182

Анонимен

преди 2 години

Глобални последици - сигурно бг апартаментите ще станат по милион евро - купувайте яко на зелено ... ахахахахаха

181

да-м

преди 2 години

"защитата на свободата ще има своята цена". Правилно е казал Байдън. Не че Русия заплашва свободата на американците по някакъв начин, но рекетът струва пари. Малкият американец и европеец ще плащат повече рекет вече. Блинкен ви очаква. Според мен ВИС и СИК са изпреварили времето си демократи.

180

Анонимен

преди 2 години

Белият дом "неуспешно" се опита да организира телефонни разговори между американския президент Джо Байдън и "де факто" лидерите на Саудитска Арабия и ОАЕ в момент, когато Вашингтон се опитва да осигури международна подкрепа за противопоставянето срещу Русия и съдържат нарастващите цени на петрола- Wall Street Journal.Саудитският престолонаследник принц Мохамед бин Салман и шейх Мохамед бин Зайед на ОАЕ отказаха да разговарят с Байдън, пише изданието, цитирайки официални лица.

179

Теслата от петърч

преди 2 години

До 171 даже краварите имат двигател работи с пикня

178

Професор от учиндол

преди 2 години

Правителството се увърте като патици в кълчища,чуйте народа господа умни,огледайте се на какъв хал е народът,само милиарди от Евросъюза чакате,а докато разчитате на този съюз нас ни яздят като мулета и ни доят като кльощави крави,чудя се има ли въобще адекватни хора който да мислят с главите си,срам и позор...

177

Непукист от того

преди 2 години

Ще им пръснат на оная работа краварите

176

Анонимен

преди 2 години

След последните санкции от Бай-дън - Първо: Пакистан, дългогодишен съюзник на Щатите, отказа да ги изпълнява и премиера на страната обяви подкрепа за Русия; Второ - Саудиска Арабия и ОАЕ, други дългогодишни дружки на Щатите, отказват да преговарят с Бай-дън по каквито и да било въпроси (разбирай: най-вече за петрол не щем да си говорим с тоя!).

175

Анонимен

преди 2 години

Те и в Ирак така казаха, ама после какво се оказа? Няма химия ама нищо. Сега там една демокрация, един живот...не можеш да ги накараш да излязат навън. А био лабораториите в Украйна може би са за крем за устни и за.дни.ци. Но сега в ръцете на Русия, вече са извор на новичок, ковид, холера, бяс.... оставям всичко на фантазията ви.

174

Хаха

преди 2 години

до 185, био лаборатории няма нищо общо с оръжие. Стига с лъжите и манипулациите Путинофилче

173

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 183, ама то и в Русия няма Руски стоки бе умнико. Не виждам и големи опашки за Ладите и Уазките пред магазините им в България.Хайде стига с тези мантри от 80те години

172

Анонимен

преди 2 години

Тя си призна за 15- те лаборатории за химическо и бектериологично оръжие в Украйна. Нашите медии услужливо си мълчат. Защо ли? Дали и на територията на България не са изградени и фунционират аналигични лаборатории, а ние нищо не знаем?

171

До 186

преди 2 години

Ти мн си информиран какво караме и къде живеем. От ЦРУ ли получаваш инфо? И ако по тези критерии обичаш и уважаваш някой, значи си просто отдавна изпразнен от съдържание субект. Но точно ракива са тези, които ти обичаш - американците. Ако има келепир са с тебе, ако няма - палят и бягат. Боже какво ли чака БГ с такива като тебе?

170

Анонимен

преди 2 години

Защо не купуваме руска стока ли? Ами защото нямаме избор! Ето проверете за хартията - защо се вдигна цената. Защото е руски внос. Но не се казва, че е оттам. ***, които ни се предлагат като техника от западни марки, са нарочно правени калпави, да се скапват и да се хвърлят, да има нови продажби. Вижте какви "дамски" обувки са модерни тзи зима - гуменяци, изкуствени ***....

169

Хаха

преди 2 години

до 187, Хайде пак с лъжите. Сенаторката спомена за био лаборатории, нямаше и дума за химическо оръжие !!!

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 хахахах ами защо винаги сравнявате Русия и Америка??? Ти не си ли Българин, не си ли за България. До кога ще лиже-ш руски з=адници и защо.

167

Анонимен

преди 2 години

До българинКазал но нищо не направил, тук всички казват нещо, не си единствен и неповторим, а и не се вписвай с българин, защото ако ти дадат 1000 долара сигурно ще ахнеш

166

Анонимен

преди 2 години

Отказват се и отказът им се базира на надеждите, че ще работят с другите си доставчици на петрол, включително САЩ, Холандия и страните от Персийския залив, за да си осигурят допълнителни доставки. ________________________________________ Но тук се изправя Генералният секретар на ОПЕК Мохамед Баркиндо и предупреждава, че световното производство на петрол няма да бъде достатъчно, за да компенсира пълен отказ от руския петрол.

165

българин

преди 2 години

До: номер 186 Бързо я подкрепяй докато още имаш време, защото скоро тази твоя любима Русия няма да съществува! Искам да кажа, Русия може и да я има, но без Путин!Не му остава много време, запомни го това, и пак ще си говорим - тогава дано се сетиш какво съм казал сега!

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Защото САЩ са ограничили стоките за европа, защото се иска виза, защото, на запад е по-лесно да учиш когато си бил слаб ученик и си мамино синче, защото живея в България и не искам на всяка цена да емигрирам от нея

163

Анонимен

преди 2 години

Вчера в сената на САЩ официално някаква сенаторка, която поздрави украинците на родния им език, призна за 15- те лаборатории за химическо оръжие в Украйна. Нашите медии услужливо си мълчат, но CNN си предаваха репортаж по темата. Може би това са хим. лабораториите на Садам от Ирак, неговата ***.мица.