47

Русороб

преди 2 години

До :)Платените русофилски *** отново мислят. Зеленски е в Киев, цар *** се крие в бункер в Урал и седи на 30 метра от всички, страхувайки се да не бъде натровен, както другаря Сталин

46

:)

преди 2 години

Още от началото на военните действия, Зеленски не е стъпвал в Киев, но те са ходили :)Руснаците от две седмици са заградили Киев, и нищо не може да влезе или излезе по суша или въздух, никакви помощи от НАТО. Но той човека всеки ден отскача я до ЕС, я до САЩ, на лафче. Използва някаква непозната технология за телепортиране :) Който го интересува, в нета му има координатите, намира се в Румъния още от началото.И един мармот завива ... :)

45

Ник

преди 2 години

Лилипутинчетата събират копейки

44

До 32

преди 2 години

Живеем в 21 век. Вече не цивилизован свят. Китай, Арабите, Индия, Пакистан,Тайван, дори и повечето африкански държави са на светлинни години от България и други европейски страни.

43

Анонимен

преди 2 години

Баси каубойте хахаха

42

До 32

преди 2 години

Целия свят е само в твоята Глава.Защо не ги спрат тогава?

41

Анонимен

преди 2 години

Според мен тези хора не са ходили до Киев, или поне не са ходили с влак. Обратното означава те да са убедени, че руснаците не обстрелват влакове, което е в противоречие с цялата риторика на западните медии. Та тези или са направили малък декор по холивудски, или са убедени, че агресорите не стрелят по граждански цели.

40

Qanon

преди 2 години

Колко удобно да използваш всичките си телевизии по цял свят колко ужасен и лош е Путин и после да си направиш студио в една от най-нацистките държави в Европа - Полша, и да инсцинираш срещата в Киев. Това е само и единствено в стила на Холивуд!!! Събудете се!!!

39

БАНко

преди 2 години

РУСИЯ ГИ ПАЗЕШЕ , ЗАЩОТО ОТИДОХА ДА МУ ПОКАЖАТ БЕЗНАДЕЖДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ПОКРАЙНА !!!

38

11

преди 2 години

Ами стигнаха, защото не са ходили до Киев.

37

Анонимен

преди 2 години

Само като погледнеш какви управници има европа и ти идва да си теглиш куршума сам....

36

Анонимен

преди 2 години

хаха каква са картинка само... от нещастен по нещастен

35

Teleport

преди 2 години

ха ха като им викаха палдините - скакалци!

34

От изявленията на...

преди 2 години

..."председателя" на укрожелезниците излиза, че руснаците ги обстрелват денонощно. Само дето досега нищо не са уцелили. Какъв късмет за героичните министри - с влак под руските бомби....нямам дума за тази смелост!

33

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, но къде е БАТКО? Къде е Зеленски? Хахаха

32

Конспиратор

преди 2 години

Камишин споделя, че делегацията е пътувала със специален влак....."Това беше обикновен, нормален влак, с нормални железопътни вагони", обяснява той...Е как да ви вярваме бееее

31

Лош матрял

преди 2 години

Путин стои на копчето. Американеца няма да отговори и пусне бомби ако путин И ВИ ОСТЪКЛИ . НЯМАТЕ РАБОТА ВИЕ ИВРЕИ(ЛОШ МАТРЯЛ) В ГОСУДАРСТВОТО. ТОВА Е ВРАЖДЕБНА НОТА. НЕ САМО ЧЕ Е МАЛООМНА

30

Клипчето от фронтова

преди 2 години

Клипчето от фронтовата линия на Зеленски се оказа монтаж. Един стримър се сети да му приложи светови филтри и се вижда ка е монтаж. Плитрите са разлини на фона и на Зеления.

29

по интернет

преди 2 години

чрез Телепортация сигурно.

28

Анонимен

преди 2 години

Тримата *** и какво като са отишли, какво се промени. Всеки се е взел на сериозно и си мисли, че утре някой ще пише за тях, смешници.