180

Оня

преди 2 години

Със сигурност в историята ще остане безкрайната пропаганда на бг.медиите.Никой няма да ви вярва вече повярвай те.

179

КазващияИстината

преди 2 години

Как може да си измисляте искуствено новини, да им се радвате и да им вярвате сами, като знаете че не е така??? Ами Путин за Еди максимум два дена може да овършее всички и в Харков и в Киев! Но човека жали хората, все пак са братски народа заедно с беларусите и украинците!!! Но в крайна сметка, само ще си ...затвори за два дена очите и чеченците ще направят всичко на пух и прах! И всички останали живи ще се предадат! Това е!

178

L.

преди 2 години

До Путин е пътник... На Орбан му набиха канчето великите демократи - ако и този път кажеше нещо, Унгария щеше да е в пакета санкции. Някакйв друг полезен ход в тая ситуация? Да, няма.

177

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

176

Анонимен

преди 2 години

да украйнската армия това са герои.като взеха народа за жив щит.да спрат руската армия ибг првителство ги хвалят нацистите че са герои какво друго може да каже един еврогей кукла на конци а стопанина се смей че злопостави куклата

175

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е къде ще им е по-добре на бесарабските българи - в Украйна или в Русия? Нищо не се казва за кримските българи - как се чувстват под управлението на Русия, тормозят ли ги нещо, доволни ли са или не. Не съм чувал да са бягали от Крим. Най-добре е да стоят настрани от този конфликт. Това не е тяхната война.

174

toti

преди 2 години

А на вас пука ли ви !!!

173

Анонимен

преди 2 години

Слаба пропаганда. Гьобелс би ви порицал- нямате ниво.

172

Анонимен

преди 2 години

Краси краси руснаците,ако искаха да убиват мирни граждани,досега войната щеше да бъде история.

171

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ КЕ ПАДНЕ!

170

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

УКР ИТЕ СА НАЦИСТИ И УБИЙ ЦИ , ОЩЕ ПРЕЗ 1956 ГНИ ДАТА ХРИШЧОВ ОСВОБОДИ ОТ ЛАГЕРИТЕ 80 000 БАНДЕРОВЦИ ЗА ДА УКРЕПИ ВЛАСТТА СИ ВЪРХУ СССР И 500 000 МАДЖАРСКИ НАЦИСТИ ДА НАПРАВЯТ УНГАРСКИТЕ СЪБИТИЯ , А НАСЛЕДНИКЪТ МУ ЛЬОНЯ ПРЕЗ 1978 ЗАБРАНИ ГРУЗИНСКИЯ ЕЗИК И НАПРАВИ КЪРВАВА БАНЯ В ТБИЛИСИ ....А ВИЙ СИ ПЛАЧЕТЕ ЗА ПАРИЖ , ЗА СТОЛИЦАТА НА РАЗВРАТА

169

Ментора бай Иван

преди 2 години

Не само Одеса , цяла Украйна и пълна чистка до излавяне и изтребване на неонацистите !

168

Анонимен

преди 2 години

Пyти няма да лежи цял живот в бункера! Ще си подаде чoтypaтa от дупката и край! Няма да успее да си похарчи милиардите! Ще се сблъска с народната любов!

167

Анонимен

преди 2 години

Изобщо няма да се стигне до трибунал. Ако не се стигне до своевременна капитулация. Ще има дълга и сложна война дори след като Зеленото човече се усмири. Следващите 2 десетилетия ги отпишете! Руснаците ще воюват в Украйна без значение колко са зле икономически това ще бъде европейският Афганистан където всички ще си пробват военните умения а западът ще финансира отмъстителите.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 "Хитлер е бил много по-хуманен към украинската общност отколкото Сталин... Затова е посрещнат с хляб и сол... Сталин е изтребил милиони украинци..." Факт, кой знае защо (не, наистина всички знаем защо) премълчаван от руснаците, да не говорим за техните български слуги.

165

Анонимен

преди 2 години

До До 213 Законното българско правителство избрано по демократичен начин ги е поканило от името на българите. Разбира се, може да се опитате да ги изгоните. Особено с машините на Мадуро може би и щяхте да успеете (по една ирония, точно вашия бог с действията си го направи напълно невероятно). Не се и надявам на аргументиран отговор какви са алтернативите, като те гледма как се хвърляш на амбразурата за руснаците. Ами, добре, излез и се "бий" с натовските войници в България!

164

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде съден на международен трибунал, като военнопрестъпник. Независимо, дали ще преговаря, или не.

163

Анонимен

преди 2 години

Русия ще затъне в глад и бедност, а Пyти ша плаче за план маршал в ООН , ама xyp!

162

Анонимен

преди 2 години

Ами добре станете убийци във една война каквато и да е! Аз предпочитам да остана нормален човек и да се изнеса в точка на света където национализма няма думата!

161

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е бил много по-хуманен към украинската общност отколкото Сталин... Затова е посрещнат с хляб и сол... Сталин е изтребил милиони украинци...