74

Анонимен

преди 2 години

Нито един таралеж не може да устои на нападенията от въздуха. Руснаците трябва да се съсредоточат върху авиацията. Съвременните армии така действат. Да си спомним Ирак, Либия, Афганистан, Сирия. Бомбене му е майката. Така действат демокрациите.

73

Анонимен

преди 2 години

Абе Русия нещо май никаква я няма. Уж освободител спасител, а се оказа, че загубиха за 11 дена 4 пъти повече от американците за 20 години в Авганистан. Нещо коментари?

72

Котарак

преди 2 години

Нещо не разбирам. Непрекъснато идват съобщения за загуби на техника и жива сила от руска атрана, пък те завладяват украинските градове и атомни централи. Моля, някой сведущ по въпроса да ме светне.

71

до 83

преди 2 години

И каква ефективност очакваш от гмеж, събрана от кол и въже, без военна подготовка, без дисциплина, без един език на който да се разбира, без логистика, без координация???

70

факт

преди 2 години

видя се колко са смели руснаците , щом 20г. търпят тоя миньон .

69

Алекс

преди 2 години

Оказва се ,че великите руски танкове са абсолютно беззащитни пред "Джавелина".Пържи ги наред.

68

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е демотивирана и нелепа. 20 селянина с тояги им дадоха такъв отпор че ще се чудят дали въобще ще могат да избягат обратно

67

Анонимен

преди 2 години

Към момента Русия използва само залежало и ненужно оборудване и това е съвсем нормално защото по-добре да се ползва някъде от колкото просто да се нареже на скрап. Когато почнат новите танкове и елитните части да навлизат тогава ще усетите за какво става на въпрос.

66

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече започна контранастъпление в Харков. С новите оръжия, които запада достави се очаква в скоро време да бъдат отблъснати и руснаците пред Киев. Няколко хиляди доброволци (чужденици и украински емигранти) са пристигнали вече в Киев и Харков да защитават с оръжие украинския народ. Затова сега руснаците бомбардират градовете, защото са безсилни да пробият отбраната им със спецчасти.

65

Анонимен

преди 2 години

До ПолковникКаква първа световна бе диване стратег?

64

ХАХАХАХАХ

преди 2 години

На един от таралежите на снимка 2 не са им стигнали металните релси и са използвали кофражна тръба . ХАХАХАХАХАХААХ

63

Анонимен

преди 2 години

Браво чудесно дори е време сами да започнат да си взривяват техниката рашъните че ще им запари под краката. Тая украинска кръв която леят щяе им излиза през носа!

62

q

преди 2 години

Един отряд от наще с сините венци. За един час желязо върху желязо няма да остане.

61

Умно Село

преди 2 години

До SS:"Копа се траншея 3,5-4 метра широка" - на паветата на площада или над метрото...с такива идейни като вас - ясно откъде толкоз ум у бандерите!

60

Воник

преди 2 години

Таралежите от снимка 2 са по нескопосано направени и от нашите които ги обезвреждахме само с бронетранспортьор още 2008 г пред учите на Натовкия генерал който ръкопляскаше колко сме добри!

59

Механик-водач

преди 2 години

До Запасняк : Май ти не си бил казарма. И не си видял как МТЛБ-то дрифти на паважа!

58

SS

преди 2 години

Още Жуков навремето е казвал,че най ефективно спира танка .... лопатата ! Копа се траншея 3,5-4 метра широка като изкопаната пръст се натрупва в противоположната страна от която се очакват танковете !

57

Анонимен

преди 2 години

pycките лимepи така са баламосвали през 1939 год. поляците, лошото е че са им повярвали.

56

Храна за слаби умове

преди 2 години

"Хиляди снимки обикалят информационните агенции и социални мрежи" - пресна пропаганда :):)

55

Запасняк

преди 2 години

До Пропаганда сър! Май не си ходил войник,та да видиш как танк затъва в кал, поляна,падина или какво ти попадне, а тези таралежи са си ефективни. Особенно на цимент .Нищо, че са от 82 години.