18

Другарию Наришкин

преди 2 години

Много сте далеч от истината , на запада не му пука за Русия, запада иска децата ни да живеят в мирен и свободен свят ,без ментално обременения диктатор. Нали сте си самодостатъчни, що ревюта сега

17

Американеца

преди 2 години

АнонименА най- безболезнено САЩ и ЕС да премахнат визите за рускините , тогава Русия ще стане част от САЩ

16

Анонимен

преди 2 години

Не русия,а вас кгбейци, искаме да унищожим...

15

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са параноици, все някой иска да ги напада точно тях! И все Русия се явява в основата на нападението.

14

ГРОБАР

преди 2 години

Що нападате Украйна

13

Хехе

преди 2 години

Този клоун как заекваше, когато Путин го пита за "военна операция" в Украйна ли е.Буквално блокира, та се наложи Путин директно да му се скара - ДА или НЕ.Наришкин с огромна мъка се съгласи солидарно да носи вината за войната. Нема лабаво!

12

Анонимен

преди 2 години

"Най-отвратителното е, че това се прави под фалшиви лозунги за необходимостта да се защити суверенитетът на Украйна и европейската сигурност" Брех, откога брутална военна атака срещу суверенна държава за удовлетворяване на имперски амбиции е "фалшив лозунг"? По руските върхове няма нито един, който да е останал и с капчица съвест, но да нападаш съседите си и да убиваш невинни хора и да говориш за "фалшиви лозунги" е цинизъм, на който са способни само пълни ууурроди.

11

Анонимен

преди 2 години

Аз не ги разбирам тези руснаци ,защо просто не предадат доброволно държавата си ,както правим ние българите и да се свършва с световните проблеми и войните.Няма как да има войни , когато империята завладее целият свят.

10

Анонимен

преди 2 години

Защо руснаците не искат бариера срещу Китай-той е опасна ядрена сила и се оглежда към ресурсите на Сибир,който е толкова близо.Май не им отърва нещо.БВП Китай е 9 пъти БВП Русия

9

Анонимен

преди 2 години

накрая всички властови центрове ще се унищожите взаимно и ще оставите нормалните хора да си живеят нормално. без омраза, без болни амбиции, без алчност и без тормоз. смятам, че руснаците вече са узрели за това. и вие няма да сте им нужни.

8

Христо

преди 2 години

Нато запали войната в Украйна а сега рони крокодилски сълзи.Където има природни ресурси Нато е там с нейната демокрация и дъвки.

7

Хахаха

преди 2 години

Много пропутински сайт сте днес.ру. После да не плачете като пак ви хакнат? Я напишете Илон Мъск как се подиграва с рогозин в туитър и го прави за смях на всички. Защо не напишите, как Спейсекс е променил координатите на МКС, защото русия отказа?

6

Анонимен

преди 2 години

Тайно се разработва оръжие, което да унищожи ядрения арсенал и всички неконвенционални оръжия на руснаците. После НАТО ще ги запука.

5

П.К.

преди 2 години

Този прави изявление и уцелва точно десятката.

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя смее ли да каже на Касапина от Кремъл, че на Запада му писна да го шантажират и да го заплашват някакви полухора?

3

Анонимен

преди 2 години

Някой да ги е карал да нападат Украйна? Що дирят там! Сега ще си сърбат последствията .

2

Ламята

преди 2 години

Още един титан на мисълта.Не бе,само се бъзикат

1

Анонимен

преди 2 години

Другарят Наришкин е прав. Но Русия ще пребъде, въпреки всичко. Била е в далеч по-тежки и критични ситуации, и пак е оцелявала.