356

Кире брат

преди 2 години

Не ми пука за сащ, не ми пука за Украйна. Факт е че моята държава България страда заради *** като украинците. Вдигат горивата заради ДДС-то и акцизите. От тук и всички останали цени. Няма място за сравнение, ако на американската държава и пука за украинците да ги натовари в самолети и в САЩ.

355

ББ

преди 2 години

До Ама ...ама да и за бойните им ***...виждал ли си американски...искате ли с путин да ги видите акостирали в Одеса?...внимавайте какво си пожелавате...дава ви се шанс да оцелеете...нямате шанс ако дойдем...така стоят нещата приятели...приемат подадената ръка за...слабост...минават всякакви граници...спрете убийствата на невинни жени и деца в Украйна престъпници!!!

354

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н министър...малкото отчаяни *** на путин осъзнаващи какво ги чака...плюят...кибер армията на путин само му остана...спрете я,разбира се,че няма да позволим корабите на убийци на невинни да влизат в пристанищата ни...ще започнат да убиват...те само това могат!!!

353

Тоско

преди 2 години

Хора, верно ние сме изключително страхлив и *** народ, но специално за този нехранимайко е достатъчно да спрем да ползваме еконт. Моля предайте и на вашите познати да не ползват въпросния спедитор. Не се изискват протести или нещо такова, че са ви е страх или да ви мързи.

352

Лъжлив Съби

преди 2 години

Събчо, карай си влака и да не знаеш много.

351

Ама ...

преди 2 години

..и за бойните им ли?

350

Спартак

преди 2 години

Що ти и Кирчо *** не цункане хаймериканците по ауспуха. Стига, сте набутвали България в шамарите. Оставка на скапаното, Ви правителство....

349

Долу Русия

преди 2 години

Хибридната пропаганда , путинофилията , и русуфилията трябва да се забрани със закон и да се наказва със затвор

348

Гост

преди 2 години

Чакаме обяснение на иврит.

347

Ха сега де?

преди 2 години

Даже и САЩ това не го правят. Докъде може да стигне г'лупостта на Киро и дружинка е просто невероятно.

346

Какво следва

преди 2 години

Събев гледа много отчаяно и има за какво. Ще бъде запомнен само с г'лупостите, които върши. Лошото е че са за наша сметка. Май е време Киро да му подва оставката.

345

Спрете се!

преди 2 години

Това, което направи нашето правителство със спирането на полетите на руски самолети беше голяма грешка. Да затворим въздушното си пространство за руски самолети е враждебен акт който ще се запомни. Досега някак си успявахме да минем за неутрални, макар и да сме в НАТО.Сега ако Николай Стбев свърши и тази г'лупост, наистина трябва да се маха от правителството. Заради самолетите ще загубим руските туристи, но заради корабите (А Русия ще спре нашите) ще загубим доставките на нефт. Какво вършим?

344

Пътник във влак

преди 2 години

Събчо, вземи автомат и бегом към Украйна!

343

Анонимен

преди 2 години

Е сега бензина може да удари и десет лева,и искаме или не ще станем като Китай с колелото или магарето....

342

Каракалпаков

преди 2 години

Кой е тоя смешен чичка?

341

Георги

преди 2 години

Аз съм от село и не разбирам от политика, но като затвори пристанищата не спираме ли доставките на някои жизненоважни за страната ни суровини. Или те пак ще пристигнат но не под руски флаг и съответно ще платим по висока цена

340

Незнаещ

преди 2 години

Кой е този ***?

339

Аз

преди 2 години

Събев ,И ти ли си "санкционер"?Да не останеш по-назад....

338

Еее

преди 2 години

То правителството на самия си народ нее помагало за бг пенсионер 12лв на ден а за бежанец 40лв гориво 3лв олио 5лв бг народа ги превърнахте в магарета да носят тежеста на конфликта заради интересите на краварите зеленски като крал яде и пие а украинският народ умира

337

от люцерната

преди 2 години

Баси гърмяния заек!!!