34

Javelin

преди 2 години

Руски Танк се спира най-добре с Javelin използван от украински боец - 100% ефективност !

33

Анонимен

преди 2 години

днес беге-то е пълен фе-йк, мракобесна цензура, масово блокират по айпи тези, дето са им неудобни. Не влизайте в тоя к -ен-еф.

32

Анонимен

преди 2 години

Видях снимките. Имам два въпроса: 1. При положение, че Киев и общо взето всички градове в Украйна са централно газифицирани, как при ""бомбардировките" не видяхме ни един взрив, ни един *** блок. 2. Зеленски ли е звънил на К.П. и самолети ли е искал? Защото не вярвам К.П. да знае как да се свърже със Зеленски.

31

Анонимен

преди 2 години

Червен картон за Левски. ЦСКА - Левски 0-0

30

Анонимен

преди 2 години

съветски началник от украински произход са забравили да уточнят

29

до Батнам

преди 2 години

Не мисля че в момента трябва да се пазим от Турция. Много по належащо е да изкопаем такъв изкоп около Американското посолство!

28

Анонимен

преди 2 години

руснаците са майстори в разказването на вонните им успехи но чуят ли думичките финландец зима вайна и се смълчават като пукали поне за половин час. след това почват наново.

27

Батман

преди 2 години

България трябва да изкопае широк минимум 10 метра и дълбок 10 метра изкоп зад бодливата телена ограда по цялата дължина на границата с Турция, който да е замаскиран като вълчи капан. Може да се изкопае и като тунел съвсем близо до повърхността на земята, за да не бъде забелязан процесът по изграждането му. Границата трябва да е активно дефинирана особено срещу вражеска военна техника.

26

До Ангел

преди 2 години

Държат висок духа на Укронацистката армия.Те незнаят че ние имаме само 3 самолета и плащаме на Испанци,Италянци и Турци да ни охраняват небето.Същата новина беше съобщена и във cnbc , bloomber , CNN . Историята показва че тези които разчитат на Пропаганда ,губят войната .

25

Анонимен

преди 2 години

Странна работа. Зеленски вчера поиска да му доставят руски самолети, ползва руски таралежи, говорят на руски. Украйна е като Македония. Проект на Ленин.

24

Анонимен

преди 2 години

Таралежите никаква не я вършат с едно гребло на бронираната машина могат да бъдат изблъскани и пътят да бъде разчистен. Добре че са Джавелините техния резултат може да се види от снимка номер 1, а също и гранатометите NLAW Carl Gustav на СААБ които са ефективни колкото Джавелините но имат 5 пъти по-малка далекобойност това е оръжието което разби всичките руски колони и ги остави агресивните руснаци да се бият с голи автомати. Това е причината руснаците да се предават на пачки цели взводове.

23

Гошо

преди 2 години

Списващия май не е виждал нарязани релси :(

22

Анонимен

преди 2 години

Танка се спира само с друг танк.

21

Анонимен

преди 2 години

Танкове на руснаците ще са унищожени много преди да стигнат тези "ежковци"... Украинците са въоръжени с всевъзможни оръжия срещу тях.

20

Тираджията

преди 2 години

На Украйна като им тряснатот ЕС гориво на 3 лева и ще се молят Русия са ги вземе обратно.

19

Анонимен

преди 2 години

Може и с молитви да опитат но няма как да ги спрат. Таралеш танка ще го гръмне и ще пробие с един удар.

18

Анонимен

преди 2 години

Абе нз кво спират ,ама ей сега преди 5мин пряко в ефир руски войник каза ,че са точно на 20 км от Киев .Баси и политиците искат явно мазало в Киев .Спрете тази лудост.

17

Анонимен

преди 2 години

А знаете ли от кого са измислени ? --- финландците , използвали са ги в защитната линия Манерхайм при Зимната Война .

16

Ангел

преди 2 години

Само като се сетите как Украинското Военно министерство обяви официално в Twitter (всички можете да го прочетете) че България дава 30 самолета на Украйна при условие че ние имаме 3 самолета ,до какво ниво е стигнала Украинската пропаганда.Лъжите им освен безочливи се превръщат и в лесно разкриваеми !

15

Анонимен

преди 2 години

Айдее, русофилите изтрезняха и почнаха да драскат навсякъде.