477

Анонимен

преди 2 години

Абе смешници. Сега не е проблем да си купиш неограничено количество рубли по почти черния курс и после да купиш суровини по официалния. Печалбата е в стотици проценти. Вие за какво мислите, че Израел се натиска за посредник в конфликта? И кризите, когато се управляват носят големи печалби. Та войната ще продължи докато печалбите почнат да намаляват

476

иван

преди 2 години

верваме му. колкото и преди....

475

Анонимен

преди 2 години

Санкциите тепърва започват -- да, определено, само че руските санкции и бумерангът на "западните" санкции върху "запада" -- защото сметките на "запада" не излизат, говоренето им беше празно и безсмислено.

474

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да продава петрол и газ за долари и евро, а за рубли по нейна собствена система за плащания. И няма да може някой американски дядка с едно натискане на бутон да присвои милиони, защото имало санкции от американския конгрес и президент -- ха-ха, хи-хи! Путин не е чак толкова умен, трябваха му 20 години да стигне до нещо, което можеше да направи и по-рано. Той действа в момента по трудния начин.

473

Браво на Китай

преди 2 години

Такъв джакпот, и сам ни се навря в ръцете. От една седмица Китай изкупува срещу доларовите си запаси всякакви суровини , и тези които им трябват, и тези които не им трябват. И ги купува заради ембаргото на ПОЛОВИН цена. А санкциите тепърва започват, и Китай има достатъчно доларови запаси. А резервни части и по технологични продукти ВИНАГИ ще трябват. Когато Рейгън отработи този сценарий СССР се срина. Е, Путин се опълчи срещу целия свят. Съжалявам обикновения руски човек дето ще плаща

472

Анонимен

преди 2 години

не изненадващо за този сайт - представена е единствено позицията на фашистка Русия.

471

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът да купувате рубли, когато са в лоу. Защото утре с тях ще се купува петрол и газ и злато и т.н. и цената им ще хвръкне. Ъхъ, на бай *** още не му е зацепилмозъка и гледа само някакви котировки без мисъл какво става.

470

МЕшету

преди 2 години

До НЛОЩото всички тия войни бяха одобрени от ООН, а доста от тях бяха дори иницирани от ООН като се използваше армията на НАТО, а не Америка. И наши войници са били изпращани. Капиш?

469

Анонимен

преди 2 години

Това е разговор с америкоските престъпници, а украйна им е "съюзник", който изяде няколко шамарчета, за предястие. После още от същото, ако не си научат ролята и мястото. Българските шарани не могат да зацепят какво става, от много холивудски филми мозъците им прогнили

468

Анонимен

преди 2 години

То нашенските комуноблизачи хептен избудаляха в коментариите си. Вярно. путинската пропаганда не лови вяра у нас , дето от 1944 година им сърбаме попарата и гледаме потъването на интелектуалното ниво на нацията и възхода на комунослугинажа. Та чакаме накрая притиснат до стената Путин да изпрати и главорезите си от ВАГНЕР. Досега се въздържа. Просто медицинските им застраховки са за колосални суми и руския бюджет не може да си го позволи

467

Анонимен

преди 2 години

В МОСКВА В ОБМЕННИТЕ БЮРА ВЧЕРА 1 ЕВРО СЕ СМЕНЯ ЗА 190 РУБЛИ, БНБ СРЕЩУ РУБЛИ Е ПОСТАВИЛО 0, В ЕВРОПА 1 ЕВРО- 154 РУБЛИ.

466

Анонимен

преди 2 години

Не са я нападнали, просто провеждат военно учение

465

Анонимен

преди 2 години

Америкоските смрадливи престъпници не се трогват от истини, те знаят само своите интереси и с лъжи и престъпления ги налагат, но изведнъж удариха на камък. Ха-ха хи-хи! Санкциите почват да действат като бумеранг, оръжието им не струва, всичко отива по дяволите. Кеф!

464

Анонимен

преди 2 години

ЛАВРОВ- НЕ СМЕ НАПАДАЛИ УКРАЙНА- А КАКВО ПРАВИ РУСКАТА АРМИЯ В УКРАЙНА А КОЙ СТРЕЛЯ, КОЙ РУШИ ИНФРАСТРУКТУРА И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ.

463

Анонимен

преди 2 години

не изненадващо за този сайт - представена е единствено позицията на фашистка Русия.

462

Истината

преди 2 години

Украинските нацисти използват за жив щит болници, детски градини, зоо паркове, училища, деца и бременни жени. А умните и супер точни анти-фашистки руски ракети, чрез специален изкуствен интелект-z намират и поразяват азовците - за това има невинни жертви и те са заради азовците.

461

Анонимен

преди 2 години

Дипломацията на "запада" се изчерпа, вече не могат успешно да лъжат, да крадат безнаказано, Русия ще отмени патентното право и вече напълно законно ще могат да си конструират всичко без да плащат лицензии на "запада" -- ха-ха хи-хи! Бай дън ще кърши пак ръце, ще се тюхка и ще се вайка на фона на масонски регалии.

460

Малеее

преди 2 години

Какъв лъжец само - не сме нападали Украйна ?!?!сигурно там са на разходка . . . .

459

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е измислено от зелка фасулева, звездата на този антибългарски сайт.

458

Анонимен

преди 2 години

Значи това в Украйна било ситуация ?! Какво ли ще е , като почне война по руските разбирания ...