54

Анонимен

преди 2 години

И българи не се продаваите за пари за жълти стотинки,човек където се е продал тои вече е бита карта вече е никои,и помнете българин българин не предава.

53

Анонимен

преди 2 години

Украйна е на своя земя, и негово право да унищожи вагнера в Донбас ,Крим.Световната карта, наново ли ще чертае джуджето.Впрочем ако не беше се намесил в Сирия, Просто щяха да сменят убиеца, и толкоз.

52

Укро Пропагандист

преди 2 години

Избили сме 100 000 Руски войскиБългария ни даде 30 самолетаАмерика ни даде 70 самолета Полша ни даде летищата си и още 30 самолета.Руските танкове се чупят в нашит таралежи .Бла бла бла бла бла бла бла !!!

51

Пропаганда сър!

преди 2 години

Таралежите са за полето. На асфалт танк със щит минава разбутва ги и заминава - даже не забавя ход!

50

Анонимен

преди 2 години

Българи аз може да съм беден,но се гордея с това не съм излъгал никои и не съм го запалил,винаги съм бил коректен,сериозен ,и отговорен с хората за тва ме уважават на секъде,не съм изнудвал никои за пари,имам два кретита общо 500 лева и един телефон на изплащане 700 лева и там едни 600 лева имам да връщам по пощата това е,първо отивам работа и тогава взимам парите ако човека е доволен от мен,преди това се разбираме колко пари ми струва работата.

49

Истината

преди 2 години

Няма кръв и разруха Русия не избива и руши както нато и сащ и медиите си измислят фейкове.

48

Анонимен

преди 2 години

Един снаряд и ежовете ги няма.

47

Коко

преди 2 години

Великата руска армия не може да бъде спряна нито от таралежи нито от кравари нито от евроГЕКски съюз сездаден в лъжа и изповядващ лъжа чакаме санкцията на омбудсмана на ЕС спрямо Урсула фон де едикакваси относно договора с ваксините искаме да я видим в затвора заедно с Боко тиквата

46

Лицемерие

преди 2 години

А 8 години къде беше "света" докато Украински войски рушаха и убиваха в Донбас?!

45

До Анонимен

преди 2 години

Абе, диванния аналитик - това на първата снимка ядрено оръжие ли го е размазало? Вземи се образовай малко - в момента почти всяко съвременно противотанково оръжие/ракета размазва всеки съвременен танк. Може да се стреля както от земята, така и от самолет/хеликоптер. Отвори уикипедия и чети. Например за ветерана РПГ-7, който със съвременните снаряди пробива бронята на всеки модерен танк.

44

Анонимен

преди 2 години

Таралежите са необходими за време за колкото да зареждат противо танковото, после стават мантарки куполите.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, то остави къде немат инженерна техника, ами и тръгнали в края на февруари и с авангард новобранци, цялата тая колона къде е сега пред Киев незнаят какво да правят, несмеят да излязат от пътя, щото затъват в калта, а там са като пушечно месо, по това време в Украйна почва снеготопене, дъждове и става такава дзверска ляпавица по полета че си нямаш напредстава, след още десет дена че требва да зарезват всичката техника и да бегат пешком

42

Анонимен

преди 2 години

Води се Османска Империя. А в Империите няма националност има роби и господари.Учиха ви на история с разказите на един ахмак.

41

Анонимен

преди 2 години

сссp не може да забрави финландския шамар а украиския ще помни поне 200 години

40

Анонимен

преди 2 години

До Ястребител Ликвидирани са стари украински танкове. СССР им ги даваше.

39

Анонимен

преди 2 години

До Javelin Не може. Трябва да е близо до танка и пак ще го спре бронята. А и танка ще го ликвидира с картечница.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 500 г. е турско робство

37

Анонимен

преди 2 години

Ами то си има инженерна техника, която противодейства и на таралежи и на мини, ама аз такава техника не видях в конвоите, слаба, много слаба организация на руснаците. Няма какво да се изненадват че не им се осъществи блицкрига

36

Анонимен

преди 2 години

Ватмане ; Р.Турция никога ама никога не е нападала Блгария.Защо упорито страхувате хората от Турция, откланяте вниманието на хората от глада за имперски мераци на майка Русия, което впрочем е нападала и воювала в Бьлгария.

35

Анонимен

преди 2 години

абсолютно неграмотна операция от страна руското командване, във всяко едно отношение, дори и не съм предполагал че са толкова големи некадърници, поне малко от историята да бяха научили