182

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, докато ти си правиш театрални постановки и си гледаш кефа с откраднатите от украинското население пари и разпродадена Украйна от такива предатели като теб, украинците стоят гладни, заложници, жив щит на нацистките укро-нацисти, воюват, умират за *** ти и за кашата, която вие забъркахте, върви си! И пуснете хората, не са длъжни да воюват,гладуват и умират за теб, та ти дори не си украинец по произход!

181

Анонимен

преди 2 години

Последно еврейн ли е или фашист нещо троловете се объркахте???

180

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, та ти дори не си украинец по произход! Откъде на къде ще командваш украинския народ, след като самия ти не си украинец и не си избран , а си взел властта с фалшифицирани избори?

179

За кого воювате?

преди 2 години

ЗА КОГО ВОЮВАТЕ , БЕ ГЛУПАВИ УКРАИНЦИ? ЗА КОГО? ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВИ ОГРАБВАХА,УБИВАХА,ИЗТЕЗАВАХА?ЗА УКРАИНСКИТЕ ОЛИГАРСИ, КОИТО СЕГА СИ ГЛЕДАТ КЕФА С ОГРАБЕНИТЕ ОТ УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДЪРЖАВА ПАРИ? ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ,КОИТО ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВАТА ВИ И ВИ ПРЕВЪРНАХА В НАЦИСТКИ ЗОМБИТА,КОИТО УБИВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ?ЗА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ,КОИТО ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ И ПУШЕЧНО МЕСО В БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА?КОИТО СПИРАТ И НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗБЯГА И СИ УБИВАТЕ СОБСТВЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ,***!

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 За съжаление цяла Европа ще търпи последствията от тая война, заради болните амбиции на това жалко човече, което се чуди на кого да се жалва и да се кланя.Не само Украйна и Русия ще страдат, ние вече търпим последствия и дано са само финансови, че както нашите подажници се опитват да ни забъркат във военните действия, само бомбардировки ни трябват...Те нашите села и сега изглеждат като слеуд бомбардровка.

177

Анонимен

преди 2 години

А Укрйна е пример с демокрация с изгорените живи протестиращи срещу фашисткия ви режим! Много е къса паметта на някои хора, а Европа удобно се прав на разсеяна, когато краварите са наредили да не се обажда. Политиката е ***!!!

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен И тази държава евреите я разпиляха ! Поредната .

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен България продала минохвъргачки М 120 на фашистите ,които на вторият изстрел започнали да дават дефекти и се саморазрушават . Според укрите ,българската фирма ЕМКО им пробутали музейни бутафории . Нормално ! Хем вълкът сит ,хем ...

174

А Украйна

преди 2 години

беше нацистка и фашистка с избиване на другомислещите. Смяна на имена, забрана на майчин език и избиване и геноцид на другите нации, включително и на българите. Товеа на каква държава ти прилича, а зеленийй фашисте???

173

Анонимен

преди 2 години

Тоя си унощожи страната, само и само да угоди на ФАЩ и иска да въвлече цяла европа в агонията си... дори и да спечели войната, ще мината десетилетия преди да се възстановят

172

Анонимен

преди 2 години

Аксенов: пенсии и зарплаты вХерсонской области Украины планируется выплачивать врублях"

171

Анонимен

преди 2 години

За съжаление виждам Европа през 1939 г. началото на нацизма! Всички са в еуфория на един медиен продукт Зеленски! Цяла Европа и САЩ в момента викат хайл Зеленски! Хора опомнете се!

170

прокси

преди 2 години

Слава ухани! Иранцам слава!

169

Ментора бай Иван

преди 2 години

А Украйна и САЩ в нацистки!

168

Qanon

преди 2 години

Мда... Доста нацисти има в Украйна и Полша... Трябва да се изринат!

167

Анонимен

преди 2 години

НАРКОМАН НЕЩАСТЕН,ТЕРОРИСТИЧНАТА ДЪРЖАВА Е fxh

166

На какво мерише...

преди 2 години

...това мазно порче...дето си сменя, зеленската фланела... абаут на петнайсе дена...

165

Бачо

преди 2 години

Зеленски започна да става трърде нахален! Западът го търпи единствено, защото им дава повод за санкции и отслабване на Русия. А пък САЩ, защото така се отслабва Европа.

164

Оптика

преди 2 години

Няма ли да му вземете размер на този нарконам ?Ще ни докара Трета световна......

163

Анонимен

преди 2 години

До Оста ЕС//// Значи, целия свят сме нацисти и бандеровци и искаме да разрушим "великата" Рассия??? Само много болен мозък може да роди такава глупотевица. А, пък Путин е светец, никога не е изпращал войска да разрушава и убива деца, жени и възрастни, ама хич. Путинофиле, хващай влака и в Расия, после на фронта и се бий за идола си, този масов убиец и луд диктатор, който е готов да унищожи Света с калния си путинофилски ботуш. А, ти спри да цапаш България с присъствието си.