237

!

преди 2 години

Зеленски, току-що разбрах как си пратил 150 000 войска в Донецк и Луганск да убиват хора и рушат, както и си заплашил с ядрено оръжие , освен това, работиш непрекъснато срещу цяла Европа, не само защото,заради теб, се срина енергийно и икономически, но и си посписал договор с Полша и Англия ,като така си образувал клин между Европа и запушваш пътя на европейските търговски, енергийни,туристически и други връзки! Сега цяла Европа трябва да ти го сложи задружно и да те осъдят в Хага за геноцида!

236

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Умолявам всички Българи да намерят време и начин,тъй-че да се сдобият със стръкче цвете,което да поднесат на Паметниците ни,посветени на Руските Освободители в чест и памет на убитите от украинските нацисти Руски армейци. Доколкото знам за момента има убити около 500 Наши момчета. Поклон ничком!

235

Анонимен

преди 2 години

Тцъ, тцъ, тцъ.... Казаха ви, че украинците си я обстрелваха сами, ама вие не, та не.. пропагандата ви не струва

234

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Украинците,които цапаха и се гавриха с Паметникът на Съветската Армия,който е строен от моите Дядовци и Баби Българи ще бъдат осъдени на смърт,защото извършиха вандализъм срещу Свободата,без очи в очи да спорят за правота с покойните ми предци. Присъдата е само смърт! Този Паметник не е посветен на Сталин евреинът,а на Руският Войник-бдден,гладен,морално и етически силен,българолюбив. Съд за номадите фашистки украински,които превземат антифашистка България! Българо-Руски Съд над съдбите им!

233

Анонимен

преди 2 години

Путин да гледа филми от последните дни на Хитлер и да се сеща!

232

Анонимен

преди 2 години

347 не опира до Зеленски въобще. Проблемът е членството на Украйна в НАТО. Путин няма против ЕС, но НАТО все още е съюз, чиято цел е "защита от Русия", това не е премахнато от договора, с който е учредено. За това Путин няма да позволи да има обща граница с НАТО. Единствения изход е независими републики, които и без това са си руски на границата й. Не й ли дадете това, няма да спре.

231

Анонимен

преди 2 години

Искам златна рибка,златна чантичка,златно телефонче..голема чистка ще пада и тук в България!!

230

Анонимен

преди 2 години

Тия се изпотрепаха! България е следващата и ще трябва да ни изпратят руски хубавици да ни бият! Ще им се предам във плен!

229

Анонимен

преди 2 години

Нима има учудени? Путин ясно каза, че няма да има ядрено оръжие, без значение от какъв вид в ръцете на държавата, която ще го насичи към Русия!

228

Анонимен

преди 2 години

Търговията между САЩ и РУ не е спряла. Банките, които обслужват търговията с газ, петрол и други стратегически продукти не са изключени от SWIFT. Това са двата аспекта на войната- цинично- прагматичният и нравствено- емоционалният. Така е било винаги, за съжаление.

227

Иванов

преди 2 години

До 339.Въпроса не е в Земенски, а в това кой го командва?

226

Сър Уилямс

преди 2 години

До 343: Току що проверих, всъщност са 73% ... недей да лъжеш колега!https://google/amp/s/bbc/news/world-europe-48007487.amp

225

пияница мистик

преди 2 години

До 343 === Виждам, че си добър в сметките. Айде сега изчисли с колко процента е правителството, което ни управлява в момента, колко процента има БСП и защо имаме министър на икономиката Техноимпекс и с колко гласа е избрана :))) В проценти и гласове ако може да го изпишеш

224

Анонимен

преди 2 години

Няма значение с колко % е избран Зеленски... Избран е ЗАКОННО...

223

Анонимен

преди 2 години

Мой приятел е женен за украинка от Одеса отпреди 8 години. Говорил съм много пъти с тях. Абсолютни лъжи са, че някой в Украйна тормози рускоезичното население. В Харков 80% са рускоговорящи и хората си живеят живота чудесно. В Донецк и Луганск бяха изпратени хиляди руски криминални елементи, които заедно с КГБ провокираха събитията там за да има Путин основание за инвазия по всяко време.

222

Сър Уилямс

преди 2 години

Любимата опорка на без.моз.ъчните русофили е т.н. "Де-нацификация", само, че забравят две неща: 1. Сепаратистите в Донецк и Луганск са подстрекавани от Русия 2. Зеленски е евреин, избран със 70 процента мнозинство, значи украинците са нацисти нацисти, колко да са нацисти???

221

Анонимен

преди 2 години

Криминалните наци бригади години наред се гавриха и отнемаха живота на хората в Донецк и Луганск, със съгласието на правителството и външни сили. Рускоговорящите в страната бяха дискриминирани по всякакви начини. Има много репортажи за това в нета. Защо Запада си правеше оглушки? Ето го резултата - ужасна война и всички в Европа губим. Дано не стане фаталното. Каквото и да спечели, Путин губи и е свършен политик. Но истинските губещи са обикновените хора- страдащи, умиращи, загубили всичко...

220

Анонимен

преди 2 години

От нас пт какво повече ни е страх някой да не ни нападне с аромна бомба или да не ни нападне само нас с атомна бомба. Има достатъчно оцелели българи по целия свят няма да се затриете. И как Ще го скрият с електронно затъмнение. А защо точно биха ни нападнали сигурно ще ни спасяват от мъките. Да ни спасяват. Щом искат да са спасители

219

ГЕРБ

преди 2 години

Цецка сачева,даниел митов, томислав дончев докато не ги разкарате от герб,партията ще продължи да затъва,кръвоносните съдове за запушени и кръвта не може да цирколира в организма.

218

Анонимен

преди 2 години

Ще е Демократично да пуснеш атомна бомба без война