127

Анонимен

преди 2 години

Няма газ, има студ, мой човек, а ти много скоро ще имаш отчаяна нужда от нея !

126

Ами

преди 2 години

Няма газ - няма пари, мой човек, а ти много скоро ще имаш отчаяна нужда от тях !

125

msm

преди 2 години

800 ha царевица може да захранят с биогаз (метан) 2,5 МВ горивна мощност за производство на електроенергия (зелена). България има потенциала да задели допълнителни 1 000 000 ha за царевица. Това е достатъчно за 3000-3500 МВ горивни мощности използващи биогаз (метан). Просто трябва да се инвестира разумно и с мисъл за бъдещето.

124

Анонимен

преди 2 години

Ами да го спре тогава ще видим кон боб яде ли

123

Анонимен

преди 2 години

"Ако не спрете със санкциите, ние сами ще си сложим санкции"

122

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледам че Раша казала, че ще плаща облигации с рубли. Който иска да приготвя тировете

121

Анонимен

преди 2 години

Гледайте истината - ютуб "Михаил Советский" +18

120

Абе

преди 2 години

Дай им да шантажират на руснаците - то не беше ядрен шантаж, шантаж от започване на война, сега и газов шантаж. Светът вече им свикна на мyрафетите.

119

ВАСАЛНА ЕВРОПА

преди 2 години

Вероятно и Северен поток 1 ще бъде спрян, но засега на 3500 USD за 1000 м3 на руснаците им е по-изгодно тръбата да работи на 100%. За три-четири месеца ще реализират печалба колкото за цялата минала година. След това с пълна сила газа потегля към Азия, а Европа става на 100% зависима от САЩ вече и в енергийно отношение. Т.е. 100% ВАСЛНА. А Сърбия в момента получава газ на 230 USD...това между другото.

118

Анонимен

преди 2 години

Няма как да спре нищо.Това са само заплахи.Откъде пари за Русия?Че и неустойки по провален договор.

117

Анонимен

преди 2 години

Нормално и логично, Гермяния спира СП2, а Русия отговаря със спиране на СП1. Е, тогава западняците ще видят кон боб яде ли.

116

Истината

преди 2 години

Чрез Война Русия явно търси полигон за изпитание на нови оръжия и най вече пазар за руско говорящи роби. Украйна е Била Волшка България и Българска ще бъде. Диктаторите не могат да определят граници само геноцит и войни това е историческата статистика.

115

Истината

преди 2 години

Можеше с бомбадировки Русия напрво да си направи потоците за газ и да продава защо мъчи хората за любов ли за пари ли те нямат. Просто иска да ги направи роби на европа понеже не ги искат в ЕС понеже ги направила бедни Русия сега и без собствени човешки права и дипломатическа защита да ги прогони от земята и държавата срещу разговори но с какви решения. Ислямизация в Европа чрез Америка и Русофилство чрез Украйна в Европа. Меркел не е Тръмп не е Путин не е кои са виновни за конфликтите.Робство?

114

Загрижен

преди 2 години

Ами да го спира - после Крим Ваш! и кой откъде ;-))))

113

РАША Е НАША

преди 2 години

Русия открито заплаши да спре доставките на газ за Европа по газопровода "Северен поток 1" за първи път от инвазията на Украйна, предаде ДПА. Заплахата дойде под формата на изказване на руския вицепремиер Александър Новак по руската държавна телевизия. А ВИЕ .ИСКАТЕ ДА УНИЩОЖАВАТЕ РУСИЯ А РУСИЯ ДА ВИ МЪЛЧИ ТОВА ДАНЕ Е СИРИЯ ВИЕТНАМ ИРАК ЛИБИЯ СЕЕХТЕ САНКЦИИ ЖЪНЕТЕ САНКЦИИ

112

Истината

преди 2 години

Дано всичко спре от Русия, че тази газ много бомбадировки идват след нея.

111

Anonymous

преди 2 години

А в Резервата на таласъмите да пият газ (керосин) вместо водка, като са много умни.

110

Дреме ми на сайдера

преди 2 години

Аз газ не ползвам, а до пет лева за литър гориво не ме притесняват.

109

Анонимен

преди 2 години

""Северен поток 1" доставя около 600 милиарда кубични метра газ на година", абсолютни глупости, капацитета на Северен поток 1 е 55 млрд. куб м., от къде ги взимате тия числа незнам, абсолютна излагация, 600 млрд. сигурно не са транспортирани за цялото време на експлоатация на потока

108

Курдо Коленков

преди 2 години

Тея верно искат да се гръмнат, ама не в крака, ами отзад, между двата крака.. Така и не разбраха че газ в Европа е имало преди руския, ще има и без руския. Да, ще е скъп. И Ферари е скъпа кола, ама не са спряло да ги правят, купуват и карат. За разлика от Лада... Преди 45 години камиларите решиха да спрат да дават нефт на "гнилия капитализъм", защото запада подкрепял Израел... Запада не спря да кара коли, нито спря да подкрепя Израел, а камиларите след 40 дена клекнаха...