537

Анонимен

преди 2 години

Преговорите няма да имат успех... И двете страни не са склонни на отстъпки. Русия няма полезен ход, а Украйна може единствено да победи в тази война Путин вероятно скоро ще бъде политически и фактически труп.

536

Единствено

преди 2 години

Лудото фашизирано ДжуДже иска да натиска червеното копче.

535

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До FMCПроблемът на Русия е че държи 1/7 от земната суша а казваме че е притисната до ъгъла. Егати ъгъла?! Таи страна ако си гледаше вътрешните проблеми щеше да е с население по-голямо от това на САЩ а светът щеше да говори на руски. И тази политика не е от сега, а поне от двеста години.

534

Анонимен

преди 2 години

За жалост, САЩ също смятат, че украинците макар да са под 40 млн вече, има доста време, докато станат 6 млн като нас. Това време ще се използва за постоянно превъоръжаване и евентуално за изпробването на неизползванни оръжия. Ако останалия свят иска мир, му остава само да се надява Русия да сломи Украйна колкото се може по-скоро, за да заживеем мирно. Останалото означава много жертви и то мирни хора.

533

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До FMCРумъния и България влязоха в Пакта веднага след като Гърция прие британски войски на своя територия и предостави Крит на британската авиация да бомбардира Плоещ. Плоещ даваше нефта за Вермахта. България поиска южна Добруджа и Хитлер убеди Румъния да ни я върне.

532

FMC

преди 2 години

В момента руснаците са притиснати в ъгъла и дори критиците вече са на мнение, че има само едно решение на проблема - победа, след това преговори. Нито САЩ, нито Европа, още по-малко подкуросвания Зе, дадоха надежди за преговори. За тях преговорите са печелене на време за прегрупиране и превъоръжаване на украинската сбирщина от единици с автомати Калашников, раздадени им като Коледен подарък, макар Коледа да е далеч. В момента Русия като цяло смята, че пътят е победа и след това преговори.

531

FMC

преди 2 години

Не разбрахме и защо страни като България, Румъния, Хърватско...застанаха на страната на Хитлер. Нищо не разбрахме и което е по-лошото, последва пълно затъмнение на причините за Втората световна война. Нима България, Румъния, Хърватдско...бяха все фашисти, а другите светци? Нееее. Но никой и не се опитва да обясни, защо стана точно така. Сега е същата ситуация.

530

FMC

преди 2 години

Когато аз се озадачих, защо руснаците нападат, почнах да гледам руските телевизии, за да разбера логиката. Да оставим дали съм русофил или не. Но когато човек не види гледната точка на другия и не я осъзнае, става така - пънем се като магаре на мост, въвеждаме санкции и се чудим, що нищо не се случва. Почваме лозунги, как ще победим. После почваме лозунги, как победата е близо. Не разбираме, защо се случва всичко това. Така не разбраха навремето и нашите деди, защо Хитлер направи тия ужасни неща

529

Анонимен

преди 2 години

Бе ей, мерикани от съседния континент, нема да ни давате акъл. Откъде сте дошли вие бре, от Европа.

528

FMC

преди 2 години

Иване, прав си, живеят в друг свят. Свят, който европейците не разбират по две причини. Първо, не са им на хала и второ, не искат да чуят и думичка, защо се предприемат подобни действия и каква е логиакта. Явно не си задават въпроса, защо Путин реши въпреки огромните санкции предприе тия действия. Чета само обяснения, как бил луд, нещо не бил наред с психичното здраве и тем подобно. Това е плитко обяснение за ситуацяита и Европа, както и САЩ, не искат да задълбочат, защо така се получава.

527

555

преди 2 години

Долен лъжец

526

Анонимен

преди 2 години

Союз нерушимих, республик свободних сплотила навеки Великая Русь, да здрвствует создани волей народов, едини могучи Советски Союз.

525

Иван

преди 2 години

Тези явно живеят в друг свят ужас.Не ме е яд на русофилите,които ги подкрепят в България и бившите соц.репуики за Еритрея Северна корея Жал ми е и за тях!

524

Анонимен

преди 2 години

Бати наглото парче! Вероятно над 100 000 войника са отишли на екскурзия с танковете си в Украйна. Или по добре объркали са мястото на ученията ....

523

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Согласен са Вам,товариш Лавров! Пусть будеть Болгаро-Русская Держава! Вперед ! Мьi ждьом Вас,Освободители!

522

Анонимен

преди 2 години

Военопрестъпниците в Кремъл не разбраха ли, че единственото, за което ще бъдат търсени реално, е за да отговарят за престъпления срещу Човечеството?

521

Шизофрения

преди 2 години

Тези в Кремъл като верно да са на хапчета, шизофенясали или кой-знае с какви там наркотици прекаляват. Как да не сте нападали Украйна бе, Алоу!!!!

520

Анонимен

преди 2 години

Това са професионални войници, руската наборна армия сега си почива и предпочита да не я безпокоят.

519

Мишев

преди 2 години

Товарищ Лавров,кажете,моля, тези войски ,които нагло нахлуха в Украйна щом не са руски,а НАВЛЯЗОХА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ чии са ?! Как Русия ги пусна през ней ната територия ?! Ако чужди войски навлязат на територията на Русия това във вашите очи също ли ще бъде СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ ?! Пак така ли отвратително ще лъжете,че няма разрушени жилища,няма убити ,няма повреди по инфраструктурата,няма заловена военна техника на нападащата държава ?! С тези си лъжи още повече отблъсквате целия свят !!!

518

Анонимен

преди 2 години

Либератора - Ех Че Бях Бай дън - да ви кажем сириез , малко ме е шубелийката от тея с дръпнатите очички. Малко, ше се дръпна отстрани.