144

До ПИЧ

преди 2 години

Чичо ти Хитлер се разхождаше свободно само из Европа, защото никой не му даде отпор. Англия и САЩ се намесиха активно във войната, чак когато разбраха, че ако не го направят Европа ще стане руска.

143

Анонимен

преди 2 години

До АндрейБандера по-ближний Гитлера от Путин дорогой украинец.

142

:-)

преди 2 години

До ПичВ МНЕНИЯТА СИ СЕ РИМУВАШ С хИЧ. Не бъркай историята с твоите бълнувания.

141

:-)

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА ПО-ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ ОТ УКРАИНЦИТЕ БЕ... НЕЩО МИ МИРЕШЕ НА СТРАШНА АВТОЦЕНЗУРА ОТ ТОЯ ПРЕКАЛЕН ПАТРИОТ ЕСХИБИЦИОНИЗЪМ... ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ В СЪМНЕНИЕТО СИ И СА ИСКРЕНИ.

140

Анонимен

преди 2 години

До АндрейАндро, бега да те прекръстят на Аналко, хем дойческо хем укретна съставка в името ти. Някак не се схваща коя детска смърт по устойчиво ескалира канибалската ти радост. Кажи си. Папуаските структури кво си каеш може и да ти донесът, но само да те неарешът , че сино на нихнио Цар в неделя има рожден ден. ти си псувай, крещи ама видиш некви с пръчки в ръцете и парцалче през нозете, ама на секундата бегай

139

БГ катери в УКР???

преди 2 години

Абе как е в Мариопол и как този млад човек е преживял блокадите на Ленинград и мариопол за да може да ги сравнява.Та тоя какви подмладяващи операции е бил подложен че на реално възможна възраст 85-90 години,изглежда на 2 годишно жребче, красавчик.Кой така те нагизди елджибутка ли си.Смехът на смеха,ама пленените катери в някакъв Хексагон или Ксенон,хъшове- на всеки катер пише BG-и номер и са боядисани в Бяло-Зелено-Червено.поне 7-8 наши катери са в УКР. Кирето знае ли кой им ги продава .

138

Андрей

преди 2 години

Путин болше Гитлера. Он такой дурак, що нет болше его.

137

Дедо Либен

преди 2 години

Вие руснаците не ги мислете. Навремето Яков Свердлов (починал през 1919 г. на 33 години) казал: " У наших солдат СЕМЯ ХВАТИТ! Они наебут наши баби и они нараждают много нових солдат"! Аз бих добави - Руснаците имат ПИЧОВЕ, докато на янките им останаха само ДЖЕНДЪРИТЕ!!!!

136

Пенсионер

преди 2 години

"Всъщност тормозеното население на Украйна емигрира ли към Русия ?". Кой ще емигрира в Русия бе?! По-образованите руснаци задръстиха вече летищата да се изнасят към Западна Европа, докато все още могат. Очаквам, че джууджето ще се усети по някое време, че му изтичат мозъците и ще измисли някаква причина да затвори границите. Нещата се връщат 40-50 години назад. Пак се лъжем как в "загнилия Запад" хората живеят лошо, пак ще си разправяме колко сме добре при социлиЗЪМА, и т.н. Същите лъжи.

135

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах дали Путин пречи на бежанци да се спасяват в Русия или обстрелва само коридорите с бежанци към Западна Европа? Всъщност тормозеното население на Украйна емигрира ли към Русия ?

134

Мислещ

преди 2 години

Мариопул приютява полка Азов, които е обкръжен и ... скоро ще се пренесе целия в отвъдното.

133

Пич

преди 2 години

"Срам за държавата освободила Европа от фашизма."Ама спрете да я разпространявате тази лъжа, че руснака ни бил освободил от нацизма/фашизма. Това просто не е вярно. Чичо ти Хитлер щеше да се разходи до Москва и обратно без никакъв пробем ако в тила му не бяха англичаните и американците (и още много други националности). Изобщо да не подхващам темата кой снабдява руснаците с оръжие, петрол (представете си), стомана и всякакви други суровини. Половината и повече от половината ресурси.

132

анонимен

преди 2 години

Бенатов, сигурно обстановката в Мариупол е като тази в Ленинград през втората световн авойна, но сега има една съществена разлика. Едно време е направено всичко възможно за евакуация на мирното население, най-вече зимата през замръзналото Ладожко езеро. Сега националистите не позволяват н анаселението да се евакуира и го ползва като щит на огневите си позиции в жилищните квартали...

131

Точен

преди 2 години

Този Бенатов не е българин, а евреин като Зеленски. Бенатова лисицата на Бойко му е роднина.

130

До 157

преди 2 години

Мддда.за около месец при завладяването на Полша има 66000 жертви от Полска страна, без да се броят цивилните и над 120000 тежко ранени. Я пак ми разкажи приказката, Хитлер как е воювал с минимални жертви

129

до дядо йоцо

преди 2 години

"""Хитлер воюваше с минимални жертвиМинимални жертви""" ---- 16 милиона убито Руско Цивилно Гражданско население, 6 милиона евреи, Концлагери, в които бяха избити всички "нелоялни" европейци от окупирана от фашистите Европа, воюващите Гърция и Югославия! Старче, ти май на стари години изперка, бе!

128

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Моля не сравнявайте Путин с Хитлер. Хитлер никога не е бомбардирал немскоговорящи градове и воюваше с минимални жертви. Хитлер постоянно беше на фронта, срещаше се с войниците, ядеше от полевата кухня. През 1942г. замалко да попадне в плен в Харков, самолетът му излетя от площада минути преди РККА да завладее площада.

127

До Русия докара

преди 2 години

До Анонимен Нали знаеш, че КАМАЗ заводите вече не работят. Липсват им части от гнилия запад. И ВАЗ е в необозримо дълъг отпуск по същите причини.

126

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Дедо Либен Това че болшевиките са пазели Исакиевския събор с балони не значи че немците са го бомбардирали. Немците използваха самолети в Група армии север единствено като унищожаваха балтийския флот на болшевиките. А 900 хил. ленинградчани измряха от глад през зимата на 1941г. заради извозването на житото, брашното и горовото от града по време на паниката от септември 1941г. Пък ти си чети болшевишка пропаганда.

125

Анонимен

преди 2 години

До Кажи от първо лице.. Комедийният актьор се оказа по-добър от му хлясал кагебеец. А холивудсият актьор ме таковА макята на социалиъмо.