160

До 213

преди 2 години

А мен никой не ме е питал искам ли Нато и колко да са ми канени гости тогава? Кажи!

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Изобщо украинците са пушечно месо за Запада, какво ще бъдем и ние" Ако руснаците ни нападнат считам за свой ДЪЛГ, да се бия срещу тях и да защитавам земята си. Нямам нужда някой да ме мисли за каквото и да било. В дома ми САМО КАНЕНИ ГОСТИ.

158

Анонимен

преди 2 години

Без значение е откога Украйна е суверенна държава... Латвия, Естония, Литва, Молдова, Чехия, Словакия.... кога са създадени? Само пpocтите русофили се хващат за историята, като удавник за сламка...

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203 "Не разбрахте ли че проблемът не е Путин а запада" Ако си слуга на Путин може и така да си "разбрал".

156

Анонимен

преди 2 години

По добре четете ясички части на "Метро" и си гответе бункер с храна за 10 години. Много американци го правят вече. Русия ще се разпадне да след WW3

155

Ванго

преди 2 години

Путин ще бъде мъртъв, поне 1 седмица преди края на войната. До 3 години Русия ще се разпадне.

154

Ами

преди 2 години

УК е самостоятелна държава от декември 1991 год. Толкова е НАЦИЯ, КОЛКОТО ИМА И МАКЕДОНСКА НАЦИЯ. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ.

153

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли че проблемът не е Путин а запада и че в историята войните не избухват просто така. Има дълбоки причини които правят войните неизбежни. Например ньойският договор и абсолютния разгром на Германия стават причина за възхода на нацизма и WW2. Разпадът на СССР, неморалната същност на западната система, възхода на национализма стават причина за тази война. Въпросът е ще се стигне ли до WW3?

152

Анонимен

преди 2 години

След Одеса следва Варна! Само да не ги наумявам!

151

в YouTube

преди 2 години

Как генералы подставили Путина || Украина стала костью в горле..... Илья Яшин.... Клип с точен анализ на тежкото положение в което изпадна Путинова Русия.

150

Ядосан

преди 2 години

На умният Зеленски ще му припомня една българска поговорка "Да би мирно сидяло, не би чудо видяло." Много е изхвърли, не разбра, че го използват. Жалко за украинците, които му повярваха.

149

Анонимен

преди 2 години

Изобщо украинците са пушечно месо за Запада, какво ще бъдем и ние! Тъпчат ги с оръжие и чрез Зеленски ги надъхват да се бият до последния човек. Вместо да се разберат с руснаците, да си запазаят държавата, да съхранят животи, да си запазят хората които се чудят как да избягат. Както се казва западът воюва на чужд гръб!

148

Анонимен

преди 2 години

За Украйна войната, вече е Отечествена... Абсурдно е Русия да излезе, като победител от нея... На Пу'ткин ще му се наложи да бъде самоУбит...

147

Ехх

преди 2 години

Колкото Македония е българска, толкова и УК е руска.

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 Скоро ще забравите тъъъпите си остроуми за полове и гейове, когато духовния ви вдъхновител Русия загине геройски като в 1991г Този път загубените територии нама да са 30% а ще са 97%.

145

999

преди 2 години

ИСТОРИЯТА НА УК е твърде сложна и противоречива. Там със сигурност не живеят само украинци. Тя е самостоятелна държава от 1991 год. Нещо като Македония е.

144

Анонимен

преди 2 години

Зеленски освобождава от затвора криминални престъпници и им раздава оръжия защото редовната украинска армия не иска да се бие.

143

поне

преди 2 години

До Анонимен10-15 % от украинците са нацсисти ...щом бандера е успял да събере 100 000 армия която е воювала ЗАЕДНО с нацсистите . ако руснаците бяха направили една преваннтивна война срещу хитлер то нямаше да има толкова загинали през всв

142

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОТКАКТО УКРАИНЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ СПРЯХА ДА ИДВАТ В СВЕТИ ВЛАС,МАГАЗИНИТЕ ФАЛИРАХА...

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175 "ИСПАНИЯ МЪЛЧИ,ПОРТУГАЛИЯ МЪЛЧИ,ИТАЛИЯ МЪЛЧИ...ДОРИ ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ НЕ ПРИКАЗВАТ ПОЧТИ..." Няма такова нещо. Всички тези страни не само постоянно заклеймяват руската терористична атака, но и предприемат мерки. Затова испанските изтребители дойдоха у нас.