22

2022

преди 2 години

Да се надяваме че тероризма ще остане далеч от Европа. Не дърпайте дявола за опашката.

21

Анонимен

преди 2 години

До До 15/28 "Хихихи,от името на Света ли говориш?" Говоря от името на цивилизования свят към който принадлежа. Ти от името на кой свят говориш? На диктатурите и авторитарните режими ли?

20

Анонимен

преди 2 години

До а за Речна на ПутинАмериканците като цяло не успяха в Ирак, най-малкото не постигнаха целите и трябваше да се изтеглят. После се провалиха в Сирия и Асад запази контрола, след това в Афганистан беше направо катастрофа - там бяха принудени да бягат. Във Венецуела се опитаха да сменят правителството, ама не им се получи и протежето им го разкараха. В Иран са на път да се откажат от санкциите. А сега ще молят и Венецуела и Иран за нефт, докоркото се разбира. Нещо като провал на всички фронтове

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 Русия е фашистка диктатура по учебник. Скоро ще бъде обявена и за терористична държава от всички международни организации.

18

до №20

преди 2 години

Светът няма нужда от мрънкащи лидери, които не знаят какво искат. Един ден едно, друг ден друго, трети ден заплахи, четвърти ден мрънкане. Айде вземи се успокои малко, ако толкова милееш за Зеленски, записвай се в чуждестранния легион и ходи брани словата му. От дивана вкъщи е лесно и всеки може.

17

Анонимен

преди 2 години

До Абе зеленка Цинизма и наглостта на русофилите може да се сравнява само с криминалните военни престъпления на господаря им в Кремъл. Украинците мразят руснаците за това, че им сринаха държавата, и ще преследват до дупка военопрестъпниците.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще разпарчетосат Украйна и ще я ликвидират като държава. Територията й ще бъде разпределена между запада и Русия. Това със сигурност е било планирано отвъд океана и цялата подготовка преминала през нацизъм, милитаризация и предизвикване на Русия е била с такава цел. Просто безумните укри не схванаха, че ги използват, за да унищожат собствената им страна... или не им пука.

15

а за Речна на Путин

преди 2 години

от Снощи-нищо, а?! речта беше много притеснителна за всеки мислещ на територията на България,а за факта,че Саудитска Арабия отказва телефонните разговори на Байдън и почва да продава Нефт в Юани-тотално нищо,не е новина въпреки,че нефт никога зо сега не е продаван във валута различна от долар и това го държеше..на мен ми изглежда,че пак сме на губещата страна и ще го ядете скоро много голям китайски...междудругото Китай е отново в 10дневен КОВИД ЛокДаун и спря Износа за Света, друга не новина!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Той МНОГОКРАТНО благодари на всички тези страни, всеки път когато има разговори с някой от лидерите им и в обръщенията към ЕС. Къде си го измисли това, че се обръщал само към САЩ?

13

вом

преди 2 години

ТОЗИ не иска компромиси и ще ни докара ядрена война

12

Анонимен

преди 2 години

До Цирк Няма и дума за убийците от Кремъл, които избиват украинския народ от такива "загрижени" за живота му хора. Що така?

11

Анонимен

преди 2 години

Зельо, а ти хич не си терорист щом си допускал да бъде избивано населението на страната ти по мирно време. Да изгарят живи хора.. за деугите гавеи няма да споменаваме. А ти Зельо дето си голям радете за мир последните две седмици единственото което правиш и за което говориш е разпалването на трета световна. С всеки изминал ден все по устремено се мъчиш да го направиш. Ама платили са ти, бавиш се, онези нервничат.

10

Анонимен

преди 2 години

Нарко, благодариш вчера на дъртия американец, само искаш, а уж си много осведомен. Как досега не благодари на страни като Полша, Германия, България, Румнъя? Все страни, които ти приютяват бягащото население. Или викаш, ти си благодарен само на боеприпаси и унищожителна техника.

9

анонимен

преди 2 години

абе зеленски преедай се лошо ти се пише

8

Фашизма няма да мине

преди 2 години

Крадеца вика дръжте Крадеца...

7

Анонимен

преди 2 години

В терористична държава се беше превърнала Украйна. Там имаше кървав преврат, убийства, беззаконие, репресии, частни милиции на олигарси, война срещу етнически групи и езика им, палеха живи хора, нацисти дефилираха по улиците. А в момента укрите тероризират гражданското население и го ползват като заложник. Руснаците са на път да променят това, даже прекалено дълго търпяха негодниците в Киев.

6

Парадокс

преди 2 години

Докато има фейк има и копчета и докато има копчета има и фейк

5

Цирк

преди 2 години

И това го казва този който предаде народа си за пушечно месо на запада.

4

Този е

преди 2 години

***....

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 "ох боже, украйна дори не е страна в този конфликт бе зельо, продаде се като инструмент за индиректна война срещу русия, русия поне е държава, вие продължавате да сте безумна територия" Хахахахаха. Украйна не била страна в конфликта. Не знам кои са по-цинични, нагли и криминални: Кървавия сатрап в Кремъл, или неговите слуги.