203

Анонимен

преди 2 години

Американоробите треперят от страх, те са на принципа роб сабя не го сече. Поради тази причина 99.99% от тези хора са полуумни боготворящи митични идоли. Нужно е да бъдат пратени на фронта за отрезвяване !

202

Гошо

преди 2 години

Тоя *** да си седи в Обединените си щати и да не се опитва да прави допълнителни интриги в Европа

201

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, за да мразиш толкова много България и българите трябва да си американофил. Добре е заличаването да започне с американофилите или по-точно американоробите. Така поне ще останат малко, но читави хора. Белкем, веднъж се измъкнем от блатото на чуждопоклонничеството.

200

Бгг

преди 2 години

Вкарате ли ни във война *** жална.

199

Анонимен

преди 2 години

Много е забавно как Руския агресор беше спрян с 2000 преносими стингъра и джавелина. Нали Русия е велика сила защо не използва високо точните си ракети, ми защото ги е свършила и замеря Украйна с каквото има, за това трябва да дадем ПВО на Украйна, защото ще спасим човешки животи.

198

Анонимен

преди 2 години

Едва ли САЩ ще ни вземат и ПВО след като ни накараха почти да унищожим нашите ВВС и ПВО. Вече нямаме нищо.

197

Krom

преди 2 години

До Анонимен 259 - разбира се, за да мразиш толкова много България и българите трябва да си русофил. Добре е заличаването да започне с путинофилите и ресофилите. Така поне ще останат малко, но читави хора. Белкем, веднъж се измъкнем от блатото на русофилството.

196

Анонимен

преди 2 години

Тоя идва, за да ни направи богати. САЩ мислят за нашето благоденствие и ще ни дадат милиарди, за да живеем добре и богато. Ех, че хубаво ще заживеем. САЩ ни обичат и винаги ни дават много пари. САЩ са наши братя.

195

мдаа

преди 2 години

За да навият Киро да ни вкара във войната, ето за това е дошъл. Камилата оня ден се обади на Киро, този сега идва да му набие канчето и ЧЕСТИТО! Фронтова държава и пушечно месо. А краварите ще си гледат кефа отвъд океана.

194

Пипи

преди 2 години

Братовчедът му от зоопарка в София има юбилей. Е затва идва.

193

Край

преди 2 години

Идва да види верно ли има такава държава и да се обясни на американофилите в истинска любов.

192

Дрончо

преди 2 години

Дойде ли някой високопоставен американец и след това си е е.м. Справка може да направите в историята.

191

Объркали сте се,хора

преди 2 години

Идва да провери дали са верни слуховете, че 1 литър олио е 7 лева и дали е вярно, че има хора дето се бият като тигри за 1 бутилка. Дошъл е да види дали колоните с камионите дето са на границата не са пълни с нещо друго за износ освен с пшеница и слънчоглед. Дошъл е да обяви построяването на завод за Тесла. Идва да ни даде много пари и да живеем много добре. За какво друго да идва?

190

Анонимен

преди 2 години

Евакуирайте се в Африка. Само там ще сте в безопасност от тактическото атомно оръжие на Путин.

189

Анонимен

преди 2 години

За САЩ българите са пушечно месо. САЩ и Запада не дава и 5 стотинки за вас и ще ви хвърли да умирате за техните интереси. Даже ще се радват да умирате. Западняците обичат да има такива като българите, които да умират за тях, докато те си пият уиските вкъщи пред камината на топло и правят любов с жена си.

188

Хо

преди 2 години

Да продава демократични , носещи мир и свобода , Американски оръжия. Между другото, една много слабо отразена новина, но много важна - от вчера, ФЕД обяви вдигане на лихвения %, до края на годината ще стане 2%.

187

Анонимен

преди 2 години

И руснаци и украинци са един дол дренки, само проблеми създават, нагли и надменни! Всеки работил с тях знае за какво става дума...

186

ZZZ

преди 2 години

До БобЩо да няма.може и с индийска жилка да е пък.То това и без ДНК се вижда.

185

Анонимен

преди 2 години

Очевидно този под човек е станал министър по милост за да е в тон с новата цветна политика на сащ

184

Анонимен

преди 2 години

236 българите нямат нищо против украинците, защо да не им дадем убежище? Хора са. Но я питай майката, която помага на бежанците ще даде ли сина си за войник в Украйна против Русия! Я питай ония дето дават подслон, съгласни ли са да видят домовете си в руини? Хайде питай ги! Да видим какво ще ти отговорят.