътре може да се евакуира ако поиска? Тогава защо от десет дена дават плачевни кадри, как се евакуират през един мост, дето сами си го детонираха(три дена писаха как е миниран и сами ще си го гръмнат, че руснаците да нямали път)... А де?

24

Анонимен

преди 2 години

Дето се вика,rъз път да види.И какво от това.Нещо постигнаха ли или само се разходиха.Добре че не бяха"черни точки"за САЩ та щяха да им избухтят влака и нищо нямаше да остане от тях и даже нямаше и да разберем.Кpeтeнuзъм,нищо повече,защото ако ги бяха свитнали фашистите по погрешка,щяха да обвинят руснаците и голям рев щеша да е.То почести,то пламени речи за героизъм до кpeтeнuзъм.И в крайна сметка едно нищо.Просто трима ***.

23

Анонимен

преди 2 години

импровизираното студио на уж "Киев" се намира в полша в момента, малко графика и декорации

22

Анонимен

преди 2 години

Защото срещата на беше в Киев,и дрогирания фашияга от как е почнала войната не живее там!!

21

Jas

преди 2 години

до Гиб Мелсън: ами като четеш чешки медии не си чел достатъчно, защото освен информациите от немските медии, там пишат и изказвания от Брюксел, Париж и Лондон, които наопаки говорят в полза на премиерите на Чехия, Полша и Словения. А да те попитам последните посещения на Макрон и Шолц в Москва имаха ли мадтат от ЕС?

20

Анонимен

преди 2 години

Дето се вика,rъз път да види.И какво от това.Нещо постигнаха ли или само се разходиха.Добре че не бяха"черни точки"за САЩ та щяха да им избухтят влака и нищо нямаше да остане от тях и даже нямаше и да разберем.***,нищо повече,защото ако ги бяха свитнали фашистите по погрешка,щяха да обвинят руснаците и голям рев щеша да е.То почести,то пламени речи за героизъм до ***.И в крайна сметка едно нищо.Просто трима ***.

19

Венелин

преди 2 години

Това само потвърждава факта, че руснаците не стрелят по цивилни, за разлика от украинскити войски. Днес в Италия украинската ракета която уби 20 цивилни в центъра на Донецк и рани 33-*** е представена за руска бомбардировка в Киев.

18

До 17 един мармот

преди 2 години

Мда, и анонимните в началото на месеца щяха някакви трилиони да прехвърлят

17

Анонимен

преди 2 години

Първо, ако Киев беше тероризиран от руски въздушни удари, които ударили жилищни райони, министър-председателите на Полша, Чехия и Словения нямаше да припарят там. Второ: Фиала публикувал в Twitter лъжата, че "целта на посещението е да потвърди недвусмислената подкрепа на целия Европейски съюз за суверенитета и независимостта на Украйна". След приключването на авантюрата Еесовската Зона заяви, че посещението не е съгласувано и не представлява позиция на ЕС.

16

Анонимен

преди 2 години

Доста смешно изглеждат. Думите им са и леко инфантилни. Нещо като на недозрели пубери.

15

Е как

преди 2 години

Путин ги е пуснал. Страх го е да посегне на министри от ЕС.

14

Наистина

преди 2 години

Путин е прострелян в Кремъл! Западните медии вече пишат, информацията идва от службите, конкретни детайли се очакват скоро! В Българските медии новината ще излезе след час!

13

Цирк

преди 2 години

Само ги погледнете тях ги е по страх от Зеленски....

12

Гиб Мелсън

преди 2 години

Каква е тази война в която няма нито един унищожен километър железопътни линии? Дори пътищата им са цели, като изключим мостовете, които самите украинци си взривиха за да забавят настъплението на руските танкове и които постоянно излъчват по телевизиите все едно руснаците са ги взривили.

11

Анонимен

преди 2 години

Това е най-голямото доказателство, че са знаели, че нищо няма да им се случи. Европейски политик да си рискува живота е най-големия виц. Що ли не посетиха Сърбия по време на войната или Ирак, да речем? Много добре знаят, че единствените насилници в Украйна са тези от украинската армия, а те няма да нападнат тези, които им плащат.

10

Гиб Мелсън

преди 2 години

Манфред Вебер е казал, че не знае да са имали мандат да ходят там. Реално са застрашили целия ЕС. Ако някой ги беше ликвидирал. Трима Натовски премиери. Какво следва след това? Щяха да кажат, че ги е ликвидирал кремълския джудист. Много е забавно да четеш, как върху гарата паднала руска бомба. Е как разбрахте че бомбата е руска? Във въздуха докато пада бомбата четете надписите върху нея ли? Такава жестока пропаганда-Гъобелс би завидял.

9

Видео

преди 2 години

На фона на руските бомбардировки в Киев би ме убедило.

8

Анонимен

преди 2 години

Я, тез тримата стигнаха до Киев, па *** не отиде до Донбас да си види наследството. Кво ша кажете русофили.