202

ББ

преди 2 години

До Тпреди дни копейкин организира бре...платени от незнаещи какво правят и защо са там!агентите в България са на кгб приятели борисов доган и ...батальон са!по делата...борисов и доган строят турски поток на путин за внос на газ...ама газ няма или е скъп,строен с парите на българите...и боко вика...грабят ви!!!копейкин отиде да разузнава в Украйна и те го докопаха,имат си служби,САЩ им помага...и вика кои ме предаде бре,а нашите го отърваха да не го разстрелят..това са ви пУтриотето!съберете се

201

ББ

преди 2 години

До СПРАВЕДЛИВе Китай не го чака нищо добро ако продължи с двойнственото си,ресурси има,то и иран така крещаха без тях света свършва...садам и той..сега слушам "принцове" и те...Путин се гръмна...по елементарен и глупав..изненада Света с услугата която му направи!САЩ през цялата си История са плащали с животите на децата си...с парите си...Свободата...няма по висша ценност..няма петрол и газ..няма олигарси..няма "кандидат императори",путин извършва военни престъпления!Света ни гледа с очите си!

200

Т

преди 2 години

И кой ще излезе ?Вие ли? Хахахаха не ме разсмивай. При положение ,че В България гъмжи от ЦРУ агенти никакви протести няма да се допуснат.

199

Анонимен

преди 2 години

Нещо което не е коментар..знаете ли , че над Родопите летят постоянно военни самолети??

198

Кон

преди 2 години

Цената на нефта на Ню Йорк борсата в момента е 109$

197

Див

преди 2 години

Абе оказа се, че тези американци били долно племе. То не бяха забрани, войни и.т.н. Първо избиха коренното население на САЩ а сега се целят в унищожаването на целия свят.

196

стоян

преди 2 години

Не ни дреме ни за САЩ ни за Русия.От днес олиото е 5лв.Крайно време е за бесилки по улиците на София.

195

KUKU

преди 2 години

Нека им стане 15 20$ и Байдън ще види кон боб яде ли.

194

Анонимен

преди 2 години

защо никой не казва че американците от сега вият на умряло че бензина им станал $4/галон? само до скоро беше $3, а смятайте какво ще стане като удари $5-6-7. А колкото до Русия, тя вече си има пазар за пренасочения петрол, само че в Европа и САЩ инфлацията сега започва и само след 2-3 месеца ми се обадете като хляба ви стане 5 евро.

193

Анонимен

преди 2 години

заплаха след заплаха към света. а спрете се де. светът да не ви е скапаната фалирала федерация

192

до 199

преди 2 години

До Анонимен 199А в САЩ до 60-те години на 20.век цветнокожите бяха почти без никакви права.

191

Премиер

преди 2 години

До 199Дали не им направи ЕС план Маршал, само 100 милиарда марки прибраха от Германия, за да разрешат сливането и, но те толкова си могат.

190

анонимен

преди 2 години

Няма страшно. От скоро руски танкери със суров петрол обикалят и ги гонят от все повече пристанища. Само със забраната от САЩ,Русия губи 1,5% от брутният си продукт,от непродаден петрол за САЩ. Като калкулираме газ и въглища,пак за САЩ,става сериозно.А другите санкции и от други държави,какво става. Руската икономика ще се срути до край. Скоро ще почнат да продават петрол на безценица,което ще смъкне борсовите цени и е добре и за България. Бензина ще падне след няколко месеца и цените на всичко.

189

Ром"с

преди 2 години

Братя българи ..ще го отнесете и вие (Това е за тези които мислят,че само Русия ще е пострадала),бензина като удари към Гергьовден 5 лв ,а хляба към есента удари 3-4 лв,отоплението скочи с 50-150%...Трябва да се обезценят тези пари които е напечатал Фашингтон и да се вдигне инфлацията по-света,народа трябва да започне да живее по средствата си ..а не по желанията си ..ова е за икономическите роби които имат лизинги,имоти,кредитите.. Така че така ще удари България,че свет ще ни се завиее..

188

РР

преди 2 години

Споко, перспективата пред света е положителна. Само за русия е отрицателна, благодарение на ***-лер.

187

Некъф

преди 2 години

Най голяма сопа ще отнесат рашките!!!С тия санкции ще сърбат гола чорба!!!

186

Реалист

преди 2 години

До Анонимен174 Може би, защото по трудно да се отиде в Русия отколкото в Европа. В русия образованието не мисля, че образованието е толкова лошо. Против войната съм.

185

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият вариант за Европа е тясно сътрудничество с Русия.Но когато едната страна си стои закотвена в по-миналия век - няма как да стане.Руската империя е държава от азиатски тип - там никога не е имало свободни хора.Докъм края на 19 век руските аристократи са робовладелци на собствения си народ - т.нар. крепостничество.Затова и заразата болшевизъм така лесно се разраства в Русия.После и Сталинският ботуш.Може би след 90-та година ЕС трябваше да им подаде ръка, подобно на плана "Маршал".

184

Анонимен

преди 2 години

Можеш да забраниш вноса на руски петрол. С него обаче изчезва и дежурния виновник за поскъпването на всичко, за чието производство се използва петрол и петролни продукти. Ковид-мерките са силни, ама гладът е по-силен.

183

TT

преди 2 години

А бе санкциите нали само правеха расия по-силна ... Защо тогава е това хленчене ???