183

Анонимен

преди 2 години

Искат да ни вземат трошките щото украинските летци не можели да карат американските трошки и искали да подкарат само руски трошки. Ама те руските трошки ги ремонтират в Русия. Даже ако помните черната кутия на МиГ-29 беше изпратена след 6 месеца пулене в Русия да я разчетат. Тука нямаме и техтическа възможност да се разчете една черна кутия, която даже не е черна, а оранжева. В България е криза отвсякъде. Сега ще натисне Радев да даде самолетите.

182

СNN

преди 2 години

Според същите данни допълнителните системи включват мобилни системи за противовъздушна отбрана от съветската епоха. Сред тях са комплекс Оса (SA-8 по класификация на НАТО), С-300 (SA-10) и S-300V (SA-12), както и ПЗРК Стрела-3 (SA-14). Както уточнява телевизионният канал с позоваване на високопоставен служител, системите са изпратени от страна партньор на НАТО и са "на път".

181

А

преди 2 години

Аз пък си помислих ,че е некой шаман.дура.

180

Анонимен

преди 2 години

241 то че Киро не става, факт. Но след него е Баце. А той вчера каза, че ще подкрепи всичко дето поиска Украйна, в т.ч. и затваряне на въздушното пространство. Разбирайте, ще подкрепи България да обяви война на Русия. Та май от Киро и Баце, ще избера Киро, нищо че е зле момчето. Явно съдбата ни е такава. Все да избираме между няколко злини и вечно да се чудим коя е най-малката.

179

Анонимен

преди 2 години

Дошъл е да преброи с очите си колко руски изтребители има в България. Не вярва, че нямаме изтребители. Сега ще повярва като види с очите си.

178

Jonsy

преди 2 години

Ако Просто Киро остави страната без ПВО или намали и без това ограничените и способности да се защитава сама тове ще бъде НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Нямаш работа в България бе противен негроид!

176

Анонимен

преди 2 години

Ще влиза в ескадрилата на Радев ! И направо в окрайна !

175

Анонимен

преди 2 години

Я давай самолетите, които платихме, пък после ще ви дадем ракетите, които нарязахме по ваша заповед. Оплетохте ли се в собствените си кълчища.

174

Jonsy

преди 2 години

Идва за да каже на Просто Киро, че трябва да дарим системите си С300 на Украйна и в замяна ще получим огромна отстъпка от 3.6% за комплексите Пейтриът, които ще ги доставят след 15- 20 години, но ще ги платим сега.

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...........До един месец с България ще е свършено.............. Алоуууу другарю, рано си се подкарал с бояришника :)))))))))))))))))))))))))))

172

Оставка

преди 2 години

Съединените щати ще предоставят на Украйна съветски системи за противовъздушна отбрана, съобщава CNN, позовавайки се на висш служител на администрацията.Кире, ако допуснеш това, не снежни топки, а камъни ще се стоварят по главата ти. Ти си национален предател!

171

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо да му се каже да дават по-скоро Ф16, поне един-два, че братушките нетърпеливо очакват да ги разгледат по-подробно!

170

Дайте, да дадем

преди 2 години

Всичко, което иска братска Украйна. Самолети, ракети, кораби, петрол(руски е, с него могат да работят). На всеки украинец хотел на морето и вила в планината. По 100 000 лева на всеки, така да си имат кеш и за непредвидени разходи. Всички тези неща да ги дадем за Слава Украина......

169

баба мара

преди 2 години

този министър да търси доказателства за убии-ствата 2014 в донбас и лугансискаме мир а не воини и смърт с оръжие няма да наложите мир а само ще увеличитепродажбите на оръжие и от там и печалбите няма да ви огрее новия свет ред в коитода доминирате

168

Анонимен

преди 2 години

А неустойка за неизпълнение на доставките на Ф-16 няма ли да наплатите. Вместо вие да докарате самолетите, вие искате ние да изнесем малкото останали системи за ПВО. Е вий съ ocpaxте.

167

Анонимен

преди 2 години

НАТО никаква помощ не праща на Украйна. Праща им само поздравителни картички. Сега ще натопят България да влезе във войната с трите самолета. Хора, ние нямаме самолети. Имаше 4 изтребители. Един МИГ-29 падна и се разбира на едно от ученията край Шабла, където загина майор Терзиев. Още тогава стана ясно, че остават още 3 изтребителя. Американците да не мислят, че с тези 3 изтребителя ще спечелят войната? Този идва да договори бази за излитане на чужди самолети от България.

166

67

преди 2 години

Като се чете "между редовете" се вижда , че идва с цел усилване на НАТО в България чрез увеличаване на числеността на американските войски и техника и в нови техни бази у нас,акцентиране върху ПВО и евентуално предоставяне на наша военна техника на Украйна-Самолети, ракети и пр.С една дума каквото в Румъния,Унгария,Полша и Прибалтика такова и у нас-стартова площадка за евентуално нападение на Русия!

165

Анонимен

преди 2 години

225 ти нали пишеш от свещената земя Хамбургероландия. Ако тука в Га*ньоландия падат бомби за тебе е безопасно. Най-много да седнеш пред тв и да плюскаш гледайки шоу и обсъждайки колко грозни са ****ьовците като умират. Нали?

164

Анонимен

преди 2 години

Да ги зимат тия кютуци, приключили се с Русия. Още когато влязохме в НАТО и ЕС. Путин убива цивилни, трябва да дадем башия принос да спрем агресора. Путин си представяше, че ще накичат танковете с цветя, но украинците помнят, гладомора, който е бил преди 70-тина години. Русия убива 5 милиона Украинци, не е лесно да забравиш, как населението ти намалява с 1/8-***. Не е лесно да забрави Крим, Домбас, Лугански т.н, Руснаците решават да си вземат територии колкото България тоя път ще ядат дървото.