17

Матадор

преди 2 години

Тоя пък не били нападали Украйна, а какво е това? На разходка са отишли да взривят една две детски болници. *** такива.

16

Анонимен

преди 2 години

Ей я на бе ***! Това е вашата гордост КОНЯ ЛАВРОВ!Този е за лудницата...

15

Анонимен

преди 2 години

Ако някой такова жената на лавров може спокойно да каже че не я е таковал, а е бил принуден при създали се обстоятелства да направи блицкриг.

14

ИВАН

преди 2 години

ЗАПАДНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ Е АЛЧЕН ! ЗАПАДНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ Е НАГЪЛ ! ТОЙ Е РОБОВЛАДЕЛСКИ И НЕСПРАВЕДЛИВ ! ПУТИН Е ВЕЛИК ! А ВИЕ ДРАСКАЧИ ЩЕ РАБОТИТЕ ЗА 800 ЛВ. ЗА ТЕЗИ ДЕТО КАРАТ БЕНТЛИ-ТАТА ПО УЛИЦИТЕ ! *** НАРОД !

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя вярно е мноооого нагъл" Не били нападали Украина" - "Гнилия капитализъм ги заплашвал с ядрено оръжие"...Сега остава да чуем как украинската армия "вероломно" е нахлула в Русия по 4 направления, и как руската героично се отбранява вече 15 дни....

12

до 1

преди 2 години

До Анонимен Аманизъм - ораторска тактика да се премества фокуса на други събития, които са отминали и нямат значение към момента. "Извинявайте, ама....Къде бяхте...бла,бла". Тогава е било така, сега е друго. Престанете с това ялово мислене.

11

Анонимен

преди 2 години

ако това в украйна не е нападени, не знам какво е. този изтърван от лудницата екземпляр съвсем се е сбъгнал. по неговата логика, всяка държава, купуваща газ ор руснаците, която не е доволна от цената, може да нападне русия, защото това също е ситуация, засягаща националната им сигурност

10

Анонимен

преди 2 години

Ако не е нападение,тогава какво е,че нещо се обърках?Хилядите загинали войници и цивилни и даже деца какво е?Хилядите разрушени сгради и инфраструктура какво е?

9

Анонимен

преди 2 години

Много добре казано от Лавров ние не сме нападнали Украйна те просто влезли да си играят с украинци и да имитират Война те всички скочиха с санкции , те и САЩ като нападнаха Садм сигорно той ги покани да си играят на война.

8

Анонимен

преди 2 години

Суверенизация и национализация :)))) А кои са компаниите тръгнали срещу Русия ? Фолксваген са нацисти. Подизпълнителите са само германски японски и австрийски фирми. Ако българска фирма направи някоя част на два пъти по ниска цена те няма да купят от наща фирма щото купуват само от нацисти . Икея друга нацистка фирма. Зара със нацистки капитали изнесени след ВСВ към Испания на Франко . А защо еврейската Кока кола не напуска Русия ?Това е война на нацистите срещу Русия но този път САЩ ги подкрепя

7

Анонимен

преди 2 години

Напротив нападнахте я,ако вас ви бяха нападнали и да се защитите,е съвсем друго

6

Анонимен

преди 2 години

Поляците си отмащават от втората световна ,като се дават самолетите ,и вероятно че са следващите )

5

Да, тавагишч Лаврав, Украйна сама е нападнала себе си, а вие сте нейни спасители, като избивате мирното население. Егаси цинизЪмЪт.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв цинизъм.....

3

Анонимен

преди 2 години

Всички кремълски фашисти под земята

2

Анонимен

преди 2 години

Добре би било *** Лавров да си обърне повече внимание и да отиде на лекар.

1

Анонимен

преди 2 години

Беше ли акт на отбрана хвърлянето на бомби в бивша Югославия? Беше ли отбрана свалянето на самолет, в наложената забранена за полети зона в Либия, свалянето на правителството и превръщането на страната от такава с най-висок стандарт за живеене в Африка, до най-бедната? Беше ли окупирането на Афганистан в продължение на 20 години отбранителна мярка? Западът е опасен, НАТО е опасно, трябва да бъде разпуснат този нападателен военен съюз.