124

Кажи от първо лице..

преди 2 години

КОЙ нормален украинец гласува за комедиен актьор? КОЙ? НЕдоумението на целия мислещ свят, без САЩ /щото там и друг път се е случвало - с Рейгън/ е пълно!! КОЙ? Обясни как така украинците си го избраха за президент?!!?? КАК?!?!? Никой не разбира!

123

Алекс

преди 2 години

От ден на ден руската армия все повече прилича на хитлеристката армия от ВСВ.Срам за държавата освободила Европа от фашизма.

122

Куулио

преди 2 години

"Руският Хитлер е по жесток от Адолф Хитлер. *** също унищожава градове и села,убива много деца и ще завърши като немския изверг."Образът на Хитлер го създават победителите. Я намери (ако изобщо успееш) свидетелства на обикновени хора от селата, през които първо са минали немските войници, а после руските. Прочети какво разправят за двете армии и ще ти стане ясно. Няма по-жестока и безчовечна гаад от руснака, историята не познава.

121

анонимен

преди 2 години

Руският неофашизъм,като фашизма в Германия през Втората Световна война,ще бъде ликвидиран. Руският Хитлер е по жесток от Адолф Хитлер. *** също унищожава градове и села,убива много деца и ще завърши като немския изверг. Скоро Путин ще бъде убит,за радост на мирните хора по света. На този Свят всеки убиец си плаща със смърт.

120

Дедо Либен

преди 2 години

До дядо йоцо гледа .... Морук, не ЛЪЖИ! Танковете на Хитлер стигат до танкостроителния завод в Ленинград, където работят САМО ЖЕНИ! За да не разрушат с бомбардировки фашагите Исакиевския събор, руснаците го пазят с балони (дерижабли) вдигнати над него. Красивият Петергоф е превърнат от фашагите в казарма, а храмовете там - в конюшни. Дъртьо, ходил ли си на Пискаревското кладбище (гробище), виждал ли си дневникът на 8 годишната Таня, ***! Не си чел очевидно и книгата.

119

Анонимен

преди 2 години

Цитат: По думите му България "много слабо" помага на своите граждани в Украйна. --- А има ли на кого да помага в Украйна? Бандеровците поизбиха доста хора от етносите различни от украинския, вкл. и доста българи.

118

Ха ха ха

преди 2 години

Вчера гледах едни укри с ръце зад главите и реват Слава Украине в Составе России !Направо се напиках от смях 1 А срещу тях седят двама опълченци от ДНР и викат Опят и онези Слава Украине в Составе России !

117

Дедо Либен

преди 2 години

Що не кажете, че украинската армия е Донецк и Луганск е в "котел" или в "чувал", както армията на Фелдмаршал Паулус по време на ВСВ при Сталинград. Сега се готви подобен "чувал" и за ОДЕСА и те така УкраИна от много акъл и слушкане на САЩ скоро НЯМА ДА БЪДЕ ЧЕРНОМОРСКА ДЪРЖАВА. На изток от Днепър всичко ЩЕ БЪДЕ СЕКВЕСТИРАНО от Русия!

116

Анонимен

преди 2 години

Русия докара с белите камази и раздаде в Мариупол 110 тона хуманитарна помощ.

115

До 135 Да ама не

преди 2 години

Слава Кокаине. Да се молим САЩ да не спрат доставките, че президентът Зеленски ще влезне в абстинентна криза и Украйна я пиши бегала

114

г

преди 2 години

До да ама неНищо не зависи от Путин, Зеленски и Байдън, те са просто едни актриси.Хората зад камери си искат война и това е положението.

113

Анонимен

преди 2 години

Оф наистина е много тежко... Бомби, ракети, той седи пред пс-то... Толкова е тежко, че той е спал, а жена му чувала ракети и самолети )))

112

НАТО ВЪН

преди 2 години

Украйна е минало !БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

111

Анонимен

преди 2 години

Фашистката армия на Путин разрушава и убива наред въпреки, че там половината са рускоезични украинци... Това е "денацификация" по руски образец.

110

АТАКИСТ

преди 2 години

Опааааа 180 наемни к0пелета в логистичен център до полската граница отидоха курбан хахахаха. 1 ракета от кораб в черно море и айде чао. Искаме още пенсионери от UK, USA и канадски на курбан! Мачкай

109

Унасяй се и заспивай

преди 2 години

Путин да пуска ***

108

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До До този в УкрайнаАко Ленинград беше ''през цялото време бомбардиран от нацистите'', една сграда нямаше да остане. Ленинград не е бомбардиран, не е атакуван, не е блокиран. През цялото време на ''блокадата'' градът е имал широк излаз на Ладожкото езеро, откъдето е бил снабдяван. Никога не е имало заповед да бъде атакуван. Нито един самолет не го е бомбардирал. Гладът в града е заради лошото снабдяване.

107

мазепа

преди 2 години

Руските войски в Ленинград също ли са използвали за жив щит населението или са се предали.

106

натовски популист

преди 2 години

Киев е и най-корумпираната страна след БГ в Европа но е ис сателитен флирт със запада заради някои пози които е подарила

105

Анонимен

преди 2 години

Довечера влизат в Мариупол. Армията на ДНР вече е пристигнала и 8 хиляди чеченци вече заемат позиции. Падне ли днес Мариупол, следващ е Киев. Одеса ще я оставят за последно.