87

Анонимен

преди 2 години

Да ви напомня ли от кой град лятото на 2020г. най-масово бяха на протестите в София!!!! От Руси, бе! Хаха! Кой поведе шествие на 20.02.2020 и участниците в него освиркаха официалните лица на тържеството?

86

ОСТАВКА

преди 2 години

НСО се провали и допусна да бъде опорочен националия празник и да бъдат физически застрашени държавни длъжностни лица. ОСТАВКА !

85

Анонимен

преди 2 години

Напротив ! НСО не се справи и допусна да бъде опорочен националия празник и да бъдат физически застрашени държавни длъжностни лица. ОСТАВКА !

84

Анонимен

преди 2 години

Смях, оставка, е какво да направи да е пуснал слънцето да стопи снега ли?

83

Анонимен

преди 2 години

Кире остави русенеца и се заеми с герберите провокатори. Съд и затвор.

82

4epa

преди 2 години

А КОГАТО ХВЪРЛЯХА ЖЪЛТИ ПАВЕТА ВСИ4КО БЕШЕ НОРМАЛНО А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Коментарите са потресаващи.Киро е виновен за сметките? Нормални ли сте? Търсете сметка от ББ!Но той е с мутри и ви е страх, тези с камъните...Ако беше Борисов, доста бой щяха да хапнат бабаитите.Не, уважаеми, сметките са високи заради кражбите, които аплодирахме 12 години и отново се бяхте наакали да спрете обедняването си.И като гледам пак ще си го върнете, но ягоди няма да берете на Запад, за да си платите сметките в България, защото развявате чужди знамена и Европа ще ни спре кранчето.

80

Анонимен

преди 2 години

Този русенец, който се хвали от профила му се вижда, че е човек, който или се занимава с телефонни измами или пребива бабички за пенсиите.Видимо е от ромски произход.Костадинов им е раздал по 40 лева и факт, че развалиха празника Такива като този има много, но важното е от Парламента да се премахне тази партия Възраждане, защото е очевадно, че лидера им обслужва чужди интереси и му се плаща за това.Едва ли нормален човек ще приеме подобна диващина.И да не се сърдят на Хазарта.Такива са....

79

890

преди 2 години

*** от Възраждане, не са отишли за празника! Отишли са за провокации и скандали!

78

Чоката

преди 2 години

10г затвор за заплаха за убийство върху премиера на страната, няма значение че това е 'просто Кирчо', можеше да бъде и камък или граната

77

777

преди 2 години

Значи той се е похвали пък те са го заподозрени?

76

Зрител

преди 2 години

Ха ха, ама как го нацели в конската тиква тоя снайпер от Русчук! Ха ха ха

75

Анонимен

преди 2 години

с камъни кире с камъни ще те галиме .. 176 лева ток ми е дошъл поздрав от енергото бензина мина 3 лева олиото отива към 5 лева .. с камъни кире с камъни

74

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Де да беше паве!Язък!

73

Жиб.

преди 2 години

Кирлявци русофили нямат работа на Шипка - да заминават за Сибир и Ленингад!

72

Жиб.

преди 2 години

Не чакайте от червени *** с руска закваска да произлязат Българи или поне хора

71

Ха ха

преди 2 години

Герберите и *** са вредни и анти български организации

70

До 83

преди 2 години

Не пожелавай чужда жена са казали, злобен копейски чичко!

69

ББ

преди 2 години

на Шипка Българите мълчаха и отдаваха почит...*** викаха и крещяха нямащи уважение към погребаните дори...вие очаквате към живите...с зооекземпляри...ами като дресьори...или ще ни наранят!бочко праща ударната си бригада възраждане състояща се от е.ичари да руши Държавността ни...заплаха за Националната ни сигурност...и правоохранителните...спят и се продават...Оставки...Гешев ако го направиш...ще ти простим...и ще те съдим след това...справедливо!!!Прокуратурата са троянският кон!!!

68

Щирлиц

преди 2 години

Значи всички,които гласувахме за Подмяната,трябва да си подадем оставките!Не е смешно.