257

Анонимен

преди 2 години

Това означава че не трябва да звъниш постоянно на сащ и ЕС ,а да се предадеш да не загива хора

256

Шейтаня

преди 2 години

Има клип на Зеленски от бункера яко надрусан. Напълно неадекватен( не че иначе е много адекватен де) Ама като се замисля и мен да ме търси Путин и аз все ще съм на две шишета ракия.

255

56

преди 2 години

Руснаците превзеха 2 централи, остават още 2. Те бързат защото знаят, превземат ли и 3та,4та ще бъде взривена от Зеленски. Помнете какво ви казвам. Зеленски всеячески се стреми да въвлечен цяла Европа и половината свят във войната, за да се спаси той и фашистите му. Жалко за невинните жени, старци и деца. Бог да ги пази.

254

до 318

преди 2 години

Зеленски може и вече да са го утрепали.. И на мен ми прави впечатление - няма странични хора, няма свидетели. Никой не го знае от къде предава.. Може да е 3D анимация. Обикновенно на война има военни министри, генерали, журналисти.. тоя път е само зеленски.. на зелен фон

253

Георги

преди 2 години

И какво като са ги превзели ?! Не са им спрели тока, централите си работят.. Превземат ги, за да не ги взриви някой ненормалник от екстремистите в украйна.

252

до 366

преди 2 години

Какво и е суверенното на Украйна? Първо изцяло зависеха от Русия, сега изцяло зависят от Запада. Разликата е, че докато зависеха от СССР не бяха вкарани в братоубийствена война, нито пък в друга. А втората световна е отделен въпрос, но там бяха вкарани всички. Направиха ги като западна Германия, а те какво още искат? Те доскоро бяха в пъти по-добре от нас и още са. Въпреки войната. Вие ги жалете, бедни ми булгаре.

251

Анонимен

преди 2 години

Къде е Зеленски в момента? От къде се обажда? Може пък и да е от Кремъл. От всякъде може. Може с Путин всяка сутрин да си пият заедно кафето. Така като гледам, не мога да позная къде, всъщност е Зеленски и какво точно си уплътнява свободното от обръщения време. Може да гледа розовата пантера и да си цъка смс-и. Кой ще го опровергае?

250

Анонимен

преди 2 години

А кой ги е построил тези им централи, а? Лошите руснаци са им ги построили. Просто си прибират тяхното.

249

Анонимен

преди 2 години

Ясно,че руснаците са убийци и окупатори в суверенна държава.Но в интерес на истината ядрените централи в Украйна са строени от руснаците,по време на СССР.Украйнският ,,принос,, е само дето взривиха тая в Чернобил.

248

Анонимен

преди 2 години

Путинофилчетата сън не спали, да изкарат кръволока путин невинен като бебе. Позор

247

Анонимен

преди 2 години

Ще носим на руснаците цветя- четен брой

246

Анонимен

преди 2 години

С пияните разпасани руски войници вътре,опасността е реална

245

Анонимен

преди 2 години

Нито веднъж този *** не е направил обръщение на открито. Страх ли го е, или въобще не се намира в Украйна? И в двата случая, само говори колко е жа лък.Н

244

Анонимен

преди 2 години

Притиснете Полша да анулира този договор на Украйна,Англия,Полша, защото той слага една полоса от север до юг, една бариера и връзва ръцете на европейците, затваря ви и ви ограничава! Ах ти , мръсен предател!

243

Анонимен

преди 2 години

Сега научих, че този е подписал договор между Украйна, Полша, Англия с което слагат бариера на европейците, разкъсвайки я на части и работят яко срещу Европа, това вече преля чашата на търпението! Дайте Украйна на Русия и му го сложете дружно на Зеленски, щом той работи срещу Европа с всякакви средства! Разбирате ли какво са направили? Разкъсали са Европа и са изолирали тези части на Европа, за да изнудват европейците!

242

Анонимен

преди 2 години

Путинчетата сън не спали да измислят нещо, което да представи кръволока в лустросана светлина. Даже сами си вярват. Той наистина няма представа какво ги очаква руснаците. Когато завземат Украйна и украинците. Народите под комунистическо робство усетиха благинките на цивилизацията. Даже плюещите тук съветофили карат западни коли и в домовете им няма ниши от соца, освен награбените пари. Мутри, ама с петолъчка

241

Анонимен

преди 2 години

Как ми се ще руснаците да докопат и зеленски и кирето.

240

Анонимен

преди 2 години

Вреден си за цяла Европа, Зеленски, няма да допуснем повече да превръщаш европейците в ***, ид-иоти, маймуни и задно с Полша и Англия да я блокирате! И не само си вреден, но си и крайно опасен за цяла Европа , заедно с нацистката ти банда,крадливите украински олигарси, серийни убийци! Подлецо, ти си работил едновременно срещу цяла Европа, ще платиш ли и разликата в цената на горивата в Европа? А след като си искал уж "в ЕС", защо си работил срещу ЕС и си разцепил Европа с Полша и Англия?

239

Анонимен

преди 2 години

Цветята да са четен брой

238

Анонимен

преди 2 години

Умолявам всички българи да се сдобият с букетче цветя, по добре нечетен брой, за да имат готовност да посрещнат руските освободители!