201

Истината

преди 2 години

А защо като сте загрижени за хората не намалите акциз и ДДС върху горивата, не се сложи таван на цените на стоки от първа необходимост? Защо не махнете ДДС върху хляба и основни хранителни продукти?! Нали сте загрижени? Защо си увеличихте заплатите още преди да сте направили нещо за тази държава? От къде идват тия 40лв за бежанец на ден, докато нашите баби и дядовци стоят гладни и на студено?

200

Анонимен

преди 2 години

Кириле, ти си срам и позор! Смятах, че е невъзможно някой да мине Бойко по простотия, ама ти го мина като малка гара. Оставка!

199

хикс

преди 2 години

Искате ли Бойко отново на власт , да+ , не -

198

Бай Данчо

преди 2 години

Тя перфектната буря е от 30годи бре ваше височество. Нали дойде раб да ставаш, за каузата. Ай с оня ококорчо на м А Й ната ви.

197

леле мале

преди 2 години

Какви ги плямпаш само! Не знам кой ти е виновен, че българското в теб отдавна се е изпарило и си станал нито българин, нито канадец. По добре се скрий в шапката си и изчезни нанякъде, докато съвсем не си се посрамил.

196

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха мислещи за народа щяха да си гласуват заплатите са колкото минималната или колкото средната, но те си гласуваха космически заплати. Рундьо взима 10бона чиста пара на месец. Много е лесно да дава акъл и в същото време бабичките да взимат 350-400лв пенсия срещу цял живот работа, лишения и мизерия... Тази разлика е над 25 пъти...

195

Анонимен

преди 2 години

Твоята лодка е за Канада, ние тук да му мислим.

194

Киро Йона

преди 2 години

Освен Гугъл, Фейсбук и Грайндър нещо друго анализирвали ли са?

193

Джо Байгън

преди 2 години

Що така бе Киро, що *** излагаш? Внимавай, ще върна Бойко.

192

Анонимен

преди 2 години

И за благодарност ,че ви натресе такива крадци и лъжци които да ви крадат парите чрез изкуствено надути цени и инфлация нищо, че сме във валутен борд, избрахте жалкият фигурант за още един мандат. Тези комунистически социалистически мошеници не е нужна да фалират банки както през 1997, а само с надуване на цените ще ви стопят доходите и спестявания ако имате. Навсякъде другаде приеха антиинфлационни мерки като замразиха цените или премахнаха ДДС, а в България нищо, само да краде 4ната коалиция.

191

КИРИЛЕЕЕЕЕ

преди 2 години

ТАЗ БУРЯ МИ РАЗБИ ЛОДКАТА. ПОТЪВАМ.

190

Анонимен

преди 2 години

Като млад и добре образован българин мога да кажа, че животът в България става все по-отвратителен. Нищо не е както трябва. Няма развитие, няма ред, законност, справедливост... Всичко е далавера и мафия. Как да си гледам детето, като няма работа за младите хора? Все повече хора покрай мене остават без работа и изнемогват. Голяма част от тях ще емигрират, но другата част няма какво да губи и ще ги обеси на пилоните тези.

189

Анонимен

преди 2 години

капитализмът е противоприродно явление. Не може всеки орган на тялото да си прави каквото му е изгодно за момента. Обществото вид жив организъм. Всички елементи са важни и са взаимосвързани, балансът е сложен и многопластов.Капитализмът се базира на високомериото на човека спрямо природата, човекът си повярва, че като може да направи някои машинарийки, може да се мери с природните закони.Това е всеобхватна и с огромни трагични последици глупост. Човешката лакомия е вид мутация, пагубно увреждане

188

Анонимен

преди 2 години

Оффффф, просто Киро пак ли почваме с ще туй, ще онуй. Следваща стъпка е да започнем да анализираме...и накрая едно голямо нищо, каквото е просто Киро и всичките лапачи около него.

187

Анонимен

преди 2 години

Скъпи съфорумници. Петков ви лъже. Аз не получавам неговата заплата, което значи че, не мога си купя билет за лодката.

186

Анонимен

преди 2 години

Киро намали акциза на газа и горивата, за да не се мъчи народа??? И не се оправдавай , че от ЕС няма да разрешат ?? Във война сме, в извънредно положение сме, Кире !

185

Анонимен

преди 2 години

Всички в една лодка, но с различно напълнени джобове.

184

Анонимен

преди 2 години

Общественият строй в България е олигархична клептокрация! Това нещо само по силов път се оправя.

183

Анонимен

преди 2 години

На Киро жена му Линда водеше гей парада две години подред. Ако случайно оцелее това правителство до гей парада ще сме свидетели на първият министър-председател вожд на гей парада. Срам!

182

Анонимен

преди 2 години

Единственото решение е смяна на обществения строй, на обюествения ред. Откак ни атакуваха с ковид, се видя, че в абсолютно никоя държава частният бизнес не се справя без всеобхватна държавна подкрепа. Вътяха-сукаха как да нагодят закони, уж да сме капитализъм, уж държават да има права върху цялостния живот. Днес има стачка в Германия на авиолиниите им. Заради цената на горивото. Кой в -я счита за човешко държавната АЕЦ да продава като частник ? Американското прав. проси от Венвциела и Иран помощ