221

Анонимен

преди 2 години

В каква лодка си ти бе, намазан пехливанин ?? В една лодка с бизнеса, който се гърчи, фалира, уволнява и едвам свързва двата края...??? Имаш още някой друг месец да ръсиш дивотии, преди народът да излезе със сопите и да те прати обратно през Канада, отвъд Харвард...!!

220

Анонимен

преди 2 години

Ама само, че Кире поясите са само за вас, а лодката е с много пробойни

219

аа1830

преди 2 години

Всички сме в една лодка в море от олио и Корнелия клати лодката здраво.

218

Анонимен

преди 2 години

Като сте недоучили така е , не разбирате харвардския начин на управление

217

Анонимен

преди 2 години

Нахалници. Те са все пак в лодката. Нас ни изхвърлиха директно във водата. И сега прилагат всичко, научено за грабежа, на практика, богатеят за наша сметка, манипулират пазара, както си искат. Позорна икономика! Държавни помощи за частния бизнес. И пак високи цени за народа. Никой не иска да се лиши от печалбите, безсрамни печалби по време на криза. Национално безотговорни безнес и правителство!

216

Анонимен

преди 2 години

Всички сме в една лодка, на която ГЕРБ доста дупки направиха по дъното с годините.

215

Анонимен

преди 2 години

Всички сме в една лодка и всички пробиваме дупки в лодката.

214

От Хасково

преди 2 години

От днес ХЛЕБО 0.500 кг половин килце струва в Хаскьой 1.50 лв.ЧЕСТИТО ! БАХ ВАШТА МАМА ХАРВАРДСКАТА..

213

Анонимен

преди 2 години

Честито ви робовладелство простт народе! няма да се събудите и това е, прости и такива ще си останете. Докато не разберете че те работят а вас а не вие за тях няма да се променят нещата. Ама нали сте роби, не ги разбирате тези неща, гледайте си тъпата телевизия с промивки на мозъка, яжте западните *** на двойни цени и си слушайте чалгата. Сега какво ревете бе роби?

212

Анонимен

преди 2 години

Най-некадърното правителство от началото на прехода.

211

спекулант

преди 2 години

Рибата я хванахте вие с изборите. Честито на печелившите.

210

След 1989 г.

преди 2 години

Покупателната способност на Българина падна драстично след 1989 г.. Пазарната икономика подкрепя спекулантите и крад#ците. Цените паднаха единствено при Орешарски на ток. Това е голата истина.

209

Анонимен

преди 2 години

Киро и корнелия оправят България. Българи стискайте зъби, малко остана :)

208

баба гицка

преди 2 години

кирчу бе , за олиуту нищо не казваш :)

207

Анонимен

преди 2 години

Баба ми цял живот е работила като технолог в обувен завод и е отговаряла за производството на хиляди обувки... Пенсията и е 330лв. Тя не е имала избор да се осигурява повече и е взимала над средното за страната. Учила е, работила е, а сега ако не и помагаме е до никъде... Ква е тая смешна държава????

206

Не сме в една лодка

преди 2 години

Вие взимате ДЕСЕТ ХИЛЯДИ, с комисии и партийни стигате до 14 бона месечно, кметове милионери, общинари милионери. А масовият българин в КРИЗА взима чисто 700 -1400. И сега след мораториум искате парното да стане 400-500 лева. Толкова струва на България Русофобската ви позиция. Поне да бяхте гласували отпадане на сградна инсталация парно и това не направихте за хората. Водата и тока ще продължава да поскъпва. Цените и спекулата в малките хранителни магазини е безобразна.Бакшите се уляха,малките

205

моч

преди 2 години

Всички знаем какво се случва с лодките на сред перфектните бури - ПОТЪВАТ.Това е посланието на киро - ПОТЪВАМЕ....Очевидно катастрофата е неизбежна и гарантирано всички ще се нагълтаме с вода и ще се издавим но , за всеки случай преди това няма да е зле болшевиките от хунтата на чорапа и прислугата от промяната -ПП да увиснат по мачтите на изстрадалата ми лодчица.

204

Анонимен

преди 2 години

От началото на годината правителството е дало 200 милиона лева за тестове в училище, предвидени са 110 милиона лева за хотели, а селата и градовете приличат на Чернобил.

203

анонимен

преди 2 години

Какво обещаха и какво дадоха до сега на работещите, пенсионерите и бизнеса, тези "управляващи"?! Не чакайте нищо от тези нефелници! Те са богати, някои от министрите са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТИ, семейство министри Лорер, Еконта Събев, Бойко Рашков, Нинова, Петков, Василев и ...! Ситият не вярва на гладния, а скоро ще го докараме и до там, защото не е нормално да работиш и да не можеш да си осигуриш храната, и да си платиш сметките! За дрехи, почивки, екскурзии, ремонти, дори и не мислим!

202

Анонимен

преди 2 години

Събираме капачки и смс за българските деца, а даваме по 40лв НА ДЕН!!!