276

Анонимен

преди 2 години

До До : 376: В Русия ВИНАГИ е имало глад и мизерия а и скудоумие, колкото и да не ви се вярва на путинягите комунисти.

275

Завиждам

преди 2 години

На украинците.... кога ще дойдат и тук да махнат това антибългарско, продажно, невменяемо правителство?Лично ще им забъркам по една баница. Цените на всичко - в космоса. Покупвателна способност - на дъното. Социално "министерство" - абсолютна подигравка. ( да си инвалид или да гледаш инвалид, който знае - е ад в българия). Презастрояване. Мафия. Ковид измишльотината, която за радост си отива вече. Не мислих, че някой ще бие герб по антибългарщина. Изненади всеки ден

274

Зелен на ски

преди 2 години

А бензина мина вече трите лева . Чакаме вече за четири. Но пък въздухът е чист.

273

Хългъзник с идея

преди 2 години

Да минираме и ние бетономутроморието си И ще си имаме само дюни . И девственици .

272

Пп да слушат

преди 2 години

Този от Възраждане е откачалник, но е прав, че никога не са ни питали дали искаме да сме в НАТО. ЕС - Да, Нато- НЕ! Защо Европа не се отдели от този агресивен съюзник и си гледа нейните интереси! Сега нямаше Украйна да плаща цената на Американската война!

271

1

преди 2 години

В момента сме под тотален американски контрол. Поръчките, които изпълняваме са в тотален наш ущърб. Започваме да се излагаме много яко, скоро ще махаме коктейла белия руснак, ще гоним тия с името руси русев по улиците. Мани шегата, но ще посегнат и на паметниците и историята тия ***. Ще ни вкарат в конфликт, от който няма да се съвземем дълго време. Медиите вече ни обливат с пропаганда за ревящи украинци и невярни данни. Операцията е мирна, бият се само обучените от цру групировки.

270

Анонимен

преди 2 години

До койчо Ние ползваме САМО Еконт след тези мерки защитващи интереса ни. Доста съм сигурен, че тия, които подкрепяме ЕС сме от повечето и по-големите клиенти на Еконт. Русофилчетата освен някой ауспух втора ръка или гуми друго едва ли пренасяте чрез фирмата така или иначе.

269

Анонимен

преди 2 години

Алоо..дъртия ***...ако не ти харесва тук хващай пушката и отивай на фронта там.

268

Jojo

преди 2 години

Въвеждането на санкции от САЩ и други западни държави срещу Русия е подобно на обявяване на война, заяви в събота руският президент Владимир Путин на среща със служителки руските авиокомпании Явно искат да ни вкарат във война!

267

Анонимен

преди 2 години

До До Бензин "Петрол може да внесеш вероятно и от Марс. Въпроса е къде ще го преработиш? Нефтохим е частна фирма с известен собственик." Нали русофилите твърдяхте, че Банк ъф Ню Йорк бил собственика на Нефтохим, или когато трябва да заплашвате се "сещате" кой е истинския собственик?

266

Анонимен

преди 2 години

На милиардера не му харесва да, го освиркват и да го замерват. Ердоган така прави по на долу.

265

Анонимен

преди 2 години

А Росенец, като е руски анклав кво правим?

264

Анонимен

преди 2 години

Когато си затвориш пристанищата за руския петрол и горива ... Как ще осигуриш доставките ... *** ... Горивата вече са около 3 лева за литър ...

263

Анонимен

преди 2 години

Не го мислете изобщо. Досега трябваше да сте затворили пристанищата.

262

Анонимен

преди 2 години

Започвам да ползвам само Еконт!

261

До Бензин

преди 2 години

Петрол може да внесеш вероятно и от Марс. Въпроса е къде ще го преработиш? Нефтохим е частна фирма с известен собственик. Ако съм на него затварям веднага за неопределено време. Кой както иска да се оправя.никой не може да им казва с какъв петрол ще работят. Ще работят ако искат. Премиер и министри говорят и действат против бг интереси с необмислените си приказки.

260

Анонимен

преди 2 години

Браво! С последният кораб да се маха и МУТРОфанова. Комсомолската лелка, която служи на фашиста Путин :)

259

Анонимен

преди 2 години

До 371 много хора гласуваха за ПП ,истината че се заблудиха ,искаха да накажат Слави и така стана ,кой е мислил ,сегашните обещаваха правосъдие ,крадците милиони в затвора ,единственото което верно че наистина на промяната са атлантици ,но ако има други избори че последват итн

258

Анонимен

преди 2 години

Тия където замериха премиера им дават 1% при следващи избори. Така че това не е волята на народа.

257

Извод

преди 2 години

Като обобщение на 90% от коментарите може да се съди, че управляващите взимат решения на своя глава, неудобрени от народа. Което след време ще им донесе и резултата. Не е възможно да те освиркват, да ти казват -не така! А ти пак да си свириш своята песен.