118

Т

преди 2 години

А русия иска да унищожи запада. Тоя от луната ли пада?

117

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 1 В Москва за съжаление не са останали висши политици и военни с чист ум и здрав разум. Всички са или пияни или махмурлии и не могат да вземат правилни решения. Освен това остаряха и не носят много на пиене. И външният им министър, най-висшият им дипломат вика като пияниците "Ти мен уважаш ли ме?" и маха заканително с пръст. Лилипутът също, както виждаме. Жалки отре*пки, то поне да бяха вярващи та Господ малко ум да им налее, но те считат вярата за атрибут на слабака.

116

Анонимен

преди 2 години

До Реалист "Да само дето е химическо." Абе, химическо физическо, важното е че "Запада е лоооош". Нещо такова. Като за хора с коефициент на интелигентност на 5 годишни.

115

Анонимен

преди 2 години

Преговори с дoлнопробни лъжци, като Путин и Лавров не трябва да има...

114

нЕкой сий

преди 2 години

Вервам ти, чиче, вервам ти. Колкото вервам на пудинга и ким чен ун.....Абе на всеки руски *** простотиите ли трябва да публикувате?Ясно че Ви плащат, ама проверете курса на рублата, да не се окажете прецакани!

113

Реалист

преди 2 години

До Анонимен132 Да само дето е химическо.

112

Анонимен

преди 2 години

Този има физиономия на садист.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 Интерпретациите на русофилите/руснаците са също толкова верни, колкото е вярно, че Путин е най-красивия мъж в Русия.

110

Анонимен

преди 2 години

123 да вземем да назначим тогава нашинкия Славчо за премиер. Знам ли, току виж с него съборим световния империализъм... или най-много и ние да влезем във война!

109

Реалист

преди 2 години

Дано се стигне до положители преговори. Мир.

108

Анонимен

преди 2 години

126 то Америка избомби целия арабски свят по някакви си подозрения за ядрено оръжие, което после се оказа че било грешка, но тогава всички мълчахте и прибирахте арабите в държавите на Европа! Отново двойни стандарти! Любимият съдебен метод на западната демокрация. С такива справедливи съдии защо ли са ни палачи?

107

Анонимен

преди 2 години

Запада спря МакДоналдса на рашките, пък те взеха да реват, че ги убиват. Егати, а русофилите тук ни уверяват, че на запад били джендАри:)))))

106

Ha

преди 2 години

Да бе той запада ви би по главата да нападат Украйна.Кой ви *** в гащите?!Запада ако искашееше да ви срине още 1944.10 години преди Русия има капацитета да произвежда по една атомна бомба на 3 месеца.Първата руска е 10 години след това!Ако искаше 91 щеше да ви изяде с парацлите и даже без гарнитура.Доказа го и че сега може без нито един войник само банкери :) и кокакола

105

Анонимен

преди 2 години

Американците в момента играят на Руска рулетка с три патрона в барабана не с един...!!!

104

Анонимен

преди 2 години

120, т.е. да унищожи себе си, така ли? Интересно ми е като запада се самоунищожи, кой ще дърпа конците на бедния и задлъжнял запад? Или забрави че същият запад взе милиарди заеми за да купува ваксини и да боде населението си? Може би забрави, че се сринаха не едно и две производства и бизнеси пак заради ковид? Та кой мислиш ще стане новият ти господар и колко ще ти струва всичко както влезеш в магазина. Идеологията е чудничко нещо, но сметките не се плащат с идеология. Факт.

103

Анонимен

преди 2 години

Русия на Путин... е вредна и за мира и за света и за самите руснаци...

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 ".Е, какво като са разбрали за ядрено оръжие- нямат ли си спецназове, групи по обезвреждане, вербовки, ала-бала ...само с война ли стават работите?" Нищо не са "разбрали" преди седмица. 170 хилядната им армия е строена от месеци по границата с Украйна. Такава масивна военна операция изисква също месеци на планиране. Както казах, НЕ РАБОТЯТ лъжите!

101

Ото Скорцени

преди 2 години

Американците в момента играят на Руска рулетка само че с три патрона в барабана не с един....!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Запада едва ли ще унищожи Росия.Но Китай че ще се разширява това е сигурно.

99

IQ 3.14

преди 2 години

последния път, кога руснаци се присмиваха на актьор - президент падна берлинската стена и совката се разпадна. проследявате ли ми мисълта?