67

наблюдател

преди 2 години

Отново виждаме неспособност да се справи с положението. Всъщност още миналата година по време на изборите имаше коментари че ще падат камъни от небето. И все пак, защо тези които хвърляха миналата година яйца и развалена риба по МС бяха "герои" а сега този е "антигерой"? Двоен аршин? Май да. Който сее ветрове ще пожъне бури. РР и ПП скоро ще изпитат любовта на народа.

66

Анонимен

преди 2 години

Не става за политик Киката. На негово място бих отговорил също със снежна топка и поканил човека за съвместно селфи. Супер Селф Пиар би се получил.

65

Анонимен

преди 2 години

Самия премиер се хвалеше че подобно на една скандинавска държава щял да ходи с колелото на работа май му мина мерака

64

Анонимен

преди 2 години

Сега ще го вкарат в затвора.

63

Не точно

преди 2 години

До България Втората битка е август месец, наистина, но четвъртата си е баш зимата, след като бият турците при Плевен декември.

62

Кирчо

преди 2 години

не го харесвам заради жалката надупена позиция за Македония, но сега се показа мъжки, че излезе пред тия гащници. А тия там с руските знамена от погребалните агенции, зарзават магазинте, бензиностанциите и прочие нямат чест, душа и нищо българско в тях, че на най-святото място освиркваха заупокойна молитва и дете как рецетира ,,Аз съм българче''. Цяла България вече ви мрази, ходете изхвърляйте зелето и пълнете бидона с бензин, че от ГЕРБ така написаха. :D

61

България

преди 2 години

От речта, на министър председателят на България на връх Шипка:На днешния ден 3-ти март 1878г. на Шипка сигурно също е било студено, както днес и тук са загивали хора, българи, руснаци, украинци!И това при положение, че битката на Шипка е през август 1877г, Кирчо! Боевете на Шипка са се водели през август месец и е било много горещо! Турците са завардили потока с вода и само сутрин росата е утолявала жаждата им. Много войници са умирали от жега и жажда в битката. Ама от къде да ги знаеш тези неща! В Харварт не преподават българска история!На 3 март 1878 е подписан Санстефанския мирен до

60

Анонимен

преди 2 години

Инцидентът не е неприятен, а приятен...поне за мен.

59

До 63

преди 2 години

Гледайки хората мисля, че близо 100% от тях са 0лиг0френи

58

веднага в затвора!

преди 2 години

Атаката срещу премиера е атака срещу държавата, да бъде арестуван и осъден на 20 години тежка каторга

57

Срам ме е че съм Бг.

преди 2 години

Ама и Киро трябваше вече да знаел, че пред тая CгAH не трябва да се излиза така открито. Поне ще им се реваншира на всичките за това нещо. Костов ще им се стори като меден месец. Жалко че покрай тях, ще го отнесат и тия гласували за Киро.

56

Анонимен

преди 2 години

Спокойно след като падне Кирчо ще се появят поне 50-60 човека които са хвърлили тази снежна топка

55

Анонимен

преди 2 години

Много хора не гласуват .Безмислено е .Последните избори за 2 месеца без един митинг събиране на хора ,печелят .Всичко е предварително начертано и обикновения човек пак и пак и пак е излъган.Става по зле и по зле и по зле .

54

Анонимен

преди 2 години

Русенеца е невинен до доказване на противното. Анализатори заподозряха Румен Радев за канонадата от снежни топки. Сценаристите са в президентството. За това не се е качил на Шипка онзи зелен чорап. Казват, че той поръчал бой по каската на Кирил Петков.

53

Анонимен

преди 2 години

Гледайки хората мисля ,че над 70% искат Кирил да се махне .

52

Анонимен

преди 2 години

Голямо унижение за Кирчо. Борисов джиткаше с джипката без авангард навсякъде и никой не му посегна физически. Кирчо ще го разкъсат, беее!? На 30 бодигарда плащане с нашите данъци да го пазят. Чак пред сладкарницата на Линда има дежурна патрулка. Онзи ден на протеста НСО носеше куфарче с кевларено одеало. На ден хиляди се харчат за охраната му. Що не пробваш да излезе сам? На народа му дойде до гуша от харвардските измамници.Те с арести плашат, вместо да слязат на земята са се самозабравили.

51

Купувай бляд

преди 2 години

Русофили, купувайте рубли ще ви трябват като ви качим на влака за Сибир!

50

Йосиф

преди 2 години

Да бъде арестуван и подведен под наказателна отговорност .Това да не му е авер от квартала !!!

49

Анонимен

преди 2 години

С тези снежни топки хората са искали да помогнат на Киро да се осъзнае, понеже Петков няма връзка с реалността.

48

До Анонимен 49

преди 2 години

Откъде ти хрумна, че сме избрали Кирил Петков. Партията му има триста хиляди гласа от 5 млн. избиратели с право на глас. Това са 6 % от населението на страната, което значи че 94 % от населението на тази страна не го иска.