104

Галона поскъпна

преди 2 години

Да на биотероризма трябва да се слови край!Не може моите деца да боледуват от болести които САЩ разработват в Украйна. За терористи милост не трябва!

103

DNES

преди 2 години

Що не пишете проруските протести в Гърция .

102

Анонимен

преди 2 години

Аз още се чудя на украинците какво са очаквали, то е ясно украйна е заминала . Ще остане една половинка за европа и една за русия . 30 години няма да им стигне да си стъпят на краката . Как може да допусната война в държавата си . А като гледам колко са надъхани с фалшиви представи направо се плаша .

101

До този в Украйна

преди 2 години

С тази разлика че в Ленинград не е имало хуманитарни помощи и коридори. А дневната дажба храна е била...сто грама ! Нещо като хляб от черни трици. А в Мариупол руските войски не използват тежки оръжия срещу града за да няма цивилни жертви. Ленинград през цялото време е бомбардирован от нацистите !

100

Анонимен

преди 2 години

Нито в Киев, нито в някой друг голям град ще има масово бомбардировки. Ако беше планирано да има такива - досега да са ги избомбили! Но няма да има.... което води до по-дълго време на обкръжение и разчистване на вредните елементи в тях

99

Анонимен

преди 2 години

Този не ми изглежда като да е живял в Ленинград по време на блокадата от немците

98

Анонимен

преди 2 години

С путиновият башибозук и главорезите на Кадиров сега Украйна прилича на България преди Освобождението ни от Османската империя ! Слава на Украйна !

97

Слон

преди 2 години

Блокадата на Ленинград продължава 872 дни. Само напомням.

96

Skunka

преди 2 години

Да ви помага Украйна. Преди тази военна операция кога се сетихте за България!?

95

Анонимен

преди 2 години

САЩ кога ще отговорят за биолабораториите в Украйна? Те кога ще бъдат изправени пред международен трибунал за нарушаване на всички международни конвенции и престъпления срещу човечеството?

94

Анонимен

преди 2 години

Ама този роден ли е бил през втората световна, та прави сравнение?

93

Анонимен

преди 2 години

Не ми ги хвалете украинците!По-заможните плащат на границата му 5-10 000 евро и ги пускат,за да не се бият.Повечето са в България по хотелите със скъпите си коли.

92

Украинците

преди 2 години

Време е да се осъзнаеи и да не ставим инструмент в игрите на САЩ за хегамония в света, а то ще си изпати бедният украински народ, що не го свалят този Зеленски.. Той се моли на Путин да се среднем с него, щото побеждает.. Абе бива да си ттъп, но не и на ***)

91

Анонимен

преди 2 години

В следващите няколко дни окупационните руски войски подло нахлули през Беларус в посока Киев ще бъдат разбити и пленени в КОТЕЛ! Следва настъпление на ВСУ и в трите направления- от началото на април, купете си пуканки и гледайте позора на Рф в Украйна, гарантирано от Щатското оръжие и Долари!

90

Алф от БГ

преди 2 години

Ами от тях си зависи,какво още пазят,да се предадът и всички тези разрушения ще спрът.Руснаците вече тестваха повечето си оръжия,старите употребиха,вече може да се договорят ако искат

89

До този в Украйна

преди 2 години

Мариупол прилича не на Ленинград, а на Сталинград ! Твоите любими от батальона Азов попаднали в котела в Мариупол и всички останали чужди наемници фашисти последователи на офицера от СС нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера ги очаква съдбата на шеста армия на фелдмаршал Паулус при Сталинград....За Родину !

88

Анонимен

преди 2 години

Щом си бил в Ленинград през втората световна...вярвам ти на 100%!!!

87

Този път е обратното

преди 2 години

Фашистите са обсадени.

86

Анонимен

преди 2 години

През ВСВ диктатора Сталин задържа Ленинград с цената на милиони жертви. Хитлер загуби Сталинград ведно с хората и армията си. И в двата случая има някаква военна логика от 20-ти век. Шефът Зеленски е на път да загуби Мариупол, хората и армията си, без особено значение на този град във военно отношение днес. Фронтът върви на запад, каквото и се споразумеят по-късно, Мариупол ще остане напълно отрязан и безнадежден.

85

Ръ

преди 2 години

Този бандеровец фашист е явно слаб по история.Прилича на Сталинград....