42

Анонимен

преди 2 години

Тоя клоун се вписва идеално в неолибералната западна среда, странно защо всички европейски лидери го избягват, ходи да реве само на англосаксофонските трибуни.

41

Анонимен

преди 2 години

Тоя с какво го угояват? Бузките му стават все по пухкави. Предполагам не са му спряли хуманитарната помощ. До него стига. Тъкмо ще е наддало прасенцето като го добара Путин със сатъра да го разфасова.

40

Анонимен

преди 2 години

До 67.... Не може. Пари е взел

39

Анонимен

преди 2 години

Дръж се герой украински, НАТОто е зад теб. стискай си палците в поза партер..

38

Анонимен

преди 2 години

Руските тролчета тия рубли с които ви плащат да браните магучаята освен за тоалетна хартия да си ги ползвате за друго вече не стават.

37

Страшно няма

преди 2 години

Дръж се герой украински, НАТОто е зад теб и ти стиска палци!

36

до №31

преди 2 години

Виждам ти просперитета, ***, купено от американското посолство. Айде, пиши повече коментари, че да заработиш надницата за деня, и да обясняваш на другите как работиш за просперитета.

35

плевен

преди 2 години

само война трябва срещу тозо наркоман

34

любопитен

преди 2 години

Няма ли свършване тая кока и амфети бе, този човек постоянно е надрусан, кога спи - никой не знае.Майтапа настрана, но осведомените твърдят, че Украйна е най-голямото депо за наркотици в Европа.

33

Анонимен

преди 2 години

То и милиардерите им смешници най-богатите с по 12-15 милиарда, това са американските бедни милиардери ... Къде са Бесоз, Мъск, Бъфет

32

Анонимен

преди 2 години

Много сте хилави и твърде малко... русофилчета жалки... Вече се отичате в кaнавката... Ще последвате скоро съдбата на пcиxoпата в Кремъл...

31

разсмя ме

преди 2 години

Алоо Зеления, не ти ли мина през главата, че Русия веднага ще се съгласи на твоите условия, ако простичко, но и гарантирано с текст в закона, се откажете от НАТО?

30

Чекчу

преди 2 години

Че зеленски предаде народа си и това е факт западните медии разкриха му банковата сметка в Коста Рика с над 1 милиард и 200 милиона долара в същата банка и има и госпожа тихановска Беларус която се кандидатира за президент на Беларус заедно с лукашенко той човекът си е арти си продължава да си играе ролята като президент на Украйна а всъщност той е на печка която западните страни го местят както си поискатКлоунът си имат достатъчно много пари и не му пука много за Украйна

29

Бил Гейтс

преди 2 години

На мен ли го казва това Зеленски,като тия терористи ми унищожиха биолабораториите в които бех инвестирал 2 милиарда долара!!

28

Анонимен

преди 2 години

Аууу кой го казва..

27

Анонимен

преди 2 години

Вчера в репортаж по телевизията излъчиха материал, как новопристигналите украински бежанци вече започват да се бунтуват срещу липсата на организация при установяването си тук, неуредиците, бавните процедури по издаването на новите им документи и т.н После ще започнат да правят стачки, протести . А какво ни чака нас, които живеем тук от раждането си, не ми се мисли. Някой трогна ли се от начина по който се решават нашите проблеми, нашите нужди, нашия живот??

26

Анонимен

преди 2 години

Този *** вместо да дрънка някакви глупости да вземе да спре знаем кой обучава след втората св в, терористи.

25

Анонимен

преди 2 години

Бой по украинските фашисти............още много бой трябва по фашагите в Украйна!!

24

Гиб Мелсън

преди 2 години

Загрижен за градовете, които още не са превзети от руснаците, но не се притеснява за градовете, където руснаците вече ги владеят. Реве за Мариупол, който още не превзет, но не реве за Херсон или Мелиопол, където руснаците командват. Какво означаа това? Нали руснаците са лоши и терористи? Ако бяха такива какво щеше да се случва с украинците в превзетите градове? Защо там където са минали руснаците вече е мирно и нормално а там където украинците контролират жените и децата са жив щит?

23

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Велмазов "КРИМ И ДОНБАС ЩЕ БЪДАТ РУСКИ ЗАВИНАГИ" Ще се учудиш колко бързо минава "завинаги". Времето лети!