107

РАША Е НАША

преди 2 години

ние в русия плащаме квартплата---200 лв -а вие само за битова енергия 200 лв жал мие за вас не трабваше да се съгласявате с санкциите бг власт са виновни кирчо е виновен и се оТказахте от юж.поток трбва да излезе бг от нато бг да обяви неутрелитет

106

Анонимен

преди 2 години

Това е все едно някой бизнесмен който има опасения да не фалира да плаши служителите си с уволнение.

105

Скитник 13

преди 2 години

До 125.здравей.ми като натовска и европейска страна е добре да имаш съответното поведение примерно и да не допуска разни посланници да те плюят, убиждат и хулят мислейки си че то само дъжд вали. Нито в НАТО нито в EU има държава допуснала такова отношение и то от държава която е с др ценностна система явно и не е нито в НАТО нито в еу. И ти утре като отидеш из Европа та и кажеш че си българин да не се чудиш че ще те гледат като извънземно. Така 4е аз съм от земята но ти от къде кацаш?

104

Анонимен

преди 2 години

Напълно резонно! Какво са очаквали евротолерастите?

103

Анонимен

преди 2 години

"вие на кого ще продадете тези 600 милиона м3"________________________________ Не са 600 милиона м3, а са 600 милиарда м3 за 1 година. Виж сега, ЕС търси газ, от Пиндостан и Катар искат да й продадат, но нямат излишни количества и възможност да увеличат производството си. Какъв е изходът от ситуацията? Русия може да продаде своя излишък от 600 милиарда м3 на Пиндостан или на Катар за рубли по курса на деня, а ЕС може да ги купи от Пиндостан или от Катар за $.

102

анонимен

преди 2 години

Здравей ,,Скитник 13,, . От коя планета кацна. България е в НАТО и в Европейския Съюз . Изборът от години е направен. Ако не си доволен,прав ти път,Азия,Африка,Латинска Америка. Щастливец си,голям избор имаш.

101

Скитник 13

преди 2 години

До Владо 121.Принципно си прав но да не забравяме че времената а и условията тогава и сега са различни

100

Анонимен

преди 2 години

Айде "спирайте" тавариши, да видим. :))))) След "заплахата" за петрола това е второто цирково изпълнение на умиращия режим на Касапина от Кремъл. Скоро ще лъсне, че заради технологична немощ не можете да добивате газ, защото нямате технлогиите и съоръженията без Запада. Затова Западни фирми бяха във всички големи руски петролодобивни и газодобивни проекти. Скоро ще го закъсате ЯКО.

99

Скитник 13

преди 2 години

Знам че като малка държава трябва много хубаво да си изберем отбор в който сме в крайна сметка и да зеемем позиция и то твърдо защото иначе само ще се лутаме някаде в нищото и ще ни подмятат и едните и др.

98

Владо

преди 2 години

До 118 До Скитник 13Прочети за индустриалната революция. Тя прави европейските страни велики. Не отричам колониалното робство и геноцида, който са направили. Било е варварство в модерна форма. Но не е това причината. Най-много да е допринесло за по-бързото развитие на индустрията.

97

Анонимен

преди 2 години

Инфантилните европейски лидери продължават да вредят на Европа следвайки като послушни кученце американците, които забъркаха цялата каша и имат най голям интерес от покачването на цените и дискредитирането на Русия.

96

анонимен

преди 2 години

До,,Тук пишат всякакви индивиди......,,. Умнико,не сме зависими толкова от газта,а не мисли,че само твоята Русия има газ и нефт. Тя има територия 16 милона квадратни километра,а Света има 148 квадратни километра суша. Значи Русия е 11% от сушата на Земното кълбо. Съответно и залежите им на нефт и газ са в тези проценти. САЩ,арабските страни и други производители без Русия,са предостатъчни. Със сегашните темпове на развитие на ВЕИ сектора нефт и газ остават в историята. Без тях Русия е нищо.

95

До Скитник 13

преди 2 години

Ти май забравяш, че "величието" на европейските страни се дължи на колониалното робство което бяха наложили над половината планета съпътствано с избиване на голяма част от местното население в тези колонии, нашите натовски партньори са избили повече цивилно население на чужди страни от "варварска" Русия през последните 30 години, така че по-леко с лицемерието.

94

Аз

преди 2 години

Хахаха ще спрели, да спрат, зимата мина, ние ще се оправим, но вие на кого ще продадете тези 600 милиона м3, а, а, а мух*льовци

93

однако

преди 2 години

Германия суспендира процедурата по одобрение на "Северен поток 2", а Русия не заплашва, но предупреждава, че в отговор може да прекрати доставките на около 600 милиарда кубични метра руски природен газ на година за Германия. Това се случва, цлед като новоизпеченият германски канцлер на Мюнхенската конференция си позволи да каже, че думите на Путин за неонацистки укропски геноцид в Донбас, били смешни. Смешно му било на този, чиито дядо преди 76-80 г е воювал в редовете на СС на руския фронт.

92

Владо

преди 2 години

хахаха ще го спрат ама друг път. С какво ще финансират войната, като рубли никой не иска? На всяка цена трябва веднага и мощно да инвестираме в зелена енергия в целия ЕС, включително в частни домове, където е възможно. Ясно е, че няма да стане веднага, но няма как да зависим от страна, като Русия. То и в дългосрочен план дните на газа и петрола са преброени. Колкото по-рано се отървем от тях, толкова по-бързо ще е развитието ни. А и зелената енергия е безплатна :)

91

Скитник 13

преди 2 години

До96. Напротив. Не мисля че Европа е единствения пазар. Мисля само че избивайки хора няма как да ми спечелиш симпатиите особено когато става въпрос за война с цел заграбване, благодарение на каквито войни русия всъщност е толкова,, велика,,. И да-предпочитам днес бензин по 3лв от колкото да ме,, освобождават,, пак и да ме правят на сила щастлив както ущастливяват укр днес, и утре пак да ме изнудва и бенза пак 3 лв да стане че и от горе.

90

Анонимен

преди 2 години

"Тука пишат всякакви индивиди. Да го спирали казвате!? Ако това стане цените могат да скочат изключително мног и ще си ядете палците с тези заплати. Мислете малко с тези глави!" ...няма се плашиш, имай доверие на Америка за България. Тя ще ти праща газ в буркани!

89

Анонимен

преди 2 години

Харакири за Русия и Европа в 19 век,това може да последва от тоя мерки,дано не се стига до там!

88

Великите

преди 2 години

руски технологии ще превръщат газа в храни, стоки за бита, автомобили, самолети и т.н. Зло куче под кисела джанка - хем не може да яде, жем и на другите не дава. Отчаяни действия на диктатор, убиващ ментално и физически дори собствения си народ. Информация от първо лице - в Ростов на Дон се говори за купони за храна. За сега имало само ограничения в количествата при покупка на хранителни стоки.